Πέμπτη 7 Αυγούστου 2008

Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ¨ΜΥΚΟΝΟΣ¨... ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ!!!...


Διαβάστε την παρακάτω είδηση από το www.kyparissianews.gr που μόνο θλίψη αλλά ταυτόχρονα και οργή μπορεί να προκαλέσει σε κάθε πολίτη της ευρύτερης περιοχής...


"ΑΓΡΙΟ ξύλο στη παραλιακή - Στη Δικαιοσύνη η υπόθεση. 07/08/2008

-ΜΙΑ περίεργη υπόθεση καλούνται να ξεδιαλύνουν οι δικαστικές Αρχές της Κυπαρισσίας με αφορμή ένα πρωτοφανές περιστατικό που έλαβε χώρα στην παραλιακή οδό και οδήγησε ένα άτομο στο Νοσοκομείο καθώς δεν αποκλείεται το περιστατικό να αποτελεί μεμονωμένο φαινόμενο ή σημεία των καιρών.
Αναλυτικά τα ξημερώματα της 25ης Ιουλίου 2008 στις 4.30 έξω από κέντρο διασκέδασης μπάρ της παραλιακής οδού στην περιοχή του Αι Λαγούδη επακολούθησε συμπλοκή 3 ατόμων με αφορμή την μη είσοδο στο μπάρ ενός νεαρού.
Ο 27χρονος νεαρός Β. διασκεδάζοντας για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ενεπλάκη με άλλα 2 άτομα έξω από το κατάστημα με το πρόσχημα ότι οι 2 δράστες ήταν υπεύθυνοι για την σωστή λειτουργία του νυχτερινού κέντρου.
Ο 27χρονος όπως και οι 2 δράστες κατάγονται από την περιοχή μας και όπως αναφέρεται με αφορμή έντονη λογομαχία υπέστη σύμφωνα με την μήνυση που κατατέθηκε άγριο ξυλοδαρμό, σωματικές βλάβες και εξύβριση από τους 2 άλλους νεαρούς.
Ο ένας δράστης 28 ετών Μ.Α. και ο 29χρονος Π. Θ. που κατάγεται από την ευρύτερη περιοχή σύμφωνα με το κατηγορητήριο του μηνυτή ενεργούσαν ως πορτιέρηδες στο κατάστημα ή ως φύλακες χωρίς να αναφέρεται ο εντολέας και σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση θα έχει ενδιαφέρον.
Αρχικά οι 2 δράστες συνελήφθησαν και αφού ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας αφέθησαν ελεύθεροι ενώ ο άτυχος 27χρονος σύμφωνα με την δικογραφία χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 5 ημέρες- υπάρχει ιατρική γνωμάτευση στο κατηγορητήριο- στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και όπως διαχέεται στην κοινή γνώμη το περιστατικό σόκαρε τους κατοίκους καθώς ο 27χρονος πήγε ακόμα και για αξονική τομογραφία στη Καλαμάτα.
Η δικογραφία επρόκειτο να διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα το τελευταίο 24ωρο όπου σύμφωνα με δικαστικές πηγές πιθανόν όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις διενεργείται προανάκριση για να διαπιστωθεί αν οι 2 δράστες ενεργούσαν αυτοβούλως ή ήταν πορτιέρηδες στο συγκεκριμένο μπάρ της παραλιακής.
Μέχρι στιγμής οι δράστες σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αρνούνται τα σε βάρος τους στοιχεία και δεν αποκλείεται η δικαστική συνδρομή να δώσει άπλετο φως στην υπόθεση.
Η Αστυνομική υποδιεύθυνση Τριφυλίας και η ΕΛ.ΑΣ επεμβαίνει άμεσα και εκπληρώνει άριστα τους ελέγχους σε παραλιακά καταστήματα καθώς τέτοια περιστατικά είναι σπάνια στην περιοχή.
Επειδή γνωρίζουν οι πάντες στην κοινή γνώμη πρόσωπα και πράγματα καλό θα ήταν να μάθουμε ότι επρόκειτο για μεμονωμένο συμβάν καθώς ένας εκ των δραστών φέρεται ότι έχει εμπλακεί από ότι φαίνεται σε ανάλογη υπόθεση στο παρελθόν".

http://www.kyparissianews.gr/cgi-bin/read_news.pl?cat=nea_eidhseis&story=0&start=0



***Αυτά, λοπόν, γράφονται στην έγκυρη ιστοσελίδα με "Τα νέα της Κυπαρισσίας"...
Είναι, αδιανόητο, πάντως, για κάθε, έστω και λίγο, σκεπτόμενο πολίτη να καταλάβει και κατανοήσει αυτό το θλιβερό περιστατικό - συμβάν, που μέσα στο κλίμα της εποχής έρχεται να αμαυρώσει την εικόνα της πόλης και ιδιαίτερα ντάλα καλοκαίρι...
Η είδηση, ωστόσο, είναι πέρα για πέρα αληθινή, χωρίς όμως ακόμη να έχουν γίνει γνωστά τα ακριβή αίτια της ¨συμπλοκής¨ των νεαρών...
Επειδή, όμως στην πόλη ζούμε και γνωριζόμαστε λίγο - πολύ, όπως και βγαίνουμε στα cafe και τα club's, σε καμία περίπτωση, επαναλαμβάνω σε καμία περίπτωση, δεν πρέπει να συγχέουμε αυτά που συμβαίνουν αλλού, με πορτιέρηδες, μπράβους, νονούς και βαφτιστήρια (!!!) με τη ¨συμπλοκή¨ των νεαρών...
Γιατι αν όντως έχουμε φτάσει σε τέτοια κατάντια και εδώ, ε, τότε επιτρέψτε μου, αλλά θα μας φάει η μαρμάγκα...
Άλλο η ψευτομαγκιά και το εφφέ και άλλο το νταβατζιλίκι!!!
Και για να μην έρθουν τα χειρότερα με όλες αυτές τις ¨μακακίες¨, ας αφυπνιστεί η νεολαία μας και όλοι όσοι βγαίνουν έξω να διασκεδάσουν!!!
Δεν σηκώνει η πόλη και η περιοχή τέτοιες καταστάσεις... Τέλος!



Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΡΧΕΤΑΙ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ!!! ΠΟΥ ΄ΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΩΕΟ;;;...




Τί έγινε, ρε φίλοι;;;
Τί γίνεται;;;...


Πέμπτη 7 Αυγούστου σήμερα, Παρασκευή 8 αύριο και... έφτασε και το Σαββατοκύριακο πριν το 15Αυγουστο!!!


Κι όμως, δε κουνιέται φύλλο!

Δεν κινείται τίποτα απολύτως!


Περισσότερη κίνηση υπήρχε Μάιο και Ιούνιο, παρά τώρα που είμαστε ¨φούλ σεζόν¨!!!


Σκατά (συγγνώμη για τη λέξη) ¨φούλ σεζόν¨ δηλαδή...


Η χειρότερη της τελευταίας 10ετίας - 15ετίας, για να μην πούμε και παραπάνω, όπως μας λένε μεγαλύτεροι και χρόνια επαγγελματίες στο ¨κουρμπέτι¨!...


Και εντάξει, τουρισμός από άλλες χώρες δεν υπάρχει (υπήρχε πιο παλιά, αλλά, βλέπετε, τους κυνηγήσαμε...), εσωτερικός τουρισμός δεν υπάρχει (τί χάσανε, άραγε, για να έρθουν να το βρούν στη Μεσσηνία, λένε), οι ¨δικοί μας¨ από την Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα πού είναι;;;

Aυτοί που έλκουν την καταγωγή τους από εδώ και για διάφορους λόγους κατοικούν αλλού...


Φέτος, ούτε αυτούς δεν έχουμε δει!!! Μπορεί να μην έχουν πάρει τις άδειές τους, ακόμη, βέβαια... Ή μπορεί να την έκαναν για λίγες μέρες αλλού και να έρθουν όπου να ΄ναι...


Αλλά και όλοι οι άλλοι που κατοικούν και είναι εδώ;;;


Τέτοια και τόσο μεγάλη οικονομική κρίση υπάρχει;;;
(Δε λέω ότι δεν υπάρχει, αλλά όχι κι έτσι...)


Κι αν υπάρχει τέτοια κρίση, πώς όταν ¨μοστράρονται¨, το κάνουν με αεράτα αυτοκίνητα ή μηχανές, ντυμένοι στην πέννα, και με τουπέ χιλίων καρδιναλίων;;;
(Αυτό ισχύει για την συντριπτική πλειοψηφία των νεοελλήνων...)


Να πιστέψω πως οι νεοέλληνες, ντόπιοι και άλλοι, την έχουν δει ¨κάπως¨, παράξενα, και κάνουν το σκατό τους παξιμάδι μόνο και μόνο για φιγούρα και εφφέ;;;


Γιατι, αν ισχύει αυτό, τότε είμαστε όχι απλώς για κράξιμο, αλλά για ¨πατσά¨ στη μούρη!!!


Μήπως πρέπει ο καθένας από τη μεριά του, να προσπαθήσουμε να ¨περάσουμε¨ τη ¨γραμμή της εξόδου¨ στους διπλανούς μας, έστω και για καφέ;;;


Έστω και για μια βόλτα στην πλατεία και την παραλία...


Η εικόνα που παρουσιάζουν ακόμη και οι ποιό τουριστικές περιοχές της Μεσσηνίας είναι, τουλάχιστον, απογοητευτική και καταθλιπτική...


Λίγες μέρες απομένουν, πάει το Καλοκαίρι...


Βγείτε έξω από τα σπίτια...


Κάν΄τε καμιά βόλτα...


Άντε ντεεε!!!




Υ.Γ: Για την τραγική εικόνα που παρουσιάζει από τουριστικής κίνησης η Μεσσηνία, υπάρχουν ασφαλώς ευθύνες. Τον τοπικών Αρχών καθώς και της Πολιτείας και αυτό δεν πρέπει καθόλου να μας διαφεύγει, ούτε να εθελοτυφλούμε!!!



Διαβάστε Περισσότερα...

Η Αλεσάντρα Μουσολίνι "ταράζει τα νερά "!...




Τα νερά «τάραξε» η Ιταλίδα βουλευτής Αλεσάντρα Μουσολίνι, η οποία εξελέγη τον περασμένο Απρίλιο με την κεντροδεξιά συμμαχία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με την πρότασή της «να μπορούν να υιοθετούν παιδιά και τα ζευγάρια που δεν είναι παντρεμένα, αλλά και οι άνδρες και οι γυναίκες οι οποίοι ζουν μόνοι και επιθυμούν να γίνουν γονείς».

Η εγγονή του Ιταλού δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι τόνισε επίσης ότι «χρειάζεται ένας νέος νόμος, προς την κατεύθυνση αυτή, ο οποίος να ευνοεί όποιον θέλει να πάρει ένα παιδί που βρίσκεται σε ίδρυμα για ορφανά».

Οι εκπρόσωποι της κεντροαριστερής αντιπολίτευσης, από το «Δημοκρατικό Κόμμα», δηλώνουν έτοιμοι να προσφέρουν τη στήριξή τους, ενώ οι κεντροδεξιοί δεν σχολιάζουν την πρόταση.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η συντηρητική παράταξη είναι σε αμηχανία, λαμβανομένης υπόψη και της αρνητικής αντίδρασης του Βατικανού.

