Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Στο "κόκκινο" για φωτιές και αύριο, σχεδόν, η μισή Ελλάδα.




Στο "κόκκινο" για φωτιές και αύριο θα βρίσκεται, σχεδόν, η μισή Ελλάδα σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας...

Πολύ υψηλό κίνδυνο...........






(κατηγορία κινδύνου 4) πυρκαγιάς προβλέπει για αύριο Παρασκευή η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για τις Νομαρχίες: Λέσβου, Χίου, Σάμου, Ευβοίας (συμπεριλαμβανομένης της νήσου Σκύρου), Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Αθηνών, Πειραιώς(συμπεριλαμβανομένης της νήσου Κηθύρων), Βοιωτίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Χανίων και υψηλό κίνδυνο σε δεκάδες νομούς...

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας καλεί τους πολίτες να αποφύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών, χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες (δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, κλπ.), ρίψη αναμμένων τσιγάρων.

Ειδικότερα, οι πολίτες παρακαλούνται:

- να αποφύγουν το άναμμα φωτιάς για οποιαδήποτε λόγο στην ύπαιθρο και να σεβαστούν τα απαγορευτικά πρόσβασης σε περιοχές υψηλού κινδύνου.

- να ειδοποιήσουν αμέσως το κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον αριθμό κλήσης 199 σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά.

- να απομακρυνθούν έγκαιρα σε περίπτωση πυρκαγιάς, εάν δεν μπορούν να βοηθήσουν στην καταστολή της κατά το αρχικό στάδιο, για τη δική τους ασφάλεια αλλά και για να μην παρεμποδίσουν το έργο των Πυροσβεστικών δυνάμεων καθώς αυτές θα καταφθάνουν.



Διαβάστε Περισσότερα...

Google: Πρώτη στην ικανοποίηση πελατών!


Πρώτη στην προτίμηση των χρηστών του διαδικτύου έρχεται η μηχανή αναζήτησης της Google σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, βάσει του δείκτη American Customer Satisfaction Index (ACSI) που αξιολογεί την ικανοποίηση των πελατών.

Τον τελευταίο χρόνο, η Google έχει..............


βρεθεί στο μικροσκόπιο των αμερικανικών αρχών, με πρώτη την αμερικανική Επιτροπή Ομοσπονδιακού Εμπορίου, η οποία διεξήγαγε έρευνα προκειμένου να διαπιστώσει εάν τα κοινά μέλη ΔΣ μεταξύ Google και Apple παραβιάζουν τη νομοθεσία κατά των συμπράξεων. Πρόσφατα, το Υπουργείο Δικαιοσύνης στις ΗΠΑ διενέργησε έρευνα σχετικά με τις πολιτικές προσλήψεων που εφαρμόζει.

Ο δείκτης ACSI περιλαμβάνει μία κλίμακα βαθμολόγησης από το 0 έως το 100 για δέκα κλάδους. Στον κλάδο του διαδικτύου, η Google κατέλαβε την πρώτη θέση με 86 βαθμούς, ενώ δεύτερη ήρθε η Yahoo! Με 77 βαθμούς και τρίτη η Microsoft με 75 βαθμούς.

Σύμφωνα με το Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, η ικανοποίηση των πελατών ορίζεται τόσο από τις υπηρεσίες που λαμβάνουν οι πελάτες όσο και από τις προσδοκίες τους.


Forbes.com







Διαβάστε Περισσότερα...

Τα 5 πράγματα που δεν ξέρατε για το στήθος...


Μια ιστορία αγάπης και πολλές φορές μια ιστορία εμμονής. Αυτό το στόρι όμως έχει πολλά... κενά. Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει τις 5 αλήθειες που δεν ξέραμε για το γυναικείο- κι όχι μόνο- στήθος.
Υπάρχουν πολλά.............


συνώνυμα του στήθους- κάποια από τα οποία βέβαια δεν πρέπει να αναπαράγουμε σε αυτή τη σελίδα. Ούτως ή άλλως τα περισσότερα τα ξέρετε κι από μόνοι σας, δεν είναι ανάγκη να τα γράψουμε εμείς. Αυτό που πρέπει ν αναρτηθούμε είναι γιατί έχουμε τόσες διαφορετικές λέξεις για ένα πράγμα- ή μάλλον δύο. Γιατί να αποκαλούμε με δεκάδες διαφορετικά ονόματα δύο ασύμμετρα εξογκώματα του γυναικείου κορμιού; Οι απαντήσεις πολλές, με μια να κυριαρχεί: τα λατρεύουμε κι όπως σε όλα τα πράγματα που αγαπάμε μας αρέσει να τα «στολίζουμε» με υποκοριστικά και ψευδώνυμα…

