Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

"Καλλικράτης": Ο Χάρτης με τους 6 Δήμους της Μεσσηνίας.

Αυτός είναι ο Χάρτης του "Καλλικράτη" με τους 6 Δήμους της Μεσσηνίας της νέας εποχής!






Διαβάστε Περισσότερα...

Πρόγραμμα "Καλλικράτης" - Ο Χάρτης των νέων Δήμων - Το προχέδιο του Νόμου που δόθηκε σε διαβούλευση!

Check out this SlideShare Presentation:


Διαβάστε Περισσότερα...

"Καλλικράτης" - 6 Δήμοι στη Μεσσηνία: Καλαμάτας, Μεσσήνης, Πύλου, Τριφυλίας, Οιχαλίας και Μεσσηνιακής Μάνης...


ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 6 ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ":



1. Δήμος Καλαμάτας με έδρα την Καλαμάτα αποτελούμενος από τους δήμους α. Άριος β.
Θουρίας και γ. Καλαμάτας, οι οποίοι καταργούνται.

2. Δήμος Μεσσήνης με έδρα τη Μεσσήνη αποτελούμενος από τους δήμους α. Αιπείας β.Ανδρούσας γ. Αριστομένους δ. Βουφράδων ε. Ιθώμης στ. Μεσσήνης ζ. Πεταλιδίου και την κοινότητα Τρικόρφου, οι οποίοι καταργούνται.

3. Δήμος Πύλου – Νέστορος με έδρα τη Πύλο αποτελούμενος από τους δήμους α. Κορώνης β. Μεθώνης γ . Παπαφλέσσα δ . Πύλου ε . Νέστορος κ αι σ τ. Χιλιοχωρίων, οι οποίοι καταργούνται.

4. Δήμος Τριφυλίας με έδρα την Κυπαρισσία αποτελούμενος από τους δήμους α. Αετού β.Αυλώνος γ. Γαργαλιάνων δ. Κυπαρισσίας ε. Φιλιατρών και την κοινότητα Τριπύλας, οι οποίοι καταργούνται.

5. Δήμος Οιχαλίας με έδρα τον Μελιγαλά αποτελούμενος από τους δήμους α. Ανδανίας β.Αρφαρών γ. Δωρίου δ. Είρας ε. Μελιγαλά και στ. Οιχαλίας, οι οποίοι καταργούνται.

6. Δήμος Μεσσηνιακής Μάνης με έδρα την Καρδαμύλη αποτελούμενος από τους δήμους α.Αβίας και β. Λεύκτρου, οι οποίοι καταργούνται.

Ο δήμος Μεσσηνιακής Μάνης χαρακτηρίζεται ως ορεινός.



Διαβάστε Περισσότερα...

Σε λίγο, σε DVD θα δοθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών ο χάρτης του "Καλλικράτη"!


Σε λίγο και μάλιστα σε DVD θα δοθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών ο χάρτης του "Καλλικράτη" και το σχέδιο Νόμου!


Διαβάστε Περισσότερα...

Αποσπάσματα από τις εισηγήσεις του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Εσωτερικών στο Υπουργικό Συμβούλιο για τον "Καλλικράτη".










Διαβάστε Περισσότερα...

"Καλλικράτης" - Τολμηρές και ριζικές αλλαγές στην Αυτοδιοίκηση και την Περιφερειακή Διοίκηση...


Τολμηρές και ριζικές αλλαγές φέρνει στην Αυτοδιοίκηση και την Περιφερειακή διοίκηση ο "Καλλικράτης" που συζητείται μέχρι και αυτή την ώρα στο Υπουργικό Συμβούλιο!

Σύμφωνα με την πρόταση του Σχεδίου Νόμου, που θα δοθεί για διαβούλευση, οι Δήμοι στη χώρα θα είναι από 333 - 343, ενώ.................




Τη διαβεβαίωση πως θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να προστατέψει τη χώρα από τον όποιο κίνδυνο, έδωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στη σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Παράλληλα δε τόνισε πως και η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να αποτρέψει τη μετάδοση της φωτιάς, που άναψε σε ολόκληρη την Ευρώπη. Πρόκειται, όπως είπε, για ένα βάρος το οποίο δεν είναι βάρος της Ελλάδας, αλλά της Ευρώπης και ίσως της ανθρωπότητας.

Αναφορικά δε με το σχέδιο "Καλλικράτης", που απασχόλησε τη σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε λόγο για πραγματικό άλμα για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της χώρας.

Ειδικότερα, ο αγώνας για να είναι η Ελλάδα στο εγγύς μέλλον μια διαφορετική χώρα είναι συνεχής, τόνισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου, κατά την εισηγητική του ομιλία στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Είμαστε αποφασισμένοι, τόνισε, η Ελλάδα να διορθώσει, μέσα σε ελάχιστο χρόνο, μια πορεία δεκαετιών και κάλεσε όλους τους Έλληνες να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια.

Χαρακτήρισε την προσπάθεια αυτή εθνικό και συλλογικό στοίχημα το οποίο αφορά όλους.

Και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα και μπορεί και θέλει να αλλάξει και αυτό θα το αποδείξουμε. Ανέφερε δε χαρακτηριστικά ότι οι Έλληνες δεν φυγομαχούμε και ότι στα δύσκολα έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, οι συζητήσεις γύρω από τον τρόπο ενεργοποίησης του μηχανισμού στήριξης τελειώνουν σε λίγο και πρέπει να δείξουμε ότι η βοήθεια που θα δοθεί στη χώρα θα πιάσει τόπο.

Περνάμε, όπως τόνισε, μια δύσκολη φάση στη ζωή μας για καθένα από εμάς χωριστά, αλλά και για την ίδια τη χώρα μας.