Από τη πλευρά του ο επίσκοπος Έλιο Σγκρέτσια, πρόεδρος της «Ακαδημίας της Αγίας Έδρας για τη Ζωή», τονίζει ότι «οι εγγυήσεις που προσφέρει σε ένα παιδί, ένα παντρεμένο ζευγάρι, είναι πολύ περισσότερες από εκείνες των ανύπαντρων ζευγαριών ή όσων ζουν μόνοι». Ο καθολικός υψηλόβαθμος κληρικός, πιστεύει επίσης ότι με έναν νόμο σαν και αυτόν που προτείνει η Μουσολίνι, «θα φτάναμε στην αναγνώριση των γάμων των ομοφυλόφιλων».

Η Ιταλίδα βουλευτής, ωστόσο, δεν δείχνει διατεθειμένη να κάνει πίσω και προειδοποιεί: «Θα καταγγείλουμε τα όσα συμβαίνουν σε ιδρύματα που φιλοξενούν εγκαταλειμμένα και ορφανά παιδιά. Ορισμένες φορές πρόκειται για πραγματικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, στα οποία, τα ανήλικα, βασανίζονται σωματικά και ψυχολογικά».

Η νομοθεσία στην Ιταλία, επιτρέπει σε άνδρες και γυναίκες χωρίς σύντροφο, να προχωρήσουν σε υιοθεσία, μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Όταν, δηλαδή, τα παιδιά παρουσιάζουν κάποια αναπηρία, ή όταν έχουν διαπιστωθεί μεγάλες ψυχολογικές δυσκολίες προσαρμογής στο χώρο στον οποίο ζουν.

Η συζήτηση για το θέμα, στην αρμόδια επιτροπή της ιταλικής βουλής, αναβάλλεται για το Σεπτέμβριο.

Η πρόταση της Α. Μουσολίνη, όπως σημειώνουν οι παρατηρητές, πρόκειται σίγουρα να ανάψει νέες, «φθινοπωρινές φωτιές».






Διαβάστε Περισσότερα...

Αντίδραση για τους Σκοπιανούς - "Μακεδόνες" αθλητές στο Πεκίνο!!!



"Είμαστε μια σοβαρή χώρα που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία τους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες και δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με κάτι που αγγίζει το όριο του γραφικού".

Τα παραπάνω δήλωσε η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας το πρώτο κρούσμα σκοπιανής προκλητικότητας στους Αγώνες, όπου στην επίσημη ιστοσελίδα η Οργανωτική Επιτροπή αποκαλεί "Μακεδόνες" τους αθλητές της ΠΓΔΜ κατά την επίσημη είσοδό τους στο Ολυμπιακό Χωριό.

Η κα Μπακογιάννη υπογράμμισε πως η ελληνική πλευρά δεν πρόκειται να ανεβάσει τους τόνους της αντιπαράθεσης χωρίς σοβαρό λόγο και διαβεβαίωσε ότι η ελληνική πλευρά έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε πολιτικό και αθλητικό επίπεδο, ώστε εάν τα Σκόπια παρεκτραπούν, να κινηθούν από τη ΔΟΕ όλες οι απαραίτητες διαδικασίες.

"Το πώς θα βγει το όνομα της ΠΓΔΜ στην τελετή έναρξης είναι κάτι κατοχυρωμένο από τη ΔΟΕ και το κράτος είναι καταχωρημένο με την συντετμημένη ονομασία του (MKD). 'Ετσι έγινε στην Αθήνα το 2004, έτσι και στο Σίδνεϊ το 2000 και δεν πρόκειται να ασχοληθούμε άλλο με αυτό", διευκρίνισε η υπουργός Εξωτερικών.

Για το ίδιο θέμα ο πρόεδρος της ΕΟΕ Μίνως Κυριακού σχολίασε ότι "αποτελεί αστειότητα και μόνο η αναφορά αυτής της επιδίωξης. Δεν είναι δυνατό να συμβεί καθώς το επίσημο όνομα της χώρας είναι FYROM κι αυτό χρησιμοποιείται από τον ΟΗΕ και τη ΔΟΕ. Δε νομίζω ότι θα τολμήσουν να δοκιμάσουν να αλλάξουν το υπάρχον καθεστώς".






Διαβάστε Περισσότερα...

Πάνω από 1000 στρέμματα έγιναν στάχτη από μεγάλη φωτιά στον Δήμο Ανδανίας...

Δυστυχώς, οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν το βράδυ στην περιοχή του Δήμου Ανδανίας, έκαναν τη φωτιά που έιχε τεθεί υπόι έλεγχο να πάρει και πάλι μεγάλες διαστάσεις και να συνεχίσει την καταστροφή στην περιοχή.

Μέχρι πριν λίγο είχε κατακάψει περίπου 1000 στρέμματα μ ε τους πυροσβέστες και τα εναέρια πυροσβεστικά μέσα να δίνουν μάχη με τις φλόγες...



Διαβάστε Περισσότερα...

Τουρκία: Επίθεση εναντίον στρατιωτικής βάσης


Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από την επίθεση με βλήματα όλμων που σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη με στόχο στρατιωτική βάση που βρίσκεται στην περιοχή, σύμφωνα με πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας.
Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για επίθεση με χειροβομβίδες.


http://www.skai.gr/master_story.php?id=90414



Διαβάστε Περισσότερα...

Στο Χωριό η ελληνική ομάδα...




Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η είσοδος της ελληνικής ομάδας στο Ολυμπιακό Χωρίο.

Ακολούθησαν η Αμερικανική Σαμόα, τα Νησιά Κουκ, η Αυστρία και η Ταϊλάνδη, που εγκαταστάθηκαν επισήμως.

Στο χώρο υποδοχής της ομάδας έγινε έπαρση της ελληνικής σημαίας και στη συνέχεια ακούστηκε ο εθνικός ύμνος, ενώ ο αρχηγός της αποστολής, Ισίδωρος Κούβελος, αντάλλαξε αναμνηστικά με τη δήμαρχο του Ολυμπιακού Χωριού.

