Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ο Δημήτρης Αδαμόπουλος νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας!



Ο Δημήτρης Αδαμόπουλος, επικεφαλής του Ανεξάρτητου Συνδυασμού "Συνεργασία για την Ανάπτυξη στη Μεσσηνία" εξελέγη πριν από λίγο νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας!

Ο Δημήτρης Αδαμόπουλος............................

ήταν επικεφαλής της μειοψηφίας του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου την περίοδο 2006-2011, προσπαθώντας για την αναβάθμιση του επιμελητηριακού θεσμού, τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Τα τελευταία 2,5 έτη εργάστηκε, ως μέλος του Δ.Σ. του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου στην ανάπτυξη των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ Ελλάδος και Ρωσίας.

Παραιτήθηκε από το αξίωμα του προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Καλαμάτας όπου είχε εκλεγεί, για να ηγηθεί του Ανεξάρτητου Συνδυασμού "Συνεργασία για την Ανάπτυξη στη Μεσσηνία", στις προηγηθείσες Επιμελητηριακές εκλογές, αποδεικνύοντας στην πράξη την ανεξαρτησία του ιδίου και των συνεργατών του και τη βούλησή τους για γόνιμη συνεργασία και ανιδιοτελή προσφορά στον κόσμο της Αγοράς και στη Μεσσηνία, μακριά, πάνω και έξω από κόμματα και με την ψήφο των Μεσσήνιων επαγγελματιών και εμπόρων, παρά τη λυσσαλέα επίθεση που του εξαπέλυσαν οι κομματικοί εγκάθετοι της ΝΔ, κατάφερε και εξέλεξε δύο Συμβούλους στο Δ.Σ.

Πριν λίγο, εξελέγη νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας λαμβάνοντας 11 ψήφους, έναντι 10 που έλαβε ο έτερος διεκδικητής της προεδρείας από το Συνδυασμό "Νέο Επιμελητήριο".

Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στον χώρο των πωλήσεων ασφαλειών και της κτηματαγοράς έχοντας ως έδρα την Καλαμάτα και με εμβέλεια δράσης όλο το Νομό Μεσσηνίας.

Ο Δημήτρης Αδαμόπουλος είναι επαγγελματίας 2ης γενιάς και είναι υπερήφανος που και οι δύο γιοί του είναι πωλητές, ακολουθώντας τα βήματά του.

Κατάγεται από το Σελλά Τριφυλίας.

Όραμά του είναι να συμβάλει με την εμπειρία του στην ανάπτυξη της Μεσσηνίας και την πρόοδο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με συγκεκριμένες ενέργειες.


Πρόεδρε, καλή επιτυχία!


Διαβάστε Περισσότερα...