Όσο απέραντος κι αν είναι ο θαυμασμός μας για αυτές τις δύο υπέροχες σαρκικές μπάλες, συνήθως οι γνώσεις μας δεν πάνε πέρα από την οπτική επίγνωση και τον ενθουσιασμό που μας προκαλούν. Έλα, όμως που υπάρχουν και κάποια μικροπραγματάκια που σαν καλοί και πιστοί λάτρεις οφείλουμε να γνωρίζουμε για τον μικρό στρογγυλό θεό, που ακούει στο όνομα «στήθος»…

1. Οι γυναίκες με εμφυτεύματα σιλικόνης έχουν περισσότερες πιθανότητες να αυτοκτονήσουν

Κι όμως! Σύμφωνα με μια 15ετή μελέτη του πανεπιστημίου του Κεμπέκ, οι γυναίκες που έχουν εμπλουτίσει τις αναλογίες τους με τη βοήθεια της πλαστικής χειρουργικής, έχουν 73% περισσότερες πιθανότητες να γίνουν αυτόχειρες. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι η σιλικόνη σαν ουσία προκαλεί αυτοκτονικές τάσεις. Απλά, ενδέχεται η επιθυμία τους να αλλάξουν τον εαυτό τους να είναι σύμπτωμα μιας ψυχολογικής διαταραχής ή μια ανωμαλία σωματικής δυσμορφίας. Συνήθως οι γυναίκες αυξάνουν το μέγεθος του σουτιέν τους για να κερδίσουν αυτοπεποίθηση και να ξεπεράσουν προσωπικά τους προβλήματα. Δυστυχώς όμως, όταν γυναίκα μπαίνει στη διαδικασία της αυξητικής του στήθους της για τους λάθος λόγους, τότε τα αποτελέσματα στο μέλλον μπορεί να αποβούν… θανάσιμα.

2. Κάποιες γυναίκες μπορούν να φτάσουν σε οργασμό με τη διέγερση του στήθους.

Σύμφωνα με την έρευνα των σεξολόγων Marshall Miller και Dorian Solot, ένα 1% των γυναικών μπορεί να «τελειώσει» μόνο με τη διέγερση του στήθους και της ρώγας. Ναι, ωραία όλα αυτά τα επιστημονικά… Γίνεται όμως αυτό το 1% να βγει και να μιλήσει για να πάρει παράδειγμα και το υπόλοιπο 99; Πληζ….

3. Φετιχισμός+ Στήθος = Ψυχολογική διαταραχή

Ο φετιχισμός γενικότερα μπορεί να εξηγηθεί ως «η ερωτική χρήση ενός αντικειμένου που στην ουσία δεν έχει σχέση με το σεξ». Κάπως έτσι το ορίζει και η Αμερικάνικη Ψυχιατρική Ένωση. Αυτό δεν ακούγεται και πολύ φυσιολογικό έτσι δεν είναι; Ναι, αλλά γιατί δεν έχει σχέση με το σεξ το στήθος; Οκ, δεν είναι το κύριο όργανο αναπαραγωγής να το πω, αλλά το ‘χεις μες στη μούρη σου κάθε φορά που επιδίδεσαι σε αγώνα σεξ. Πώς να μην το συνδέσεις με την ερωτική πράξη; Ρε, μην τους ακούτε. Επιστήμονες είναι, δεν ξέρουν τι τους γίνεται….(Δηλαδή αν κάποιος έχει φετίχ με τις πατούσες τι γίνεται; Του περνάνε ζουρλομανδύα;)

4. Στατιστικά το αριστερό είναι μεγαλύτερο από το δεξί

…Στήθος. Μια μελέτη σε 600 γυναίκες επιβεβαίωσε τον παραπάνω ισχυρισμό. Τσάμπα τα κοριτσάκια στην εφηβεία ανησυχούν και κλαίγονται ότι το ένα τους β%ζί είναι μεγαλύτερο από το άλλο. Είναι απόλυτα φυσιολογικό…Ο όρος συμμετρικά στήθη υπάρχει μόνο στη σφαίρα της φαντασίας και του… πλαστικού.

5. Είσαι άντρας; Μπορείς να θηλάσεις!

Μην τρελαίνεστε. Είναι εξαιρετικά σπάνιο να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά έχει παρατηρηθεί τέτοιο φαινόμενο. Αυτό μπορεί να συμβεί ως παρενέργεια σε κάποια ορμόνη που έχει χορηγηθεί στον άντρα για κάποιον άσχετο ιατρικό λόγο. Λοιπόν, η ιστοριούλα έχει ως εξής: οι άντρες έχουν μαστούς σαν τις γυναίκες. Κάποιες θεραπείες κατά του καρκίνου χρειάζονται οιστρογόνα, το οποίο σημαίνει ότι ορισμένοι άντρες που υπόκεινται σε αυτές τις θεραπείες, ενδέχεται να …παράγουν και γάλα. Ευτυχώς, αυτό δεν είναι πολύ γνωστό. Και καλύτερα να παραμείνει έτσι…


Στηθοδεσμεί... ο Παναγιώτης Γεωργίου - men24.gr



Διαβάστε Περισσότερα...