Χαρακτήρισε τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση προσωρινά, αλλά και δύσκολα και διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος θα κάνει ό,τι μπορεί για να προστατέψει τη χώρα από τον όποιο κίνδυνο. Και το ίδιο θα κάνει και ολόκληρη η κυβέρνηση.

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε δύσκολη την κατάσταση όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη συνολικά, διαβεβαιώνοντας ότι η Ελλάδα από την πλευρά της αναλαμβάνει τη δική της ευθύνη στο ακέραιο.

Ωστόσο, όπως τόνισε, πρέπει και η Ευρωπαϊκή Ένωση από την πλευρά της να αποτρέψει τη μετάδοση της φωτιάς, που άναψε σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Πρόκειται, όπως είπε, για ένα βάρος το οποίο δεν είναι βάρος της Ελλάδας, αλλά της Ευρώπης και ίσως της ανθρωπότητας.

Η Ελλάδα, τόνισε επίσης ο κ. Παπανδρέου, αποδεικνύει καθημερινά τη βούλησή της να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές, όπως γίνεται με το σχέδιο "Καλλικράτης", το οποίο, όπως είπε, είναι μια νέα αρχιτεκτονική της αποκεντρωμένης αυτοδιοίκησης.

Και χαρακτήρισε το σχέδιο ως πραγματικό άλμα για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της χώρας.

Το σχέδιο, όπως είπε, θα συμβάλει στη δημοσιονομική ανάταξη, αλλά και στην εξοικονόμηση πόρων, καθώς θα υπάρξει μια ευρύτατη διαδικασία συγχώνευσης νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, ο αριθμός των οποίων ανέρχεται σε περισσότερες από 4.000.

Πέρα από τη μείωση του κόστους λειτουργίας, πρόσθεσε, θα υπάρξει και μεγάλη μείωση της γραφειοκρατίας.

Παράλληλα, όπως τόνισε, θα υπάρξει καλύτερος έλεγχος και εποπτεία της αυτοδιοίκησης ώστε να ελέγχεται πού διατίθεται κάθε ευρώ.

Επίσης θα μεταφερθεί μεγάλη σειρά αποφασιστικών αρμοδιοτήτων στην αυτοδιοίκηση, ενώ το κράτος θα περιοριστεί στις επιτελικές του ευθύνες, οι δε υπηρεσίες θα μεταφερθούν δίπλα στον πολίτη, εκεί δηλαδή που τις έχει ανάγκη.

Είναι, όπως τόνισε ο κ. Παπανδρέου, ένα μεγάλο άλμα για ένα καλύτερο κράτος.

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε και μια καινοτομία την οποία χαρακτήρισε κρίσιμη, καθώς η θητεία των οργάνων της αυτοδιοίκησης επεκτείνεται με το σχέδιο "Καλλικράτης" από τα τέσσερα σε πέντε χρόνια με τις αυτοδιοικητικές εκλογές να ταυτίζονται με τις ευρωεκλογές.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου, πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα εμπιστοσύνης προς την αυτοδιοίκηση.


Μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Ραγκούσης, αναφερόμενος στις αλλαγές που προωθούνται με τον Καλλικράτη, «για ένα καλό κράτος στην υπηρεσία του πολίτη», γνωστοποίησε ότι:

- προωθείται εκτεταμένη αποκέντρωση αρμοδιοτήτων από τα υπουργεία στους δήμους και τις περιφέρειες.

- δίνεται έμφαση στην εξασφάλιση της απρόσκοπτης χρηματοδότησης των νέων ΟΤΑ

- γίνεται εξυγίανση των υπερχρεωμένων δήμων, τίθενται αυστηροί περιορισμοί στις προσλήψεις και αυστηρά όρια στα κριτήρια δανεισμού.

Σχετικά με τους εργαζομένους στους ΟΤΑ, ο κ. Ραγκούσης είπε ότι μετά την ενοποίηση των δήμων «θα ακολουθήσει η μεταταξη του αντίστοιχου προσωπικού». «Όσοι υπάλληλοι θα μεταταχθούν, θα διατηρήσουν όλα τα εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα», διαβεβαίωσε, ωστόσο είπε ότι αν διαπιστωθεί ότι υπάρχουν κενές θέσεις ή πλεονάζον δυναμικό, θα γίνουν υποχρεωτικές μετατάξεις.

Ο κ. Ραγκούσης είπε ακόμη ότι μελλοντικός στόχος είναι η ταυτόχρονη διεξαγωγή των ευρωεκλογών και των δημοτικών εκλογών. Όπως ανέφερε και ο Πρωθυπουργός, η θητεία των οργάνων της αυτοδιοίκησης επεκτείνεται από τα τέσσερα σε πέντε χρόνια με τις αυτοδιοικητικές εκλογές να ταυτίζονται με τις ευρωεκλογές.

«Θέλουμε να φέρουμε το κράτος πιο κοντά στον πολίτη», τόνισε ο ΥΠΕΣ και έκανε λόγο για «υλοποίηση μιας από τις πιο βαθιές τομές, με τη μεγαλύτερη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα».

«Στόχος του Καλλικράτη είναι να αποκτήσουμε ένα καλό κράτος, ένα κράτος – νοικοκύρη», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «στη συγκυρία που διανύουμε το πρόγραμμα έχει αποκτήσει μια ακόμη διάσταση», καθώς είναι –όπως είπε- αναπόσπαστο κομμάτι του ΠΣΑ.

«Συνιστά αφετηρία για ένα καλό κράτος στην υπηρεσία του πολίτη. Δίνουμε το χέρι στην αυτοδιοίκηση και θέλουμε να γράψουμε μια νέα σελίδα», συμπλήρωσε.