Στην τελετή εισόδου της Ελλάδας στο Ολυμπιακό Χωριό, παρόντες ήταν η Υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, ο Υπουργός Πολιτισμού, Μιχάλης Λιάπης, ο πρόεδρος της ΕΟΕ Μίνωας Κυριακού, αλλά και σύσσωμη η εθνική ομάδα μπάσκετ με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, αθλητές από την κολύμβηση, την υδατοσφαίριση, την πυγμαχία, την κωπηλασία, και το κάνοε-καγιάκ.






Διαβάστε Περισσότερα...

Σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για το Φιλιατρινό φράγμα παρουσία του Νομάρχη Δημήτρη Δράκου!

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων παρουσία του Ειδικού Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη, το Νομάρχη Μεσσηνίας, κ. Δημήτρη Δράκου και υπηρεσιακούς παράγοντες, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αλέξανδρος Κοντός ανακοίνωσε την δημοπράτηση του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΛΕΚΑΝΗΣ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΥ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» μέσω του Προγράμματος ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013 «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ» , το οποίο συγχρηματοδοτείται κατά 70,87% από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΠΑΑ).

Ο προϋπολογισμός δημοπράτησης του έργου ανέρχεται στο πόσο των 35.300.000,00€

Το έργο αφορά την κατασκευή φράγματος στη λεκάνη Φιλιατρινού του Δήμου Φιλιατρών, σε στένωση του ρέματος Φιλιατρινού που απέχει από την πόλη των Φιλιατρών σε ευθεία γραμμή 5χλμ. περίπου, προς τα Ανατολικά - Νοτιοανατολικά.

Αναλυτικότερα θα κατασκευασθούν :

Το Φράγμα και ο αντίστοιχος ταμιευτήρας. Το φράγμα προβλέπεται από σκληρό επίχωμα, έχει ύψος από το φυσικό έδαφος 45 μέτρα, υψόμετρο στέψης +215,20, πλάτος στέψης 7,00 μέτρα και μήκος στέψης 246 μέτρα. Ο συνολικός όγκος φράγματος είναι περίπου 370.000 μ3 και ο ωφέλιμος όγκος του ταμιευτήρα του φράγματος είναι 7.810.000 κυβικά μέτρα ύδατος. Ο Αγωγός Μεταφοράς του ύδατός στην κατανάλωση που αρχίζει από την περιοχή του φράγματος και περατούται στις θέσεις απόληψης του ύδατος για την άρδευση των γεωργικών εκτάσεων της περιοχής Φιλιατρών. Νέα οδός αποκατάστασης της κυκλοφορίας Φιλιατρά - Χριστιανούπολη, καθόσον η υφιστάμενη οδός κατακλύζεται από τα νερά του ταμιευτήρα. Η δημοπράτηση του έργου ορίστηκε για τις 7-10-2008 με ανοικτό διεθνή διαγωνισμό. Το έργο θα συμβάλλει στην αναδιάρθρωση των καλλιεργειών και στην παραγωγή νέων ποιοτικών επώνυμων προϊόντων, αφού θα αρδευθούν 25.000 στρέμματα στην περιοχή του Δήμου Φιλιατρών.

Ο Υπουργός κ. Αλ. Κοντός δήλωσε ότι: «Το φράγμα του Φιλιατρινού που προκηρύσσουμε σήμερα, αποτελεί έργο πνοής για την αγροτική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Φιλιατρών και του Τριφυλλιακού κάμπου. Θα δώσει τη δυνατότητα παραγωγής ανταγωνιστικών προϊόντων, θα μειώσει το κόστος παραγωγής και θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο οι υδάτινοι πόροι της περιοχής, μία περιοχή που πρωτοπορεί σε παραγωγή εξαιρετικών αγροτικών προϊόντων, μια περιοχή με εξαιρετικές προοπτικές για την αγροτική ανάπτυξη. Ευχαριστούμε την Ν. Α. Μεσσηνίας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την σύνταξη και την αρτιότητα της μελέτης, ευχαριστούμε το Νομάρχη και Πρόεδρο της ΕΝΑΕ κ. Δημήτρη Δράκο για την καλή συνεργασία που έχουμε, καθώς επίσης και για το γεγονός ότι την επίβλεψη της κατασκευής του έργου αναλαμβάνει η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Ν. Α. Μεσσηνίας, η οποία θεωρούμε ότι θα φέρει με τον καλύτερο τρόπο το έργο εις πέρας».

Ο Νομάρχης Μεσσηνία και Πρόεδρος της ΕΝΑΕ κ. Δημήτρης Δράκος δήλωσε μεταξύ άλλων: Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι, διότι ένα έργο που αποτελούσε όραμα επί πολλές δεκαετίες, γίνεται πραγματικότητα. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αλ. Κοντό για την ταχεία προώθηση του μεγάλου αυτού ζητήματος μέσα από τους πόρους του «Αλέξανδρος Μπαλτατζής». Τον ευχαριστούμε, ακόμα, για την εμπιστοσύνη του προς την Ν. Α. Μεσσηνίας και το επιστημονικό της επιτελείο για την ανάληψη της ευθύνης της επίβλεψης του μεγάλου αυτού έργου, καθώς επίσης και τη συμμετοχή της Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών στη διαδικασία της δημοπρασίας. Το έργο αυτό θα δώσει λύσεις στο μεγάλο αρδευτικό πρόβλημα του Δήμου Φιλιατρών και του Τριφυλιακού κάμπου. Μιας περιοχής που πρωτοπορεί σε τεχνολογία, καλλιεργητικές επιλογές, παραγωγή ποιοτικών προϊόντων. Μιας περιοχής που της αξίζει καλύτερο μέλλον και που με τέτοια έργα σίγουρα θα το κατακτήσει. Τέλος, ευχαριστούμε τον Υπουργό για τη γενικότερη υποστήριξη στα μεγάλα ζητήματα της περιοχής και για την συνεργασία που έχουμε για θέματα της αγροτικής ανάπτυξης και της αγροτικής οικονομίας».


Διαβάστε Περισσότερα...