Για γυναίκες, μόνο! Έχεις ταμπού στον έρωτα;...



Όσον αφορά τις σχέσεις και τους συντρόφους που επιλέγεις, ακολουθείς το ένστικτό σου ή καταπιέζει τον εαυτό και τα θέλω σου;

Aπάντησε στις ερωτήσεις του τεστ για να το ανακαλύψεις............



1:Δοκιμάζεις ένα νέο χτένισμα στο κομμωτήριο, αλλά δεν σου αρέσει. Tι κάνεις;

A. Λες ξεκάθαρα στην κομμώτρια ότι δεν σε ικανοποιεί και ζητάς να το αλλάξει.

B. Λες ευγενικά ότι δεν σου αρέσει και μόλις γυρίζεις στο σπίτι, το αλλάζεις.

Γ. Tη ρωτάς αν σου πηγαίνει, για να νιώσεις καλύτερα.

2: Προτιμάς έναν άντρα που είναι:

A. Tολμηρός και αφοσιωμένος B. Γοητευτικός και ορμητικός Γ. Tρυφερός και ευγενικός

3: Bρίσκεσαι σε ένα εστιατόριο και έχεις παραφάει. Tι επιλέγεις για επιδόρπιο;

A. Eνα σουφλέ σοκολάτα B. Mια φρουτοσαλάτα Γ. Eνα χωνευτικό

4: Ξεκουράζεσαι στο σπίτι όταν συνειδητοποιείς ότι ξέχασες να αγοράζεις ψωμί:

A. Bγαίνεις όπως είσαι, με τη φόρμα γυμναστικής

B. Φοράς ένα τζιν

Γ. Nτύνεσαι και βάφεσαι κανονικά

5: Aποφασίζεις να ντυθείς πιο τολμηρά στο γραφείο επειδή:

A. Θέλεις να νιώσεις πιο γυναίκα

B. Eλπίζεις ότι θα το προσέξει ο συνάδελφος που σου αρέσει

Γ. Έχεις ακεφιές και θέλεις να αναπτερώσεις το ηθικό σου

6: Tι πιστεύεις για τις ερωτικές φαντασιώσεις;

A. Ωφελούν την ερωτική ζωή του ζευγαριού

B. Eίναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό

Γ. Δεν έχεις

7: Θέλεις να δεις μια ερωτική ταινία:

A. Tη δανείζεσαι από μια φίλη

B. Tην αγοράζεις ή την νοικιάζεις

Γ. Tην κατεβάζεις από το διαδίκτυο

8: Σου αρέσει να φοράς τολμηρά εσώρουχα επειδή:

A. Nιώθεις πιο αισθησιακή

B. Nιώθεις περισσότερη αυτοπεποίθηση

Γ. Eπειδή αρέσουν σε εκείνον...


Aν απάντησες περισσότερες φορές A:
Δεν έχεις ταμπού και εκφράζεσαι ακολουθώντας το ένστικτό σου. Eίσαι αισθησιακός τύπος και δεν έχεις αναστολές, ούτε φοβάσαι τις νέες εμπειρίες. Σου αρέσει να ζεις τον έρωτα αυθόρμητα.


Aν απάντησες περισσότερες φορέςB:
Φοβάσαι τη γνώμη των άλλων, παρόλο που έχεις αισθησιασμό και δεν έχεις προκαταλήψεις. Προτιμάς να έχεις γνωρίσει καλά τον σύντροφό σου πριν προχωρήσεις σε πειραματισμούς. Συγκρατείσαι επειδή δεν θέλεις να σχηματίσει αρνητική γνώμη για εσένα.


Aν απάντησες περισσότερες φορές Γ:
Kαταπιέζεσαι και δεν αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο, παρόλο που κατά βάθος το επιθυμείς. Δεν τολμάς να πάρεις καμία πρωτοβουλία, συμπεριφέ­ρεσαι εντελώς παθητικά και αφήνεις τις αναστολές σου να υπερισχύσουν.



*από το περιοδικό TV EΘΝΟΣ





Διαβάστε Περισσότερα...

Δέκα χρόνια ζωής συμπληρώνει το Blogger!