Ο κ. Ραγκούσης είπε ακόμα ότι με την έγκρισή του από το υπουργικό συμβούλιο, το νομοσχέδιο εισέρχεται στην τελική φάση διαβούλευσης. «Είμαστε απολύτως ανοιχτοί σε κάθε πρόταση που βελτιώνει κάθε πτυχή του νομοσχεδίου», συμπλήρωσε.


Διαβάστε Περισσότερα...

Δικαίωμα του εκλέγεσθαι από τα 18 χρόνια!



Σύμφωνα με τον "Καλλικράτη" δικαίωμα του εκλέγεσθαι θα έχουν, πλέον, από τα 18 χρόνια!



Διαβάστε Περισσότερα...

5ετής η θητεία των Αιρετών της Αυτοδιοίκησης...


Πενταετής θα είναι, πλέον, η θητεία των Αιρετών της Αυτοδιοίκησης....



Διαβάστε Περισσότερα...

333 - 343 Δήμοι στη χώρα με τον "Καλλικράτη"...


333 - 343 θα είναι οι Δήμοι με τον "Καλλικράτη", όπως είπε πριν λίγα λεπτά ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης στο Υπουργικό Συμβούλιο....




Διαβάστε Περισσότερα...

Οι Δήμοι στη Μεσσηνία με τον "Καλλικράτη"...


Στη 1μμ θα παρουσιαστεί στο Υπουργικό Συμβούλιο ο χάρτης των Δήμων του "Καλλικράτη"...

Στη Μεσσηνία..............


οι Δήμοι αναμένεται να είναι από 4 μέχρι και 6........

Υπομονή..........


Διαβάστε Περισσότερα...

Σκάνδαλο με πλαστές βεβαιώσεις σε τεχνική υπηρεσία Δήμου της Μεσσηνίας;...


Εδώ και μέρες έχουμε πληροφορίες ότι κάτι πολύ περίεργο και παράξενο "παίζεται" σε "τεχνική υπηρεσία" περιφερειακού Δήμου της Μεσσηνίας...

Μη φανταστείτε καμιά υπηρεσία με επάρκεια σε προσωπικό, πλήρες στελεχωμένη, αλλά για απειροελάχιστους υπαλλήλους...

Οι πληροφορίες μας................


κάνουν λόγο για πλαστές βεβαιώσεις που εκδίδονται, έναντι αδράς αμοιβής και υπογραφές "ψεύτικων" εγγράφων με "ψεύτικα" στοιχεία...

"Σκάνδαλο ολκής", χαρακτηρίζεται..




***Σε επόμενη ανάρτηση, περισσότερα...


Διαβάστε Περισσότερα...

Από σήμερα η ενεργοποίηση δικαιωμάτων στην Ε.Α.Σ. Μεσσηνίας


Στα υποκαταστήματα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας θα πρέπει να μεταβούν από σήμερα Τετάρτη 28 Απριλίου μέχρι και τις 9 Ιουνίου, πλην Κυριακών, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Μεσσηνίας, προκειμένου να ενεργοποιήσουν τα δικαιώματά τους στις κοινοτικές αγροτικές επιδοτήσεις του 2010.
Όπου δεν υπάρχουν μεταβολές σε προσωπικά στοιχεία, δε χρειάζονται δικαιολογητικά. Σε περίπτωση μεταβολών (σχετικά με τα δικαιολογητικά), μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους υποκαταστήματα. Οι μεταβιβάσεις/μεταβολές των δικαιωμάτων λήγουν στις 17/5/2010....................


*ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΘΟΥΡΙΑΣ (2721032987)
ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΟΣ
ΑΜΜΟΣ 28/4 και 29/4
ΑΣΠΡΟΠΟΥΛΙΑ 30/4
ΑΡΙΣ 3/5 έως 7/5 και 8/5
ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ 10/5
ΑΛΩΝΙΑ 11/5 και 12/5
ΑΡΙΟΧΩΡΙ 13/5 και 15/5

ΔΗΜΟΣ ΑΡΦΑΡΩΝ
ΑΡΦΑΡΑ 17/5 έως 22/5
ΒΡΟΜΟΒΡΥΣΗ 25/5 έως 27/5
ΣΤΑΜΑΤΙΝΟΥ 28/5
ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ 29/5
ΠΛΑΤΥ 31/5 και 1/6
ΑΓΙΟΣ ΦΛΩΡΟΣ 2/6 έως 5/6
ΠΗΔΗΜΑ 7/6 και 8/6
ΑΓΡΙΛΟΣ 9/6

ΔΗΜΟΣ ΘΟΥΡΙΑΣ
ΑΜΦΕΙΑ 28/4 έως 30/4
ΑΝΘΕΙΑ 3/5 έως 5/5
ΑΙΘΑΙΑ 6/5 και 8/5
ΠΟΛΙΑΝΗ 10/5 έως 15/5
ΘΟΥΡΙΑ 17/5 έως 22/5
ΜΙΚΡΟΜΑΝΗ 25/5 και 26/5

Επίσης, τα δ.δ. Σπερχογείας και Αντικαλάμου του Δήμου Καλαμάτας θα εξυπηρετηθούν από το συνεργείο που θα βρίσκεται στη Θουρία, στις παρακάτω ημερομηνίες:
Δ.Δ. ΑΝΤΙΚΑΛΑΜΟΥ 27/5 έως 29/5
Δ.Δ. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ 31/5 έως 4/6

*ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΜΠΟΥ (2721071588)