Δήλωση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης για το Φιλιατρινό φράγμα!


Στο Φιλιατρινό φράγμα αναφέρθηκε σε δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέκος Κοντός.
Ο κ. Κοντός τόνισε πως "Σήμερα προχωρούμε στην προκήρυξη του Φιλιατρινού, ενός έργου πνοής για τη Μεσσηνία...¨.


***Επιτέλους!!!
Μας ικανοποιεί και μας χαροποιεί ιδιαίτερα η εξαγγελία του Υπουργού.
Ωστόσο, αναμένουμε να δούμε την πρόοδο των διαδιακασιών για την υλοποίηση του έργου!!!



Διαβάστε Περισσότερα...

Συνάντηση Κ. Καραμανλή - Α. Κοντού



Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου είχαν Πρωθυπουργός Κώστα Καραμανλή και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Αλέξανδρος Κοντός.
Εξερχόμενος ο κ. Κοντός δήλωσε: "Ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό για τις προσπάθειες που καταβάλλουμε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να ενισχύσουμε τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες. Εκτός από την απόφαση που πήραμε ώστε, από την επόμενη χρονιά, τη δαπάνη για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων των κατά κύριο επάγγελμα αγροτών να την επιβαρύνεται ο κρατικός προϋπολογισμός, εξετάζουμε η επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης καυσίμων για αγροτική χρήση να γίνεται από την επόμενη χρονιά, μόνο στους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες".
Για την πορεία της κατασκευής μεγάλων εγγειοβελτιωτικών έργων στη χώρα μας, ο κ. Κοντός ενημέρωσε τον κ. Καραμανλή και τόνισε ότι: "Είναι απαραίτητο να αξιοποιήσουμε και την τελευταία σταγόνα νερού για την άρδευση που σήμερα καλύπτει το 85% του νερού που καταναλώνεται στη χώρα. Έχουμε ήδη προκηρύξει το έργο του Αξιού ποταμού, τον εκσυγχρονισμό των δικτύων του Αξιού ποταμού. Σήμερα προχωρούμε στην προκήρυξη του Φιλιατρινού, ενός έργου πνοής για τη Μεσσηνία, αύριο υπογράφουμε τη σύμβαση εγκατάστασης του εργολάβου στον Ομαλό των Χανίων και προγραμματίζουμε σε κάθε περιοχή της χώρας να κατασκευάσουμε μεγάλα και μικρά έργα που θα έχουν ως στόχο την αξιοποίηση των υδάτινων πόρων. Επίσης, τον ενημέρωσα για το σχέδιο νόμου που έχει έτοιμο το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την αναβάθμιση της αγροτικής έρευνας στον τόπο μας. Είναι απαραίτητο να αναβαθμιστεί η αγροτική έρευνα, να την συνδέσουμε με την αγροτική παραγωγή, έτσι ώστε να παράγουμε ποιοτικά, ανταγωνιστικά προϊόντα, αγροτικά προϊόντα τα οποία να μπορούν να διεισδύουν με επιτυχία και στην ελληνική και στη διεθνή αγορά".



Διαβάστε Περισσότερα...

Πυρκαγιά στο Άγιο Όρος...




Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης σε δασική έκταση, σε χαράδρα, στην περιοχή Λακκοσκήτη του Αγίου Όρους. Η φωτιά βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή, χωρίς όμως να απειλεί Μονές του Άθω. Δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα πραγματοποιούν ρίψεις νερού, ενώ στην περιοχή σπεύδει και πεζοπόρο τμήμα αποτελούμενο από δέκα πυροσβέστες, με επικεφαλής τον διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, υποστράτηγο Κωνσταντίνο Κεσαπίδη.






Διαβάστε Περισσότερα...

Στο Πεκίνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες η Ντόρα Μπακογιάννη!!!


Η υπoυργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη βρίσκεται στο Πεκίνο, προκειμένου να παραστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να εκπροσωπήσει την ελληνική κυβέρνηση στην τελετή έναρξης την Παρασκευή.
Την Πέμπτη η υπουργός Εξωτερικών θα είναι παρούσα στην επίσημη είσοδο της ελληνικής αποστολής στο Ολυμπιακό Χωριό. Στη συνέχεια θα ξεναγηθεί στους χώρους όπου διαμένουν οι Έλληνες αθλητές και θα γευματίσει μαζί τους. Το απόγευμα θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της CORCO Group, της εταιρίας μεταφοράς κοντέινερ, με την οποία πρόσφατα η κυβέρνηση υπέγραψε συμφωνία για την αξιοποίηση των ελληνικών λιμένων. Αμέσως μετά θα μεταβεί στα στούντιο της κινεζικής κρατικής τηλεόρασης (CCTV), όπου είναι προσκεκλημένη της εκπομπής «Dialog». Παρουσιαστής είναι ο πασίγνωστος στην Κίνα, Γιανγκ Ρούι, ο οποίος είχε πάρει συνέντευξη και από τον πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, τον Ιανουάριο του 2006. Η εκπομπή μεταδίδεται δορυφορικά σε όλον τον κόσμο και θα συζητηθούν θέματα των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και διεθνούς ενδιαφέροντος.Το μεσημέρι της Παρασκευής η Ντόρα Μπακογιάννη θα μεταβεί στο προεδρικό μέγαρο, προσκεκλημένη του πρόεδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Χου Τζι Ντάο. Πρόκειται για την εκδήλωση που παρατίθεται προς τιμήν των αρχηγών κρατών οι οποίοι βρίσκονται στο Πεκίνο. Το βράδυ θα βρίσκεται στις θέσεις των επισήμων στη «Φωλιά του πουλιού», ως εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης και του πρωθυπουργού στην τελετή έναρξης των 29ων Ολυμπιακών Αγώνων.Αμέσως μετά, η υπουργός Εξωτερικών θα βρεθεί στο στούντιο του CCTV1 (το ειδησεογραφικό κανάλι της κινεζικής κρατικής τηλεόρασης) και θα είναι η πρώτη ξένη αξιωματούχος που θα καταθέσει τις εντυπώσεις από την τελετή έναρξης, ενώ θα υπάρξει και συζήτηση για τις διμερείς σχέσεις. Την Παρασκευή θα δημοσιευθεί άρθρο της υπουργού Εξωτερικών στην ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδας «Λαϊκή Ημερησία».
Επίσης, την Παρασκευή η αγγλόφωνη εφημερίδα «China Daily» θα δημοσιεύσει συνέντευξη της υπουργού, με θέμα την τελετή έναρξης και φωτογραφικό υλικό από την 29η Αυγούστου 2004. Τότε, ως δήμαρχος Αθηναίων, η κ. Μπακογιάννη είχε παραδώσει την ολυμπιακή σημαία στον δήμαρχο Πεκίνου, κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.Το πρωί του Σαββάτου η υπουργός Εξωτερικών θα παραστεί σε εκδήλωση για τη Γαλλοφωνία, στο ξενοδοχείο Sofitel. Το απόγευμα θα παραχωρήσει συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο Phoenix του Χονγκ Κονγκ. Το ίδιο βράδυ η Ντόρα Μπακογιάννη θα βρίσκεται στο «Σπίτι της Ελλάδας» στο Πεκίνο, σε δεξίωση που παραθέτει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.Την Κυριακή θα παρακολουθήσει την πρεμιέρα της εθνικής μας ομάδας μπάσκετ, εναντίον της Ισπανίας. Η Ντόρα Μπακογιάννη θα αναχωρήσει από το Πεκίνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα, την προσεχή Τρίτη.


