Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008

Η ατζέντα της ημέρας...



* Στις 9 π.μ. στο ξενοδοχείο Τιτάνια διεθνής συνδιάσκεψη μεσογειακών και βαλκανικών συνδικάτων αερομεταφορών, το οποίο διοργανώνει η Ομοσπονδία Συλλόγων Πολιτικής Αεροπορίας ΟΣΠΑ σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία των εργαζομένων στις αερομεταφορές.
* Στις 11 π.μ. στο γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Η κλιματική αλλαγή και το αυτοκίνητο».
* Στις 12 το μεσημέρι συλλαλητήριο στα Προπύλαια των φοιτητών της Πανσπουδαστικής για τα κολλέγια και τα κέντρα ελευθέρων σπουδών.
* Στις 6 μ.μ. στην αίθουσα «Τρίτση» του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Αθηναίων αρχίζει το 1ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ με θέμα την Αθήνα.
* Στις 6:30 μ.μ. στα γραφεία του Συνασπισμού συνεδρίαση της γραμματείας της εκτελεστικής επιτροπής του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.
* Στις 7 μ.μ. στην αίθουσα της ολομέλειας της Βουλής ο πρόεδρος της βουλής Δημήτρης Σιούφας θα υποδεχθεί και θα χαιρετίσει τους εφήβους βουλευτές στο πλαίσιο της 13ης συνόδου του εκπαιδευτικού προγράμματος της βουλής των εφήβων.


* Σήμερα επίσημη επίσκεψη στη Μάλτα πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.


* Από σήμερα διήμερη περιοδεία στην Κρήτη του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκου Αλαβάνου.


* Το υπουργείο Εξωτερικών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και τη βρετανική πρεσβεία στην Αθήνα διοργανώνει στην Παλαιά Βουλή συνέδριο με θέμα:

«Η μελέτη της νεότερης ελληνικής ιστορίας, η άποψη της Οξφόρδης».

Την έναρξη των εργασιών θα κηρύξει η Ντόρα Μπακογιάννη.