ΔΗΜΟΣ ΑΒΙΑΣ
ΑΒΙΑ 28/4 έως 30/4
ΚΑΜΠΟΣ 3/5 έως 8/5
ΚΕΝΤΡΟ 10/5 έως 12/5
ΠΗΓΑΔΙΑ 13/5 έως 15/5
Μ. ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ 17/5 έως 22/5 (στο συνεταιρισμό της Μ. Μαντίνειας)
ΣΤΑΥΡΟΠΗΓΙΟ 25/5 έως 27/5
ΑΛΤΟΜΙΡΑ 28/5 και 29/5 και 31/5
ΔΟΛΟΙ 1/6 έως 5/6
ΣΩΤΗΡΙΑΝΙΚΑ 7/6 έως 9/6

*ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ (2721023882)

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 28/4 έως 30/4
ΕΛΑΙΟΧΩΡΙ 3/5 έως 8/5
ΑΛΑΓΟΝΙΑ 10/5 έως 13/5
ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ 14/5 και 15/5 και 17/5 και 18/5
ΠΗΓΕΣ 19/5 και 20/5
ΝΕΔΟΥΣΑ 21/5 και 22/5
ΛΑΙΪΚΑ 25/5 έως 29/5
ΒΕΡΓΑ 31/5 έως 4/6
ΛΑΔΑ 5/6 και 7/6
ΚΑΡΒΕΛΙ 8/6 και 9/6

Για το δ.δ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ οι παραγωγοί θα προσέλθουν στα γραφεία την ΕΑΣ Ν. Μεσσηνίας, Ιατροπούλου 10, αλφαβητικά.
Α: 28/4 έως 30/4
Β: 3/5 έως 5/5
Γ: 6/5 έως 8/5
Δ, Ε, Ζ: 10/5 και 11/5
Η, Θ: 12/5
Ι: 13/5
Κ: 14/5 και 15/5 και 17/5 και 18/5
Λ: 19/5 και 20/5
Μ: 21/5 και 22/5 και 25/5
Ν: 26/5
Ο: 27/5
Π: 28/5 και 29/5 και 31/5
Ρ: 1/6
Σ: 2/6 και 3/6
Τ: 4/6 και 5/5 και 7/6
Υ, Φ, Χ, Ψ, Ω: 8/6 έως 9/6.

* ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ (2721022270), στα γραφεία του υποκαταστήματος Μεσσήνης
30/4/2010 ΑΒΡΑΜΙΟΥ
3/5/2010 ΑΒΡΑΜΙΟΥ
4/5/2010 ΑΒΡΑΜΙΟΥ
5/5/2010 ΑΝΑΛΗΨΗ
6/5/2010 ΑΝΑΛΗΨΗ
7/5/2010 ΒΕΛΙΚΑ
8/5/2010 ΒΕΛΙΚΑ
10/5/2010 ΚΑΡΤΕΡΟΛΙ
11/5/2010 ΚΑΡΤΕΡΟΛΙ
12/5/2010 ΛΕΥΚΟΧΩΡΑ
13/5/2010 ΛΕΥΚΟΧΩΡΑ
14/5/2010 ΛΥΚΟΤΡΑΦΟΣ
15/5/2010 ΛΥΚΟΤΡΑΦΟΣ
17/5/2010 ΜΑΔΕΝΑ
18/5/2010 ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙ-ΜΟΣΧΟΧΩΡΙ-ΜΥΡΤΟΠΟΤΑΜΙΑ
19/5/2010 ΝΕΟΧΩΡΙ-ΠΙΠΕΡΙΤΣΑ
20/5/2010 ΠΙΛΑΛΙΣΤΡΑ
21/5/2010 ΠΙΛΑΛΙΣΤΡΑ
22/5/2010 ΣΠΙΤΑΛΙ-ΤΡΙΟΔΟΣ
24/5/2010 ΜΕΣΣΗΝΗ
25/5/2010 ΜΕΣΣΗΝΗ
26/5/2010 ΜΕΣΣΗΝΗ
27/5/2010 ΜΕΣΣΗΝΗ
28/5/2010 ΜΕΣΣΗΝΗ
29/5/2010 ΜΕΣΣΗΝΗ

*ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΙΠΕΙΑΣ,
ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ, ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ
30/4/2010 ΛΟΓΓΑ, ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ Α - Θ
3/5/2010 ΛΟΓΓΑ, ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ Ι - Ν
4/5/2010 ΛΟΓΓΑ, ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ Ξ - Ω
5/5/2010 ΛΟΓΓΑ, ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ Ξ - Ω
6/5/2010 ΑΔΡΙΑΝΗ
7/5/2010 ΝΕΑ ΚΟΡΩΝΗ Α - Κ
8/5/2010 ΝΕΑ ΚΟΡΩΝΗ Λ - Ω
10/5/2010 ΧΡΑΝΟΙ – ΚΑΚΟΡΕΜΜΑ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ
11/5/2010 ΧΡΑΝΟΙ – ΚΑΚΟΡΕΜΜΑ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ
12/5/2010
13/5/2010 ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙ
14/5/2010 ΔΑΡΑΣ
15/5/2010 ΔΡΟΣΙΑ – ΔΑΦΝΗ – ΚΑΡΠΟΦΟΡΑ – ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ - ΚΑΣΤΑΝΙΑ
17/5/2010 ΔΡΟΣΙΑ-ΔΑΦΝΗ-ΚΑΡΠΟΦΟΡΑ-ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ-ΚΑΣΤΑΝΙΑ
18/5/2010 ΠΑΝΙΠΕΡΙ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ
19/5/2010 ΚΟΚΚΙΝΟ-ΛΥΚΙΣΣΑ-ΜΑΘΙΑ
20/5/2010 ΝΕΡΟΜΥΛΟΣ
21/5/2010 ΠΕΤΑΛΙΔΙ Α-Κ
22/5/2010 ΠΕΤΑΛΙΔΙ Α-Κ
24/5/2010 ΠΕΤΑΛΙΔΙ Λ-Ω
25/5/2010 ΠΕΤΑΛΙΔΙ Λ-Ω
26/5/2010
27/5/2010 ΤΡΙΚΟΡΦΟ, ΚΛΗΜΑ Α - Κ
28/5/2010 ΤΡΙΚΟΡΦΟ, ΚΛΗΜΑ Λ - Ω
29/5/2010 ΚΟΡΟΜΗΛΕΑ - ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ - ΔΡΑΪΝΑ
31/5/2010 ΚΟΡΟΜΗΛΕΑ - ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ - ΔΡΑΪΝΑ

*ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΩΝΗΣ
3/5/2010 ΑΚΡΙΤΟΧΩΡΙ
4/5/2010 ΒΑΣΙΛΙΤΣΙ Α ΕΩΣ Λ
5/5/2010 ΒΑΣΙΛΙΤΣΙ Μ ΕΩΣ Ω
6/5/2010 ΒΟΥΝΑΡΙΑ
7/5/2010 ΚΑΠΛΑΝΙ - ΖΙΖΑΝΙ
8/5/2010 ΚΟΜΠΟΙ
10/5/2010 ΚΟΡΩΝΗ Α ΕΩΣ Θ
11/5/2010 ΚΟΡΩΝΗ Ι ΕΩΣ Ο
12/5/2010 ΚΟΡΩΝΗ Π ΕΩΣ Σ
13/5/2010 ΚΟΡΩΝΗ Τ ΕΩΣ Ω
14/5/2010 ΥΑΜΕΙΑ
15/5/2010 ΦΑΛΑΝΘΗ Α ΕΩΣ Κ
17/5/2010 ΦΑΛΑΝΘΗ Λ ΕΩΣ Ω
18/5/2010 ΧΑΡΑΚΟΠΙΟ Α ΕΩΣ Θ
19/5/2010 ΧΑΡΑΚΟΠΙΟ Ι ΕΩΣ Ο
20/5/2010 ΧΑΡΑΚΟΠΙΟ Π ΕΩΣ Σ
21/5/2010 ΧΑΡΑΚΟΠΙΟ Τ ΕΩΣ Ω
22/5/2010 ΧΡΥΣΟΚΕΛΛΑΡΙΑ Α ΕΩΣ Θ
25/5/2010 ΧΡΥΣΟΚΕΛΛΑΡΙΑ Ι ΕΩΣ Μ
26/5/2010 ΧΡΥΣΟΚΕΛΛΑΡΙΑ Ν ΕΩΣ Ω

*ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ - Αγροτικός Συνεταιρισμός Ανδρούσας
30/4/2010 Αγριλιά - Βασιλάδα
3/5/2010 Ανδρούσα Α-Μ
4/5/2010 Ανδρούσα Ν-Ω
5/5/2010 Αμφιθέα
6/5/2010 Βουρνάζι - Αριστοδήμειο Α-Λ
7/5/2010 Βουρνάζι - Αριστοδήμειο Μ-Ω
8/5/2010 Ελληνοεκκλησιά
10/5/2010 Εύα Α-Μ
11/5/2010 Εύα Ν-Ω
12/5/2010 Καλογερόρραχη
13/5/2010 Μαγγανιακό - Καλαμαράς
14/5/2010 Λάμπαινα
15/5/2010 Πολύλοφος

* ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ - Δημαρχείο Αριστομένη
18/5/2010 Αριστομένης Α-Θ
19/5/2010 Αριστομένης Ι-Π
20/5/2010 Αριστομένης Ρ-Ω
21/5/2010 Κουρτάκι - Διόδια Α-Μ
22/5/2010 Κουρτάκι - Διόδια Ν-Ω
24/5/2010 Κουτίφαρη - Κεφαλόβρυσο
25/5/2010 Μάνεση
26/5/2010 Πελεκανάδα
27/5/2010 Πλατανόβρυση -Πουλίτσι -Βούταινα
28/5/2010 Στέρνα
29/5/2010 Στρέφι Α-Ξ
31/5/2010 Στρέφι Ο-Ω
*ΥΠΟΚ/ΜΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ (2763029158)
28/04/2010 - 30/04/2010 Δ.Δ ΑΜΠΕΛΟΦΥΤΟΥ, Δ.Δ ΛΕΥΚΗΣ, Δ.Δ ΦΛΟΚΑΣ
03/05/2010 - 04/05/2010 Δ.Δ ΒΑΛΤΑΣ, Δ.Δ ΜΑΡΑΘΟΠΟΛΗΣ
05/05/2010 - 08/05/2010 Δ.Δ ΠΥΡΓΟΥ, Δ.Δ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ
10/05/2010 - 12/05/2010 ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ (Α - Κ)
13/05/2010 - 15/05/2010 ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ (Λ - Ο)
17/05/2010 - 20/05/2010 ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ (Π - Ω)
21/05/2010 - 22/05/2010 ΜΕΤΑΞΑΔΑ, ΦΛΕΣΣΙΑΔΑ, ΜΥΡΣΙΝΟΧΩΡΙ, ΜΑΝΕΣΙ, ΠΑΛΑΙΟ ΛΟΥΤΡΟ.
Για τη Χώρα θα υπάρχει συνεργείο στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Χώρας από 03/05/2010 - 15/05/2010.

*ΕΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ (2761023027)
28/04/2010 ΑΓΑΛΙΑΝΗ-ΕΛΑΙΑ-ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ, ΚΑΡΥΕΣ-ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ-ΒΑΝΑΔΑ, ΑΥΛΩΝΑ-ΚΑΛΛΙΤΣΑΙΝΑ
29-30/04/2010 ΠΛΑΤΑΝΙΑ - ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ
03-04/05/2010 ΚΟΠΑΝΑΚΙ-ΑΓΡΙΛΙΑ-ΣΙΤΟΧΩΡΙ, ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΗ-ΓΛΥΚΟΡΡΥΖΙ, ΚΑΜΑΡΙ-ΑΡΤΙΚΙ
05/05/2010 ΑΕΤΟΣ-ΚΡΥΟΝΕΡΙ-ΠΟΛΥΘΕΑ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ
06-07/05/2010 ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟ-ΤΡΙΠΥΛΑ, ΚΑΛΟΓΕΡΕΣΙ-ΛΑΝΤΖΟΥΝΑΤΟ, ΛΥΚΟΥΔΕΣΙ-ΡΟΔΙΑ-ΣΕΛΛΑ
10-11/05/2010 ΔΩΡΙΟ-ΑΝΩ ΔΩΡΙΟ-ΚΟΥΒΕΛΑ, ΧΑΛΚΙΑ-ΧΡΥΣΟΧΩΡΙ
12/05/2010 ΨΑΡΙ-ΒΑΣΙΛΙΚΟ
13/05/2010 ΚΟΚΛΑ-ΜΑΛΘΗ
14/05/2010 ΔΗΜΟΣ ΕΙΡΑΣ
17/05/2010 ΑΡΜΕΝΙΟΙ-ΣΤΑΣΙΟ
18/05/2010 ΜΟΥΡΙΑΤΑΔΑ-ΒΡΥΣΕΣ-ΡΑΧΕΣ, ΜΥΡΟ
19/05/2010 ΞΗΡΟΚΑΜΠΟΣ-ΠΕΡΔΙΚΟΝΕΡΙ
20/05/2010 ΣΠΗΛΙΑ-ΦΑΡΑΚΛΑΔΑ
21/05/2010 ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ (Α-Κ)
24/05/2010 ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ (Λ-Ο)
25/05/2010 ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ (Π-Ω)

*ΔΗΜΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ
ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ 28-29-30/5/2010
ΑΝΘΟΥΣΑ 3/5/2010
ΖΕΥΓΟΛΑΤΕΙΟ 4-5/5/2010
ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ 6-7/5/2010
ΝΕΟΧΩΡΙΟΝ 8-10-11/5/2010
ΠΟΛΙΧΝΗ 12-13/5/2010
ΜΙΛΑ 14/5/2010
ΜΑΓΟΥΛΑ 15/5/2010
ΣΚΑΛΑ 17-18-19/5/2010
ΣΤΕΝΥΚΛΑΡΟΣ 20/5/2010
ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΑ 21-22/5/2010

*ΕΑΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ (2761032240)
Το υποκατάστημα Φιλιατρών θα παραλαμβάνει αιτήσεις Ενιαίας Ενίσχυσης από Τετάρτη 28/4/2010. Καθημερινά από Δευτέρα έως Σάββατο στα γραφεία της ΕΑΣ Φιλιατρών.

*ΥΠΟΚ/ΜΑ ΠΥΛΟΥ (2723028252)
ΔΕΥΤΕΡΑ 03/05/2010 ΜΕΘΩΝΗ Α-Κ, ΙΚΛΑΙΝΑ, ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ
ΤΡΙΤΗ 04/05/2010 ΜΕΘΩΝΗ Λ-Ω, ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ, ΧΩΜΑΤΑΔΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 05/05/2010 ΠΗΔΑΣΟΣ, ΜΕΣΟΧΩΡΙ, ΓΛΥΦΑΔΑ.
ΠΕΜΠΤΗ 06/05/2010 ΚΟΡΥΦΑΣΙΟ Α-Κ, ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ, ΠΛΑΤΑΝΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/05/2010 ΚΟΡΥΦΑΣΙΟ Λ-Ω, ΜΥΡΣΙΝΟΧΩΡΙ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 08/05/2010 ΧΑΤΖΗ Α-Κ, ΒΛΑΣΣΗ, ΜΗΛΙΩΤΗ
ΔΕΥΤΕΡΑ 10/05/2010 ΧΑΤΖΗ Λ-Ω, ΠΕΤΡΙΤΣΙ, ΧΑΡΑΥΓΗ
ΤΡΙΤΗ 11/05/2010 ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ Α-Κ, ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΣ, ΣΟΥΛΗΝΑΡΙ
ΤΕΤΑΡΤΗ 12/05/2010 ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ Λ-Ω, ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ Α-Κ, ΠΥΛΑ
ΠΕΜΠΤΗ 13/05/2010 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ Λ-Ω, ΚΥΝΗΓΟΥ, ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/05/2010 ΣΤΕΝΩΣΙΑ, ΛΑΧΑΝΑΔΑ, ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 15/05/2010 ΡΩΜΑΝΟΥ, ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ 17/05/2010 ΚΑΛΛΙΘΕΑ Λ-Ω, ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ Α-Κ, ΠΥΛΟΣ Α-Κ
ΤΡΙΤΗ 18/05/2010 ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ Λ-Ω, ΜΑΡΓΕΛΙ, ΠΥΛΟΣ Λ-Ω, ΑΡΑΠΟΛΑΚΚΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 19/05/2010 ΚΑΛΟΧΩΡΙ, ΜΗΛΙΤΣΑ, ΦΟΙΝΙΚΗ, ΧΩΡΑ (ΟΙΝΟΠ. ΣΥΝ/ΣΜΟΣ)
ΠΕΜΠΤΗ 20/05/2010 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ, ΜΑΝΙΑΚΙ, ΚΑΙΝ. ΧΩΡΙΟ, ΒΑΡΑΚΕΣ.