in.gr - Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


***Μήπως η εκεί παρουσία της, μαζί με τους Αρχηγούς Κρατών, ως Εκπροσώπου της χώρας και της Κυβέρνησης, είναι μία τελική (!!!) ¨πρόβα¨ για το προσεχές μέλλον;;;...



Διαβάστε Περισσότερα...

Τον Οκτώβριο στην Αρχαία Μεσσήνη η συνέλευση της κίνησης "Διάζωμα" του Σταύρου Μπένου!



Στις 11 και 12 Οκτωβρίου, στην Αρχαία Μεσσήνη, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη γενική συνέλευση της κίνησης πολιτών “Διάζωμα” που έχει θέσει ως στόχο την αναστήλωση, την ανάδειξη και το ξαναζωντάνεμα όλων των αρχαίων θεάτρων της Ελλάδας.
Την ανακοίνωση για τη συνέλευση έκανες χθες ο πρόεδρος της κίνησης και πρώην υπουργός Πολιτισμού και πρώην δήμαρχος Καλαμάτας Σταύρος Μπένος, στη διάρκεια συνάντησης με το νομάρχη Μεσσηνίας Δημήτρη Δράκο.
Όπως τόνισε ο κ. Μπένος στην κίνηση “Διάζωμα” συμμετέχουν ως ιδρυτικά μέλη 275 αρχαιολόγοι, επιστήμονες άλλων κλάδων και άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών και στόχος τους είναι τα αρχαία θέατρα, τα στάδια και τα ωδεία, αφού αναστηλωθούν, να ενταχθούν στην πολιτιστική καθημερινότητα με τη διοργάνωση θεατρικών παραστάσεων, συναυλιών και άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων.





Διαβάστε Περισσότερα...

Σήμερα στην Καλαμάτα η κηδεία του Γιώργου Τσαγκάρη...



Σήμερα στις 5:30 το απόγευμα, στο ναό της Υπαπαντής του Χριστού στην Καλαμάτα, θα ψαλλεί η νεκρώσιμος ακολουθία για την κηδεία του συνθέτη και καλλιτεχνικού διευθυντή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Καλαμάτας Γιώργου Τσαγκάρη, που πέθανε ξαφνικά προχθές το πρωί από πνευμονικό οίδημα σε ηλικία 60 ετών.

Ο εκλιπών θα ταφεί στο νεκροταφείο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας - την πόλη που αγάπησε και είχε επιλέξει να ζήσει - με δαπάνες του Δημοτικού Θεάτρου.

Ο Γιώργος Τσαγκάρης ήταν συνθέτης και μουσικολόγος, έχει γράψει τη μουσική για περισσότερα από 350 θεατρικά έργα και έχει τιμηθεί μεταξύ άλλων, με το βραβείο “Καρόλου Κουν” και με το Παγκόσμιο Βραβείο Σύνθεσης.

Διετέλεσε διευθυντής του Β΄ και του Γ΄ Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και του Δημοτικού Ραδιοφωνικού Σταθμού της Αθήνας 9,84 και μέλος των διοικητικών συμβουλίων του Εθνικού Θεάτρου, του Ελληνικού Χοροδράματος της Ραλλούς Μάνου και του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου.

Από τα γνωστότερα έργα του, που έχει κυκλοφορήσει και σε δίσκους, είναι το “Φυσάει” σε ποίηση Τάσου Λειβαδίτη.


Τη μεγάλη τους θλίψη, για τον απροσδόκητο θάνατο του Γιώργου Τσαγκάρη, εξέφρασαν ο υπουργός Πολιτισμού Μιχάλης Λιάπης, ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας και ο νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος, τονίζοντας ότι ο εκλιπών υπήρξε σπουδαίος άνθρωπος της Τέχνης και του Πολιτισμού, με μεγάλη προσφορά.





Διαβάστε Περισσότερα...

Καύσωνας πλήττει την Ισπανία




Ξεπέρασε τους 40 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος στην Ισπανία και 24 επαρχίες της χώρας, ανάμεσα τους η Μαδρίτη, η Βαλένθια, η Γρανάδα κι η Σαραγόσα κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, για προληπτικούς λόγους, ενώ οι κάτοικοι αναζητούν δροσιά στις παραλίες. Οι υψηλές θερμοκρασίες αύξησαν και το κίνδυνο για την εκδήλωση πυρκαγιών. Στη Σαραγόσα μεγάλη φωτιά κατέκαψε 15.000 στρέμματα πευκοδάσους ενώ σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν και τα επόμενα εικοσιτετράωρα.