Πριν από δέκα χρόνια, το 1999, οι περισσότεροι χρήστες του Ίντερνετ ξεκινούσαν μόλις να μαθαίνουν και να εξοικειώνονται με υπηρεσίες όπως το Napster και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Ήταν όμως και η χρονιά που μια αμερικανική εταιρεία, η Pyra Labs, διέθεσε μια νέα υπηρεσία, το Blogger, στις 23 Αυγούστου, μία πλατφόρμα που θα εξελισσόταν στη μεγαλύτερη blogging υπηρεσία του κόσμου.

Την Κυριακή το Blogger κλείνει δέκα χρόνια ζωής. Για να γιορτάσουν..............


η ομάδα του (που είναι πλέον κομμάτι της Google μετά την εξαγορά του 2003), υπόσχεται μια σειρά δώρων για τους χρήστες, με τη μορφή νέων δυνατοτήτων της υπηρεσίας. Χωρίς να αποκαλύπτουν περισσότερα στοιχεία, μεταξύ των αλλαγών περιλαμβάνονται ένα καλύτερο σύστημα σχολιασμού και σελίδες στα πρότυπα του WordPress.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ομάδα του Blogger ανήκε μέχρι το 2004 και ο Μπιζ Στόουν, προτού φύγει με ακόμη ένα μέλος της ομ΄δας για να ιδρύσουν την Obvious Corp., που αργότερα δημιούργησε το Twitter. Παρά το ότι η αγορά σήμερα ασχολείται περισσότερο με την υπηρεσία του Στόουν, το Blogger χρησιμοποιείται ακόμη από εκατομμύρια χρήστες κάθε μέρα, παραμένοντας ο ευκολότερος τρόπος για να ξεκινήσει κάποιος ένα blog.





Διαβάστε Περισσότερα...

Jokes... Just for fun!



...Και μερικά ανέκδοτα...

Έτσι για πλάκα!!!!................


Χαλάει το αυτοκίνητο Του Leuteri σε έναν επαρχιακό δρόμο και αρχίζει να βγάζει φλόγες από το καπό.

Σταματάει ένα περαστικό αυτοκίνητο:

- Τί έγινε φίλε; Χάλασε το αυτοκίνητο;

- Μπα, σταματήσαμε να κάνει ένα τσιγάρο και φεύγουμε σε πέντε λεπτά!



------------------------------

Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ γεμάτο επιβάτες ξεκινάει και αρχίζει να κατηφορίζει το δρόμο. Από πίσω τρέχει κάποιος προσπαθώντας να το προλάβει.

- "Σιγά μην σταματήσει ο οδηγός να σε πάρει!" του φωνάζει ένας από το λεωφορείο.

- "Το ξέρω!" φωνάζει ο άλλος τρέχοντας.

- "Τότε γιατί τρέχεις;"

- "Γιατί εγώ είμαι ο οδηγός!!"


-----------------------------------------

Το πρωί ήμουνα στην Εθνική οδό, κοιτάω αριστερά και τι να δω... Μια γκόμενα με μια κουρσάρα, με πατημένα 150, να κοιτάζεται στον πλαϊνό καθρέπτη και να βάζει κραγιόν!!! Και φυσικά, έτσι αφηρημένη, είχε αρχίσει να μπαίνει στη λουρίδα μου! Τρόμαξα τόσο που μου έπεσε η ξυριστική μηχανή απ' το ενα χέρι και το σάντουιτς από το άλλο, προσπάθησα να κουμαντάρω το τιμόνι με τα γόνατα, μου φεύγει και το κινητό όπως το κρατούσα με τον ώμο και μιλούσα, πέφτει μέσα στον καφέ που είχα ανάμεσα στα πόδια μου, έγιναν τα πλήκτρα του λάπτοπ σκατά...

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΔΗΓΟΙ, σου λέει μετά...
---------------------------------------------


Μια μέρα ο βασιλιάς των ζώων ζήτησε από όλα τα ζώα του κόσμου να έλθουν για να γίνει η ετήσια απογραφή. Τα ζώα έπρεπε να έλθουν με αλφαβητική σειρά.
Κατατάσσονται τα ζώα αλλά ένας ρινόκερος βλέπει μπροστά του μια ψείρα. Κανονικά η ψείρα έπρεπε να ήταν πολύ πιο πίσω.
Τη τσιγκλάει και της λέει:
- "Ρρρρινόκερος."
Η ψείρα δεν του δίνει σημασία. Την ξανατσιγκλάει και της λέει:
- "Ρρρρρρρρινόκερος!!"
Αυτή συνεχίζει να τον αγνοεί. Ο ρινόκερος επιμένει:
- "Ρρρρρρρρρρρρρρρινόκερος!!!!!!".
Μη μπορώντας να αντέξει άλλο η ψείρα, γυρνάει και του λέει:
-"Μμμμμμμμουνόψειρα!!!!!"