*με πληροφορίες από την Εφημερίδα "ΘΑΡΡΟΣ"


Διαβάστε Περισσότερα...

Ματς της Καλαμάτας στο φάκελο με τα στημμένα


Μπορεί η ομάδα της Καλαμάτας να βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση και να δίνει την προσεχή Δευτέρα το καθοριστικής σημασίας παιχνίδι με τον Ιωνικό στη Νίκαια, όμως, τη δεδομένη στιγμή η μάχη για τη σωτηρία φαίνεται πως μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.
Η «βόμβα» που έπεσε (προ)χθες το απόγευμα στη Βουλή από το βουλευτή του ΛΑΟΣ Θανάση Πλεύρη, μέσω της δημοσιοποίησης της λίστας των ύποπτων παιχνιδιών, περιλάμβανε και την Καλαμάτα, γεγονός που θα επιφέρει έντονες αναταράξεις στη Μαύρη Θύελλα.
Όπως ανακοίνωσε ο.................


κ. Πλεύρης στη Βουλή – προηγουμένως είχε μιλήσει με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη, που του είχε ζητήσει να προχωρήσει στην αποκάλυψη των παιχνιδιών - τα δίνει στη δημοσιότητα προκειμένου να βγάλει από τη δύσκολη θέση την υφυπουργό Πολιτισμού Άντζελα Γκερέκου, αλλά και να βοηθήσει τους δημοσιογράφους να αποφύγουν τις συνέπειες του «τυποκτόνου Νόμου», ήτοι την υποβολή μηνύσεων για την αποκάλυψη της λίστας. Στη σχετικά λίστα υπάρχουν 2 παιχνίδια της Σούπερ Λίγκα, 2 του Κυπέλλου Ελλάδος και 22 του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής.
To πιο σημαντικό για το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο και κυρίως για την ομάδα της Καλαμάτας, τη μεγάλη ομάδα του νομού, είναι πως στη σχετική λίστα περιλαμβάνονται δύο παιχνίδια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Το πρώτο είναι αυτό με τον Εθνικό της 16ης Νοεμβρίου του 2009, όταν η Καλαμάτα γνώρισε την ήττα στο Ελληνικό με σκορ 1-0. Αυτό χαρακτηρίζεται ως διεφθαρμένο και είναι το δεύτερο κατά σειρά πιο επικίνδυνο. Στην κορυφή της σχετικής λίστας είναι τα άκρως διεφθαρμένα παιχνίδια, ακολουθούν τα διεφθαρμένα, τα σοβαρά ύποπτα και τα ύποπτα. Το δεύτερο παιχνίδι είναι αυτό της 27ης Φεβρουαρίου 2010, με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας, παιχνίδι στο οποίο η Καλαμάτα είχε γνωρίσει την ήττα με σκορ 3-1 και το οποίο χαρακτηρίζεται ως σοβαρό ύποπτο.
Κοινό σημείο των δύο παιχνιδιών είναι πως καλύφθηκαν τηλεοπτικά από την ΕΤ3, το πρώτο έγινε Δευτέρα και το άλλο Σάββατο, ενώ όπως διαπιστώνεται από το αποτέλεσμα, η Καλαμάτα γνώρισε την ήττα.
Αναλυτικότερα η λίστα των παιχνιδιών που δόθηκαν στη δημοσιότητα, έχουν ως εξής:
ΚΥΠΕΛΛΟ 2009-10:
Παναργειακός-Ολυμπιακός Βόλου 0-4 30/08/09 (ελαφρώς ύποπτος)
Αγροτικός Αστέρας Καβάλα 0-3 28/10/09 (ύποπτος)
Καλλιθέα-Πανθρακικός 1-0 28/10/09 (σοβαρά ύποπτος)

Β' Εθνική 2008-09:
Διαγόρας-Εθνικός 2-2 01/02/09 (διεφθαρμένος)
Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος 1-1 02/02/09 (ύποπτος)
Διαγόρας-Καλλιθέα 0-0 07/03/09 (ελαφρώς ύποπτος)
Καβάλα-Αγροτικός Αστέρας 4-1 14/03/09 (άκρως διεφθαρμένος)
Ιωνικός-Ατρόμητος 0-1 23/03/09 (ύποπτος)
Καβάλα-Ηλυσιακός 2-0 29/03/09 (ελαφρώς ύποπτος)
Ηλυσιακός-Εθνικός 3-2 06/04/09 (ελαφρώς ύποπτος)
Κέρκυρα-Καστοριά 1-2 12/04/09 (διεφθαρμένος)
Ιωνικός-Διαγόρας 1-0 12/04/09 (ελαφρώς ύποπτος)
Καβάλα-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 13/04/09 (ελαφρώς ύποπτος)
Ηλυσιακός-Αγροτικός Αστέρας 27/04/09 (διεφθαρμένος)
Αναγέννηση Καρδίτσας-Καβάλα 3-0 04/05/09 (ελαφρώς ύποπτος)
Ολυμπιακός Βόλου-Ηλυσιακός 0-1 04/05/09 (διεφθαρμένος)