Διαβάστε Περισσότερα...

Νέα επίθεση με χειροβομβίδες στην Κωνσταντινούπολη!...




Επίθεση με άγνωστο αριθμό χειροβομβίδων σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης εναντίον δημοτικού κτιρίου, στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, στην περιοχή Ουσκουντάρ, μετέδωσε το CNN Turk. Μια από τις χειροβομβίδες εξερράγη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί τουλάχιστον ένας άνθρωπος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού δικτύου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ακούστηκαν τέσσερις εκρήξεις έξω από το δημοτικό κτίριο, ενώ αμέσως μετά, δύο άνδρες, ανέβηκαν σε μια μοτοσικλέτα και έφυγαν από την περιοχή αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.Σημειώνεται ότι στο Ουσκουντάρ έχει σπίτι ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος μάλιστα εκλέγεται στην περιοχή αυτή. Η νέα επίθεση προκαλεί ανησυχία, καθώς σημειώνεται μια εβδομάδα μετά την έκρηξη δύο μηχανισμών σε συνοικία της Κωνσταντινούπολης κατά την οποία σκοτώθηκαν 17 άνθρωποι.






Διαβάστε Περισσότερα...

Στο προσκήνιο τα ανθρώπινα δικαιώματα!!!


Συνολικά 127 αθλητές υπέγραψαν ανοικτή επιστολή προς τον πρόεδρο της Κίνας Χουν Τζιντάο κάνοντας έκκληση για σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ειδικά στο Θιβέτ, όπως ανακοίνωσαν την Πέμπτη πολλές οργανώσεις, ανάμεσά τους και η Διεθνής Αμνηστία. Λίγες μόνο ώρες πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, οι αθλητές καλούν τον πρόεδρο Χου να "προστατεύσει την ελευθερία της έκφρασης και την θρησκευτική ελευθερία στη χώρα του και στο Θιβέτ". Οι αθλητές ζητούν επίσης από τον κινέζο πρόεδρο να "εγγυηθεί ότι οι υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν θα είναι θύματα εκφοβισμού και δεν θα φυλακίζονται. Ακόμα απευθύνουν έκκληση για την κατάργηση της θανατικής ποινής.
Από τους αθλητές που υπογράφουν την επιστολή, οι σαράντα θα πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ανάμεσά τους η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα εις ύψος Μπάνκα Βλάσιτς από την Κροατία, ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στα 110 μέτρα με εμπόδια Κουβανός Ντάιρον Ρόμπλες, ο Ιρβινγκ Σαλαντίνο από τον Παναμά, παγκόσμιος πρωταθλητής στο άλμα εις μήκος και ο Λιθουανός Βιργκίλιους Αλένκα ολυμπιονίκης στον δίσκο το 2000 και το 2004. Στην επιστολή, που δημοσιοποιήθηκε με πρωτοβουλία της γερμανικής μη κυβερνητικής οργάνωσης "Sports for Peace", οι αθλητές καταλήγουν: "όλος ο κόσμος έχει τα μάτια στραμμένα στην Κίνα. Η απόφασή σας για τα θέματα αυτά θα καθορίσει την επιτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων και την εικόνα που θα έχει στο μέλλον ο υπόλοιπος κόσμος για την Κίνα".



http://www.skai.gr/master_story.php?id=90393


Διαβάστε Περισσότερα...

Η ελληνική σημαία στο Πεκίνο




Στο Ολυμπιακό χωριό της Κίνας, όπου φιλοξενούνται ήδη χιλιάδες αθλητές από 205 χώρες, θα κυματίζει από την Πέμπτη η ελληνική σημαία. Η λιτή τελετή υποδοχής της ελληνικής αποστολής στο Πεκίνο θα σημάνει και την επίσημη παρουσία της χώρας μας στη διοργάνωση. Στο μεταξύ, τη συμμετοχή ή όχι της Κατερίνας Θάνου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αναμένεται να ανακοινώσει την Πέμπτη η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή. Αμφίβολη θεωρεί την συμμετοχή της αθλήτριας ο πρώτος αντιπρόεδρος της ΔΟΕ Λάμπης Νικολάου. Σε συνομιλία του με δημοσιογράφους εκτίμησε ότι η απόφαση θα είναι αρνητική, καθώς όπως ανέφερε, το επιθετικό ύφος της επιστολής του συνηγόρου της έχει δυσκολέψει τα πράγματα.





Διαβάστε Περισσότερα...

Σεισμική δόνηση στην Ινδονησία


Υποθαλάσσιος σεισμός μεγέθους 6,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε νωρίς τα ξημερώματα την ανατολική Ινδονησία. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 05.41 (τοπική ώρα, 01.41 ώρα Ελλάδας) και το επίκεντρό του βρισκόταν περίπου 51 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της νήσου Σουμπάουα, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της υπηρεσίας μετεωρολογίας και γεωφυσικής της Τζακάρτας.Ο σεισμός σημειώθηκε σε βάθος 10 χιλιομέτρων κάτω από το βυθό της θάλασσας, αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες για τσουνάμι, προστίθεται στην ανακοίνωση.Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για θύματα ή ζημιές.






Διαβάστε Περισσότερα...

Υποτροφίες σε ομογενείς φοιτητές

Υποτροφίες συνολικού ύψους 250.000 δολαρίων θα λάβουν φέτος εικοσιπέντε ομογενείς φοιτητές από το Πανελλήνιο Ίδρυμα Υποτροφιών.

