Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Να πώς εννοούν τον "εθελοντισμό" στην Κυπαρισσία... Χρησιμοποιώντας "μαύρους", ανασφάλιστους, παράνομους μετανάστες....




Για το κίνημα του Εθελοντισμού, δεν σηκώνουμε κουβέντα.

Τους εθελοντές - ενεργούς πολίτες - συνανθρώπους μας, τους σεβόμαστε για την ανιδιοτελή προσφορά τους και, βεβαίως, τους τιμούμε.

Είναι άλλο πράγμα, όμως, ο εθελοντισμός και η ανιδιοτελής προσφορά και άλλο, τελείως διαφορετικό (και αντίθετο με τις αρχές και τις αξίες του εθελοντισμού) η χρησιμοποίηση, μπορεί και εκμετάλλευση, εχόντων ανάγκη ανθρώπων - αλλοδαπών για να κάνουν κάτι και... μετά... να "μοστραριζόμαστε" εμείς ως εθελοντές!!!!!!....

Δείτε τις εικόνες στη συνέχεια, διαβάστε και τα σχόλια και θα καταλάβετε.............








Τί βλέπετε στις εικόνες;;;;;......

Κάποιους μελαμψούς, ασφαλώς "χωρίς χαρτιά", παράνομους, μετανάστες, φυσικά ανασφάλιστους, να μαζεύουν κάποια ξύλα και άλλα υλικά από μια παραλία!!!!!!

Βλέπετε, εσείς, ανάμεσά τους κανέναν "εθελοντή" μήπως;;;;;

Εμείς, πάντως, όχι.

Γιατί το γράφουμε, θα αναρωτηθείτε και γιατί το κάνουμε "θέμα"...

Γιατι, διαβάσαμε σε μπλογκ, μεταξύ άλλων, "την συγκρότηση ομάδων Εθελοντισμού στην Κυπαρισσία με την πρώτη δράση να υλοποιείται ήδη άμεσα. Οι εθελοντικές ομάδες εργασίας αποτελούμενη από δημότες της περιοχής στα πλαίσια εξορμήσεων για καθαρές θάλασσες και ακτές ενεργώντας πάντα με γνώμονα το περιβάλλον...."!!!!!!
"...Οι εθελοντικές ομάδες συγκροτήθηκαν με ιδιωτική πρωτοβουλία και ιδίους πόρους όπου κατάρτισαν συνεργεία καθαρισμού, ενώ μαζί τους συμπαραστάθηκε ενεργά ο Δήμος Κυπαρισσίας..."
Και σαν να μην έφταναν αυτά, για να μετατραπεί η αρχική μας ψιλοανακατοσούρα, έρχεται "στο καπάκι" η αναφορά σε ονόματα συμπολιτών μας καθώς και επιχειρήσεων (!!!)
"της ομάδας εθελοντών..." και, αλήθεια, ανθρώπινα, "φορτώσαμε" και "τα πήραμε στο κρανίο"!!!

Πού είναι αυτοί;;;; Μόνο "μαύρους" έχουν οι φωτογραφίες...

Και, μην διανοηθεί κανείς να πει ότι δεν ήθελε "φώτα" και "δημοσιότητες" γιατι, αν πραγματικά, ήταν έτσι, δε θα έδιναν και τα ονόματά τους...

Θα έκαναν την καλή τους, εθελοντική πράξη, χωρίς κάμερες και δημοσιότητες...


Αλλά, να που, δυστυχώς, στην Κυπαρισσία του 2009, με τις "ευλογίες" του Δήμου, γίνεται, λέμε εμείς, στυγνή εκμετάλλευση "λαθρομεταναστών" για χάρη του... "εθελοντισμού", τρομάρα τους!!!!! Έτσι, φαίνεται πως, εννοούν, δυστυχώς και κακώς, τον εθελοντισμό!!!!!

Ρέ, πού φτάσαμε... Και, πού πάμε;;;.....




***Θα επανέλθουμε...





Διαβάστε Περισσότερα...

Επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ. θέλει να είναι η Σοφία Καλαντζάκου;;;... Διαβάστε τί έγραψε ο "ΒΗΜΑτοδότης"...


Αυτό και αν είναι είδηση!!!!!!!!!

Σύμφωνα με τον χθεσινό "ΒΗΜΑτοδότη" η Υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας - Βουλευτής Μεσσηνίας θέλει να είναι επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ................

Διαβάστε τί ακριβώς έγραψε ο "ΒΗΜΑτοδότης"...............



Chersez la femme στη Νέα Δημοκρατία. Δεν εννοώ ότι ψάχνουν γυναίκα για αρχηγό, γιατί όλοι ξέρουν ότι γυναίκα για αρχηγός είναι διαθέσιμη όποτε τη χρειαστούν. Εννοώ ότι ψάχνουν γυναίκα και γυναίκες για το ευρωψηφοδέλτιο και, ενώ πολλές είναι διαθέσιμες, ελάχιστες είναι οι κατάλληλες. Γυναίκες ψάχνει και ο κ. Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο οποίος παροτρύνει τους ηγέτες να στείλουν γυναίκες στις Βρυξέλλες (ίσως για να βελτιωθεί το οπτικό του πεδίο). Από τις σημερινές ευρωβουλευτίνες της Νέας Δημοκρατίας μού λένε ότι επιθυμεί να παραμείνει (για τρίτη θητεία!) η αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου κυρία Ρόδη Κράτσα.

Επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου όμως θέλει να είναι η υφυπουργός Απασχόλησης κυρία Σοφία Καλαντζάκου, η οποία λέγεται ότι έχει τη φιλοδοξία να αντικαταστήσει τον κ. Στ. Δήμα και να γίνει επίτροπος. (Γιατί να μη γίνει και Αρχιεπίσκοπος;) Μία ακόμη υποψήφια είναι η εκ Θεσσαλονίκης κυρία Λιάνα Γούτα που ήδη είναι βοηθός ευρωβουλευτή. Στα «συν» της Λιάνας ότι πολλοί στις Βρυξέλλες περιγράφουν την ομορφιά της με τα πιο ενθουσιώδη- και ακατάλληλα- λόγια.




Διαβάστε Περισσότερα...

International No Diet Day (INDD) - Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας, σήμερα!!! Φάτεεε... (όχι και του σκασμού!)


Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Μαΐου.

Πρόκειται για έναν βρετανικής εμπνεύσεως εορτασμό, που καθιερώθηκε το 1992 από μία πρώην ανορεξική, την Mary Evans Young, επικεφαλής της αντιδιαιτητικής καμπάνιας στη Μεγάλη Βρετανία και συγγραφέως του μπεστ σέλερ «Τα έχεις όλα, χωρίς να κάνεις δίαιτα».

Μας καλεί να..................


αποδεχθούμε το σώμα μας χωρίς κόμπλεξ, να γιορτάσουμε την ομορφιά και την ποικιλομορφία όλων των φυσικών μεγεθών του ανθρώπινου σώματος, να κηρύξουμε μορατόριουμ μιας μέρας στη δίαιτα και στην εμμονή μας για απώλεια βάρους, να πληροφορηθούμε τις βλαβερές συνέπειες που μπορεί να έχει μία δίαιτα αδυνατίσματος και να συμβάλουμε στον τερματισμό των διακρίσεων κατά των υπέρβαρων συνανθρώπων μας.


Διαβάστε Περισσότερα...