Β' Εθνική 2009-10:
Εθνικός Αστέρας-Πιερικός 1-2 15/11/09 (σοβαρά ύποπτος)
Εθνικός-Καλαμάτα 1-0 16/11/09 (διεφθαρμένος)
Ολυμπιακός Βόλου-Εθνικού 2-0 15/01/10 (σοβαρά ύποπτος)
Διαγόρας-Εθνικός Αστέρας 3-1 17/01/10 (σοβαρά ύποπτος)
Ηλιούπολη-Δόξα Δράμας 1-1 24/01/10 (διεφθαρμένος)
Ηλιούπολη-Ολυμπιακός Βόλου 1-3 06/02/10 (σοβαρά ύποπτος)
Δόξα Δράμα-Καλαμάτα 3-1 27/02/10 (σοβαρά ύποπτος)
Διαγόρας-Εθνικός 0-2 07/03/10 (σοβαρά ύποπτος)
Εθνικός Αστέρας-Ηλιούπολη 0-1 14/03/10 (ελαφρώς ύποπτος)
Αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η υφυπουργός Πολιτισμού, ακολουθώντας την απόφαση της κυβέρνησης, δεν είχε πρόθεση να δώσει τα παιχνίδια στη δημοσιότητα, ενώ είχε για αρκετή ώρα κατ’ ιδίαν συνομιλία με το γενικό γραμματέα Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή.
Όπως είπε, μάλιστα, στην τοποθέτησή της, η συγκεκριμένη απόφαση είναι πράξη ευθύνης, αφού η κυβέρνηση σέβεται τα προσωπικά δεδομένα, τη μυστικότητα της προανάκρισης, καθώς και το τεκμήριο αθωότητας.
Στο σημείο αυτό εμείς οφείλουμε ν’ αναφέρουμε πως το τεκμήριο αθωότητας παραμένει για όλες τις ομάδες και για την Καλαμάτα, ενώ θα πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να περιμένουμε την αντίδραση της διοίκησης της ΠΑΕ, που οφείλει άμεσα να δώσει εξηγήσεις και να εκφράσει την άποψή της.

ΝΕΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ,
Το δυσάρεστο για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Γρηγορόπουλο, που λογικά θα συναντήσει την αντίδραση και την οργή του κόσμου, είναι ότι η δημοσιοποίηση των παιχνιδιών έρχεται σε μια ιδιαίτερη γι’ αυτόν περίοδο. Τα προηγούμενα χρόνια ακούγονταν συχνά φήμες για εμπλοκή της ομάδας σε τέτοια σενάρια, όμως δεν υπήρχαν στοιχεία και γι’ αυτό επικρατούσε «ηρεμία». Τώρα τα πράγματα διαμορφώνονται τελείως διαφορετικά και πολύ πιο δύσκολα για τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, που ξέρει καλά πως θα βρει απέναντί του τους φιλάθλους, οι οποίοι από την πλευρά τους βλέπουν να τσαλακώνεται η ιστορία της Μαύρης Θύελλας. Κι όλα αυτά λίγες ώρες μόλις μετά τα λαϊκά δικαστήρια που στήθηκαν την Κυριακή το απόγευμα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ
ΕΝ ΟΨΕΙ ΙΩΝΙΚΟΥ
Από τη στιγμή που η Καλαμάτα δεν μπόρεσε να πάρει αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου οφείλει να το κάνει τη Δευτέρα στο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον Ιωνικό, μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με τη Θύελλα και καίγεται για βαθμούς. Δυστυχώς, η ήττα έχει φέρει έντονο προβληματισμό και πικρία στο στρατόπεδο της Μαύρης Θύελλας, επηρεάζοντας σε σημαντικό βαθμό τον παράγοντα ψυχολογία και κλίμα. Μπορεί η ομάδα να στάθηκε σε γενικές γραμμές καλά στο τελευταίο παιχνίδι, όμως φάνηκε πως δεν μπορούσε. Όλα αυτά πρέπει να ξεπεραστούν άμεσα έτσι ώστε να διεκδικήσει τη νίκη, γιατί μονάχα αυτή τη διατηρεί ζωντανή, μέσα στην καυτή Νίκαια, εκεί που ήδη οι οπαδοί του Ιωνικού ετοιμάζουν «πόλεμο» για τους ποδοσφαιριστές του Θανάση Κολιτσιδάκη.
Ο 43χρονος τεχνικός, θέλοντας να αποφορτίσει την κατάσταση και να ηρεμήσει τους παίκτες, που άκουσαν πολλά από τους φιλάθλους στο γήπεδο, τους έδωσε χθες την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν. Από σήμερα, όμως, ξεκινά η προετοιμασία, και δυστυχώς υπάρχουν για ακόμη μία φορά πολλά προβλήματα. Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τιμωρημένοι Χατζής, Κουτσοσπύρος, Ηλιόπουλος (είχαν επιλεγεί να εκτίσουν στο ματς αυτό) και Σπυριδάκης καθώς και οι τραυματίες Σκαρλάτος, Ντουγέρογλου, Γ. Καλογερόπουλος. Το θετικό είναι ότι εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν οι Τάσιτς, Μανιάτης, και Ντε Βινσέντι, που θα καλύψουν τα σοβαρά κενά που έχουν προκύψει.

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΑΥΡΙΟ Η ΠΑΕ
Η ΠΑΕ κλήθηκε σε απολογία για αύριο, για παράβαση των άρθρων 1, 3, 5, 12, 14, 15 του Πειθαρχικού Κώδικα για το παιχνίδι με τον Πιερικό. Αναμένεται βαριά τιμωρία, όμως αυτή δύσκολα θα προκύψει πριν τον αγώνα με τον Θρασύβουλο.

Του Νίκου Μπαλόπουλου -Εφημερίδα "ΘΑΡΡΟΣ"



Διαβάστε Περισσότερα...

Στη 1μμ ο χάρτης του "Καλλικράτη" στο Υπουργικό Συμβούλιο...


Στη 1μμ, στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, θα παρουσιάσει το χάρτη του "Καλλικράτη" ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης..............

Το σχέδιο Νόμου θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση και γύρω στα τέλη Μαΐου θα έχει ψηφιστεί στη Βουλή, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών...



Διαβάστε Περισσότερα...

Wednesday....





Διαβάστε Περισσότερα...