------------------------------------------

Δύο εξωγήινοι προσγειώνονται σε ένα εγκαταλελειμμένο βενζινάδικο. Πλησιάζουν μία από τις αντλίες και λέει ο ένας:
- "Γεια σου γήινε. Ερχόμαστε ειρηνικά. Πήγαινέ μας στον αρχηγό σου."
Φυσικά η αντλία δεν κάνει τίποτα. Ο εξωγήινος επαναλαμβάνει. Μετά λέει ξανά τα ίδια και ο άλλος αλλά πιο αγριεμένα. Οπότε τα παίρνει ο δεύτερος που δεν απαντάνε οι αντλίες και βγάζει ένα ακτινοπίστολο για εκφοβισμό. Η αντλία φυσικά εξακολουθεί να μην κάνει τίποτα.
- "Γήινε, αν δεν απαντήσεις θα σε πυροβολήσω αμέσως."
- "Όχι, όχι, μην πυροβολήσεις", φωνάζει ο άλλος εξωγήινος. "Δεν πρέπει να τον νευριάσεις!"
- "Τώρα θα δει!", λέει και πυροβολεί.
Γίνεται λοιπόν μία τεράστια έκρηξη και οι εξωγήινοι πετάγονται σε ύψος διακοσίων μέτρων και σκάνε κάτω αρκετά παραπέρα. Λέει αυτός που πυροβόλησε:
- "Καλά πώς ήξερες ότι δεν έπρεπε να πυροβολήσω;"
- "Εμ, άμα δεις ένα τύπο που την έχει τυλιγμένη δύο φορές γύρω από τον εαυτό του και μετά τη χώνει και στο αυτί του, ε τότε δεν κάνεις αηδίες μαζί του!"


--------------------------------------------------

Μπαίνει ένας τύπος σ' ένα μπαρ και εκεί που πίνει το ποτό του συνειδητοποιεί ότι από πίσω του κάθεται ο Μπους με την Κοντολίζα Ράις και συζητάνε. Ξαφνιασμένος ρωτά τον μπαρμαν αν όντως είναι αυτοί που νομίζει ότι είναι. Όταν βεβαιώνεται, τους πλησιάζει και τους ρωτά πως κάποιοι σαν αυτούς τα πίνουν σε ένα μπαρ. Τότε η Κοντολίζα του λέει:
- Δε τα πίνουμε απλώς. Σχεδιάζουμε να βομβαρδίσουμε 400.000 μουσουλμάνους και μία ξανθιά με μεγάλα βυζιά.

Παθαίνει πλάκα ο τύπος και τους λέει:
- Μα καλά είστε σοβαροί; Γιατί να σκωτώσετε μία ξανθιάς;

Τότε η Κοντολίζα λέει στον Μπους:
- Είδες που σου τα λεγα; Κανείς δε νοιάζεται για τους 400.000 Μουσουλμάνους!!!




---------------------------------------------

Κάποια μέρα το Πεντάγωνο αποφάσισε να θέσει σε εθελουσία έξοδο τρεις στρατηγούς που ήδη είχαν τα χρονάκια τους προτείνοντάς τους, ως αντιστάθμισμα, 100.000 δολάρια για κάθε μέτρο που θα μετρούσαν ανάμεσα σε δυο μέρη του σώματός τους.

Ο πρώτος στρατηγός αποφάσισε ο εξεταστής του να του πάρει μέτρα από τις πατούσες έως την άκρη του κεφαλιού. Μετά τη μέτρηση, ο εξεταστής του αποδίδει το ποσό των 183.000 δολαρίων.

Ο δεύτερος στρατηγός αποφάσισε να απλώσει τα χέρια στο πλάι, κρατώντας τα παράλληλα με το έδαφος και ζήτησε να μετρηθεί από την άκρη των δακτύλων του δεξιού χεριού έως την άκρη των δακτύλων του αριστερού χεριού. Ο εξεταστής τον μέτρησε και του απόδωσε το ποσό των 205.000 δολαρίων.

Όταν ήρθε η σειρά του τρίτου στρατηγού, αυτός ζήτησε να μετρηθεί από την άκρη του πέους μέχρι τους όρχεις με συνέπεια, όσοι ήταν παρόντες, να ξεκαρδιστούν στα γέλια. Ο εξεταστής μάταια προσπάθησε να τον μεταπείσει και βλέποντάς τον σταθερό στο αίτημά του, του ζητά να κατεβάσει το σώβρακο. Τοποθετεί την άκρη του μέτρου στην άκρη του πέους και όταν προσπάθησε να ολοκληρώσει τη μέτρηση αναφώνησε:
- Που στο διάολο είναι οι όρχεις;
Στο οποίο ο στρατηγός απάντησε:
- Στο Βιετνάμ.και τώρα να με πληρώσετε..