«Ελπίζουμε οι υποτροφίες μας να αποτελέσουν για τη νεολαία μας το έναυσμα για σημαντικά επιτεύγματα στην πορεία της ζωής τους», επισημαίνει ο πρόεδρος του Ιδρύματος Χρήστος Τομαράς.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, η δεξίωση για την απονομή των υποτροφιών του Ιδρύματος θα πραγματοποιηθεί στις 15 Νοεμβρίου, στο University Club του Σικάγου. Παρουσιαστής θα είναι ο γνωστός δικηγόρος και δημοσιογράφος John Metaxas, ο οποίος έχει διατελέσει και κεντρικός παρουσιαστής των δελτίων ειδήσεων του CNN και CNCB.

Το Πανελλήνιο Ίδρυμα Υποτροφιών έχει καθιερώσει και το ετήσιο Βραβείο Παραδείγματος, το οποίο φέτος θα απονεμηθεί στον Πρόεδρο της Zero Gravity Corporation και συνιδρυτή της Space Adventures, Ltd. Dr. Peter Diamandis, γνωστός παγκοσμίως ως η κινητήριος δύναμη πίσω από το Ίδρυμα X Prize.

http://www.voiceofgreece.gr/omogeneiako-deltio/ipotrofies-se-omogeneis-foitites.htm


Διαβάστε Περισσότερα...

ΒΙΝΤΕΟ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Paris Hilton ad for president!!!...









***Ε, μετά από αυτό, το TRIFYLIANEWS δηλώνει ευθέως την αμέριστη στήριξή μας, με όλες, μα όλες μας τις ¨δυνάμεις¨ στην Paris!!!...

Και, μετά ποιός πολιτικός ηγέτης άλλου κράτους θα μπορεί να αρνηθεί το οτιδήποτε στην Paris;;;... Υπάρχει, άραγε, πολιτικός που να έχει ¨ανάστημα¨ να της πεί ¨όχι¨;;;

Paris, γερά... Με τρέλα, κορδέλα και... ζαρτιέρα!!!...








.


Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΙΔΗΣΗ - ΒΟΜΒΑ: ΈΤΟΙΜΗ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ (ΡΟΖ) ΟΙΚΟΥ Η... PARIS HILTON!!!...




Όταν παρομοίαζαν τον Μπάρακ Ομπάμα με διασημότητες όπως η Πάρις Χίλτον και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ούτε που θα είχε περάσει από το μυαλό των υπευθύνων του επιτελείου του Τζον Μακέιν ο αντίκτυπος που θα είχε το εν λόγω σποτ.

Η απάντηση που μπορεί να περίμεναν από τον υποψήφιο των Δημοκρατικών δεν ήρθε, ήρθε όμως μια απάντηση από την απρόβλεπτη Πάρις.
Σε ένα βιντεάκι που δημοσίευσε μέσω του χιουμοριστικού δικτυακού τόπου Funny or Die, η Πάρις Χίλτον αναφέρεται στον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ ως «αυτός ο ρυτιδιασμένος, ασπρομάλλης τύπος» και υποστηρίζει ότι το γεγονός πως την χρησιμοποίησε στο εκλογικό του σποτ σημαίνει ότι τώρα είναι και αυτή υποψήφια για την προεδρία.
«Ευχαριστώ για την υποστήριξη, ασπρομάλλη μάγκα.


Δεν είμαι από τα παλιά, ούτε θέλω να φέρω την αλλαγή, όπως ο άλλος υποψήφιος, είμαι όμως καυτή. Και θέλω η Αμερική να ξέρει ότι είμαι τελείως έτοιμη να ηγηθώ» δηλώνει χαμογελαστά η Πάρις Χίλτον, που εμφανίζεται με το μαγιό της σε μια ξαπλώστρα.
Στην έναρξη του βίντεο ο Μακέιν χαρακτηρίζεται «η πιο ηλικιωμένη διασημότητα στον κόσμο· όπως λέμε σούπερ - ηλικιωμένος· δηλαδή, τόσο ηλικιωμένος που θυμάται την εποχή που ο χορός ήταν αμαρτία και που σέρβιραν τη μπύρα σε κουβά».



Δείτε το βίντεο


Στο βίντεο παίζουν εικόνες του Μακέιν, του Γιόντα από τον Πόλεμο των Αστρων και των τεσσάρων πρωταγωνιστριών της αμερικάνικης τηλεοπτικής σειρά τα Χρυσά Κορίτσια.
Η Πάρις Χίλτον δηλώνει ότι η επόμενη κίνησή της είναι να βρει την κατάλληλη υποψήφια αντιπρόεδρο, με πιθανότερη την τραγουδίστρια Ριάνα, και υπόσχεται ότι εφόσον εκλεγεί θα βάψει το Λευκό Οίκο ροζ.
Παράλληλα, παρεμβαίνει στην τελευταία κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των Μπάρακ Ομπάμα και Τζον Μακέιν σχετικά με την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, αναφέροντας ότι η ίδια υποστηρίζει μια συνδυασμένη λύση των προτάσεων και των δύο, δηλαδή ανανεώσιμες πηγές ενέργειας σε συνδυασμό με την εξόρυξη πετρελαίου στα ανοιχτά των αμερικανικών ακτών.
«Η ενεργειακή κρίση λύθηκε. Θα σας δω στα ντιμπέιτ», κλείνει το βίντεό της η Πάρις Χίλτον, της οποίας οι γονείς έχουν ενισχύσει την εκστρατεία του Τζον Μακέιν με 4.600 δολάρια.
Σύμφωνα με το BBC, σχολιάζοντας το βίντεο - απάντηση της Πάρις, ο εκπρόσωπος Τύπου του Τζον Μακέιν δήλωσε: «Η Πάρις Χίλτον μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλη διασημότητα όσο ο Μπάρακ Ομπάμα, αλλά οπωσδήποτε έχει καλύτερο σχέδιο για τα θέματα ενέργειας».




με πληροφορίες από in.gr - Newsroom ΔΟΛ


Διαβάστε Περισσότερα...