Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Τον Πολιούχο τους Άγιο Χαράλαμπο γιορτάζουν τα Φιλιατρά!

Τον Πολιούχο τους Άγιο Χαράλαμπο γιορτάζουν σήμερα τα Φιλιατρά

Ήδη έχει ξεκινήσει και μεγάλη εμποροπανήγυρη με πολλά είδη σε χαμηλές τιμές. Τις θρησκευτικές τελετές τιμούν με την παρουσία τους............................
προσκεκλημένοι του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομου οι Σεβασμιότατοι Μητροπολίτες Ζιχνών και Νευροκοπίου κκ. Ιερόθεος και Καστοριάς κκ. Σεραφείμ. 

Από το Δήμο Τριφυλίας έχουν προσκληθεί μέλη της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας του τόπου, Υπουργοί, Υφυπουργοί, Βουλευτές, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Εκπρόσωποι κομμάτων του Νομού, Δικαστικών και λοιπών Αρχών, Διευθυντές υπηρεσιών, Ανώτατοι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, η ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, εκπρόσωποι του Λιμενικού, Πρόεδροι Σωματείων και Συλλόγων, αντιπρόσωποι τύπου και Μ.Μ.Ε. και όλο το Χριστεπώνυμο πλήθος. 

 Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Ειδικός Γραμματέας Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος του Υπουργείου Οικονομικών κ. Στέλιος Στασινόπουλος. 

 Μετά το τέλος της λιτάνευσης θα ακολουθήσει ανταλλαγή ευχών στο Δημοτικό Κατάστημα Φιλιατρών στην οποία θα παραβρεθούν οι επίσημοι προσκεκλημένοι της Δημοτικής αρχής καθώς και όσοι από τους πολίτες επιθυμούν να παραβρεθούν. 

 Το πρόγραμμα των σημερινών εκδηλώσεων: 

 Ώρα : 7.00 π.μ. Η Φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών θα παιανίσει το εωθινό στους κεντρικότερους δρόμους της πόλης. 

 Ώρα : 9.30 π.μ. Παράταξη Φιλαρμονικών, προσκόπων και σχολείων προ του Ιερού Ναού των Εισοδίων της Θεοτόκου κατά τις οδηγίες των τελεταρχών. 

 Ώρα: 10.00 π.μ. Πέρας προσελεύσεως επισήμων στον Ιερό Ναό. 

 Ώρα: 10.45 π.μ. Εκκίνηση της Λιτάνευσης της Ιεράς Εικόνος σε κεντρικές οδούς της Πόλης. Στην κεντρική πλατεία θα ψαλθεί δέηση


Διαβάστε Περισσότερα...

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 10/02/2014


Διαβάστε Περισσότερα...