--------------------------------------------------------

Μια γυναίκα πηγαίνει την δεκαεξάχρονη κόρη της στον γιατρό.
- "Λοιπόν, κυρία μου, ποιο είναι το πρόβλημα;", ρωτά ο γιατρός.
- "Η κόρη μου, η Καιτούλα. Εχει αρχίσει να παίρνει βάρος και το πρωί έχει αναγούλες..."
Ο γιατρός εξετάζει την Καιτούλα και μετά γυρίζει στη μητέρα της και λέει:
- "Δεν ξέρω πως να σας το πω, κυρία μου, αλλά η Καιτούλα σας είναι έγκυος. Περίπου 4 μηνών θα έλεγα!"
Η μητέρα απορεί:
- "Έγκυος; Δεν είναι δυνατόν! Η κόρη μου δεν βρέθηκε ποτέ μόνη της με άντρα!!! Έτσι δεν είναι, κούκλα μου;"
- "Έτσι, μαμά. Ούτε με φίλησε άντρας ποτέ!"
Ο γιατρός γυρνάει προς το παράθυρο και μένει εκεί κοιτάζοντας έξω.
Μετά από πέντε λεπτά η μητέρα ρωτάει:
- "Συμβαίνει κάτι, γιατρέ;"
Και ο γιατρός:
- "Οχι. Απλώς την τελευταία φορά που έγινε κάτι ανάλογο, ένα αστέρι φάνηκε στην Ανατολή και από κει ήρθαν τρεις σοφοί μάγοι... Ε, αυτή τη φορά δεν θα το χάσω με τίποτα!!!"



-------------------------------------------------


Ένα Αλβανάκι, ο Αλία, ήρθε στην Ελλάδα με τους γονείς του και το έστειλαν σχολείο. Την πρώτη μέρα ρωτάει η δασκάλα τα παιδάκια:
-Εσένα πώς σε λένε;
-Ελενίτσα.
-Και εσένα;
-Κωστάκη.
Ήρθε και η σειρά του μικρού Αλία:
-Εσένα πώς σε λένε;
-Με λένε Αλία και είμαι από την Αλβανία.
-Από εδώ και πέρα θα λέμε πως είσαι ο Γιαννάκης και είσαι από την Ελλάδα.
Χάρηκε πολύ ο μικρός, αφού τα υπόλοιπα παιδιά δε θα τον κορόιδευαν και θα έπαιζαν μαζί του.
Όταν γύρισε σπίτι του λέει η μητέρα του:
-Αλία, πλύνε τα χέρια σου και έλα να φάμε.
-Δε με λένε Αλία. Με λένε Γιαννάκη και είμαι Ελληνόπουλο.
-Τι είπες; Αντί να είσαι περήφανος που είσαι από την Αλβανία λες πως είσαι Ελληνόπουλο;
Και του δίνει ένα χέρι ξύλο.
Το βράδυ γυρίζει ο πατέρας του.
-Τι έχεις Αλία; Γιατί κλαις;
-Ουφ πια! Δε με λένε Αλία. Με λένε Γιαννάκη και είμαι Ελληνόπουλο.
-Τι είπες; Δεν ντρέπεσαι να λες ότι είσαι Ελληνόπουλο;
Και τον δέρνει και αυτός.
Την επόμενη μέρα πάει στο σχολείο και τον βλέπει η δασκάλα μελανιασμένο.
-Τι έπαθες Γιαννάκη;
-Πού να σας τα λέω κυρία. Χτες το βράδυ με έδειραν δυο Αλβανοί!


---------------------------------------------------------


Μια φέτα ψωμί βλέπει έναν Αλβανό .
- Ωχ αν με δει θα με φάει σκέφτεται και αρχίζει να τρέχει .
Πιο κάτω συναντάει ένα κομμάτι τυρί .
-Τρέχα του λέει το ψωμί , έρχεται ένας Αλβανός και αν μας δει θα μας φάει . Και τρέχουν όλοι μαζί . Πιο κάτω συναντάει μια μπριζόλα .
-Τρέχα του λέει το ψωμί , έρχεται ένας Αλβανός και αν μας δει θα μας φάει .
-Μη φοβάσαι ρε εμένα δεν με ξέρει !


Διαβάστε Περισσότερα...

Για τα μάτια σας, μόνο... Sexy Vanessa Hessler!!!


Η Βανέσα Χέσλερ είναι Ιταλίδα ηθοποιός και φωτομοντέλο.

Γεννήθηκε στην Ρώμη στις 21 Ιανουαρίου του 1988 από μητέρα Ιταλίδα και πατέρα Αμερικανό.

Έζησε στη Ρώμη μέχρι τα 8 της χρόνια και μετά μετακόμισε στην Ουάσιγκτον όπου ο πατέρας της εργάζονταν σαν ανταποκριτής σε Ιταλικές εφημερίδες.

Ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ σε ηλικία, μόλις, 15 ετών και έχει εμφανιστεί σε αναρίθμητες φωτογραφίσεις κυρίως σε Γερμανία και Ιταλία.

Επέστρεψε στην Ιταλία το 2002 και άρχισε να εργάζεται σαν μοντέλο.

Για τη Βανέσα, δε χρειάζονται πολλά λόγια…

Είναι χάρμα οφθαλμών!!!

Οι φωτογραφίες «μιλάνε» από μόνες τους…



Δείτε.............















Διαβάστε Περισσότερα...

Στο "κόκκινο" σήμερα για πυρκαγιές.





Διαβάστε Περισσότερα...

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΗΠΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Ο συνεταιρισμός μας διακινεί αποκλειστικά τοπικά ποιοτικά προϊόντα



Με Δελτίο Τύπου, ο «ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΗΠΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ» "απαντά" στα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Ανάπτυξης για παραβάσεις σε συσκευαστήρια της περιοχής της Τριφυλίας και τονίζει ότι, "Ο συνεταιρισμός μας διακινεί αποκλειστικά προϊόντα της περιοχής μας με την γνωστή τους ποιότητα (κυρίως παραγωγής των μελών μας)"
Απορρίπτει κατηγορηματικά τις κατηγορίες για δήθεν ελληνοποιήσεις τομάτας και αποδίδει την όλη έκταση που πήρε το θέμα των ελέγχων σε πόλεμο ανταγωνιστκών συμφωρόντων που θίγονται από την παρουσία του Συνεταιρισμού και τα οποία στον πόλεμο αυτό βρήκαν συμπαραστάτη τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Βλάχο.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου..............


ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΗΠΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Συνεταιρισμός «ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΗΠΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ» ύστερα από όσα ψευδή και συκοφαντικά διαδίδονται εις βάρος μας για δήθεν ελληνοποιήσεις κλπ το τελευταίο διάστημα, είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει την κοινή γνώμη με τα πραγματικά γεγονότα για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Ο συνεταιρισμός μας διακινεί αποκλειστικά προϊόντα της περιοχής μας με την γνωστή τους ποιότητα (κυρίως παραγωγής των μελών μας) . Είναι χαρακτηριστικό ότι από τα 50 στρέμματα θερμοκηπιακής καλλιέργειας των μελών μας υπάρχει παραγωγή (με μέση ετήσια στρεμματική απόδοση 30 τόνων) τουλάχιστον 1.500 τόνων ντόπιας ντομάτας, την οποία και διακινούμε στην κεντρική λαχαναγορά της Αθήνας και σε μεγάλα Σούπερ Μάρκετ. Τον τελευταίο μάλιστα καιρό ξεκίνησε από τον ίδιο το Συν/σμό και η δημιουργία της μεγαλύτερης αυτοτελούς θερμοκηπιακής μονάδας του Νομού Μεσσηνίας (60 στρέμματα) με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και μία από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα .
Θα ήταν αστείο με τέτοια μεγέθη παραγωγής και με τέτοιες επενδύσεις η συμπτωματική εισαγωγή 29 τόνων ντομάτας από την Πολωνία, που έγινε από εμάς, με όλα τα νόμιμα παραστατικά , τιμολόγια κ.λ.π. με σκοπό την αποστολή της στη Βουλγαρία , πάλι με όλα τα νόμιμα παραστατικά , όπως διαπιστώθηκε από όλες τις ελεγκτικές υπηρεσίες , να θεωρηθεί ελληνοποίηση .
Είναι γεγονός ότι η δυναμική είσοδος μιας Μεσσηνιακής επιχείρησης στην Κεντρική Λαχαναγορά της Αθήνας με ποιοτικά προϊόντα και χαμηλές τιμές διάθεσης και η σύναψη συμφωνιών με οργανωμένα δίκτυα λιανικής πώλησης (Σούπερ Μάρκετ κ.λ.π.) ενόχλησε ανταγωνιστικά συμφέροντα που θίγονται από την παρουσία μας .
Στον πόλεμο τους εναντίον μας αυτά τα συμφέροντα βρήκαν συμπαραστάτη τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κο Βλάχο ,
Είναι αξιοσημείωτο το πλήθος των ελέγχων που δέχτηκε η επιχείρησή μας το τελευταίο διάστημα , από διάφορες υπηρεσίες.
Παρότι ύστερα από πολύωρους και σχολαστικούς ελέγχους το μόνο που μας καταλογίζεται , σύμφωνα με την σχετική έκθεση ελέγχου είναι η είσπραξη υπερτιμήματος στην διάθεση των προϊόντων μας, επειδή δεν μας αναγνώρισαν οι ελεγκτές τα έξοδά μας, με αποτέλεσμα να φαίνεται εικονικό κέρδος, γεγονός για το οποίο έχουμε κάνει σχετική προσφυγή ενώπιον του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας σύμφωνα με τον νόμο και περιμένουμε την δικαίωσή μας, στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον κο Υφυπουργό αναφέρονται διάφορα ανυπόστατα για δήθεν ελληνοποιήσεις προϊόντων , κατασχέσεις ειδών κλπ..
Είναι σαφές ότι τα όσα ψευδώς αναφέρονται στην ως άνω ανακοίνωση του Υπουργείου Ανάπτυξης έχουν να κάνουν με την δημιουργία εντυπώσεων για λαϊκή και τηλεοπτική κατανάλωση και ουδεμία σχέση έχουν με τα όσα πράγματι διαπίστωσε ό έλεγχος.
Την ίδια μεταχείριση επεφύλαξε ο κος Βλάχος και σε άλλη επιχείρηση της περιοχής μας , την διαμαρτυρία της οποίας φιλοξένησαν πρόσφατα οι τοπικές εφημερίδες , μέσα από την οποία φάνηκαν ξεκάθαρα οι ψεύτικες υπουργικές ανακοινώσεις.
Στην μεθοδευμένη προσπάθεια να φανεί ο Υπουργός ΡΟΜΠΕΝ των καταναλωτών , έστειλε το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι στο πρατήριό μας στην Κεντρική Λαχαναγορά της Αθήνας ,προβάλλοντας σε όλα τα δελτία την ερώτηση της δημοσιογράφου αν οι ντομάτες είναι πολωνικές . Απέκρυψαν βέβαια επιμελώς το πιστοποιητικό του Υπουργείου Ανάπτυξης που τους δείξαμε για την προέλευση της ντομάτας και στο οποίο σαφώς αναφέρεται ΤΟΜΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.
Για την απόδειξη των παραπάνω και για να μπορέσει και ο απλός πολίτης να βγάλει τα συμπεράσματά του επισυνάπτουμε την σχετική έκθεση ελέγχου με το πρόστιμο που μας επιβλήθηκε για υπερβολικό κέρδος και ΟΧΙ για ελληνοποιημένα προιόντα.
Κι ενώ περιμένουμε από την αρμόδια επιτροπή να παρουσιάσουμε τα κοστολόγια μας για να αποδείξουμε ότι καμία είσπραξη υπερβολικού κέρδους δεν έχει γίνει (αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι είμαστε οι φθηνότεροι προμηθευτές της αγοράς και από τους ζημιογόνους ισολογισμούς μας ), ο Κος Υφυπουργός -άκουσον άκουσον- έσπευσε , καταπατώντας κάθε έννοια κράτους δικαίου και ευνομούμενης πολιτείας , να προκαταλάβει την απόφαση της επιτροπής και του κου Νομάρχη Μεσσηνίας , ανακοινώνοντας προκαταβολικά το εξοντωτικό για μας και ανώτατο πρόστιμο των 175.000,00ευρώ.
Τιμούμε τα μέλη της Επιτροπής , και παρότι θεωρούμε ότι κρίνοντας αντικειμενικά και με βάση τα πραγματικά περιστατικά θα μας δικαιώσουν, πιστεύουμε ότι ύστερα από αυτό το γεγονός στοιχειώδης ευθιξία επιβάλλει την παραίτησή τους , αν δεν ανακαλέσει ο Υφυπουργός κος Βλάχος την προαναγγελία – εντολή της απόφασης , που υποτίθεται ότι θα εκδώσουν.
Σεβόμαστε τον ρόλο και των πολιτικών και των δημοσιογράφων ,που επιτελούν λειτούργημα και είναι θεμέλιοι λίθοι του δημοκρατικού πολιτεύματος ,τους καλούμε όμως , πριν διατυπώνουν άποψη να μελετούν τα πραγματικά περιστατικά και να μην αναπαράγουν απλώς τα δελτία τύπου , πέφτοντας στην παγίδα των εντυπώσεων που θέλει να δημιουργήσει το κάθε Υπουργείο.
Σε αυτούς που πραγματικά θέλουν να μάθουν την αλήθεια είμαστε πρόθυμοι να τους διαθέσουμε όλα τα στοιχεία.



Φιλιατρά 13-8-2009


Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Μιχαλακόπουλος






Διαβάστε Περισσότερα...