Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΙ STAVENTO ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ!...




Ο Λευτέρης Πανταζής,

απόψε, στον "Μύλο",

στην παραλία Καλαμάτας!

Stavento,

απόψε, στο ALEKTOR

Dance club,

στην παραλία Βέργας!


Διαβάστε Περισσότερα...

Η Jennifer Lopez στην Αθήνα!!!...







Λίγοι καλλιτέ- χνες όπως η σούπερ σταρ Jennifer Lopez κατάφεραν τόσο αβίαστα να βρεθούν στην κορυφή του χώρου του θεάματος & των επιχειρήσεων.


Ηθοποιός, τραγουδίστρια, χορεύτρια και δημιουργός των επιτυχημένων σειρών γυναικείων ρούχων JLO by Jennifer Lopez και Sweetface.


Με τρία πλατινένια άλμπουμ να ξεκινούν από το Νο 1 στα διεθνή charts και πάνω από 35 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, επιτέλους έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά.


Ένα φαντασμαγορικό σαββατοκύριακο ξεκινά από τη συναυλία της στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α. απόψε και συνεχίζει με την επίσκεψή της αύριο στη 1 μετά το μεσημέρι στο JLO Shop στη Γλυφάδα!


Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα δοθεί στον οργανισμό ACT UP που δραστηριοποιείται με στόχο την πρόληψη του ιού του AIDS.


Σημειώνουμε πως, η Jennifer Lopez επέλεξε τον Κώστα Μαρτάκη ως opening act στη συναυλία της, ο οποίος θα ερμηνεύσει γνωστά τραγούδια του, μεταξύ των οποίων και τη νέα του επιτυχία "Φίλα με".





Διαβάστε Περισσότερα...

Και, λίγο γέλιο...


Ωραίος
ο πατριώτης!


Διαβάστε Περισσότερα...

Catch that moment!...








...Χωρίς, περιττά, σχόλια!







.


Διαβάστε Περισσότερα...

2ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ "ΓΑΙΑ"!







«Γιατί θέλουμε ο κόσμος να χωράει πολλούς κόσμους!»


Άνοιξε τις πύλες του χθες το 2ο Πολυπολιτισμικό Φεστιβάλ στην Παλιά Πόλη Κυπαρισσίας (στο Λαογραφικό Μουσείο!!!).
Πρόκειται για μια γιορτή αφιερωμένη στη γνωριμία με την κουλτούρα των ανθρώπων από άλλες χώρες που ζουν και εργάζονται στον τόπο μας.
Σημειώνουμε πως, το Φεστιβάλ ξεκίνησε πέρυσι μετά από την αξιέπαινη πρωτοβουλία του δραστήριου Συλλόγου Γυναικών Κυπαρισσίας «ΓΑΙΑ».
Χθες, πρώτη μέρα των εκδηλώσεων, ξεκίνησε να λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας με θέματα «κοινωνικός αποκλεισμός» σε συνεργασία με το Κέντρο Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη, με φωτογραφικό υλικό από την παγκόσμια δράση της Συμμαχίας Κατά της Φτώχειας και με 8 γελοιογραφίες για το περιβάλλον και αυτούς που μας διοικούν από τους συνεργάτες του περιοδικού Γαλέρα. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η διάλεξη με θέμα: «Ελλάδα- Γεωργία: Μια μελέτη σχετικά με την κοινή μας πολιτιστική κληρονομιά» με ομιλητή τον Dr. Avtandil Mikaberidze, Διευθυντή του Γεωργιανού Ινστιτούτου Αθηνών και ακολούθησε μουσική βραδιά με την εκπληκτική Δανάη Παναγιωτοπούλου.
Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει, στις 6 το απόγευμα - Δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά σχολικής ηλικίας με την Περιβαλλοντική ομάδα εθελοντών «Αρχέλων» και την ζωγράφο Isabelle Bachmann, στις 8 το βράδυ - ομιλίες με θέματα «Ο ρατσισμός μέσα από τα μάτια του κοινωνικού επιστήμονα» με την Αγγελική Ρουμελιώτη κοινωνική λειτουργό του Κέντρου Υγείας Μεσσηνίας, «Όταν οι μετανάστες οργανώνονται» με την Λωρέτα Mac Cauley από την οργάνωση Ένωση Αφρικανών Γυναικών, «Ένα κίνημα γεννιέται» με την Σόνια Μητραλιά από το κίνημα Όχι στον Ρατσισμό από την Κούνια. Συντονίζει η Δήμητρα Ψαρούλη – Τσουμελέα κοινωνική λειτουργός και νομαρχιακή σύμβουλος. Στις 9 ακολουθεί μουσική βραδιά με το συγκρότημα «Silencio” , χορευτικά συγκροτήματα πολιτιστικών συλλόγων από το Σιέρα Λεόνε και από την Βουλγαρία το συγκρότημα «Rodina» ενώ παράλληλα θα λειτουργούν περίπτερα με παραδοσιακές γεύσεις από διάφορες χώρες.
Αύριο το πρωί, στις 11, θα δοθεί παράσταση καραγκιόζη με το θίασο του Κώστα Μακρή και στις 8 το βράδυ θα γίνει προβολή των ταινιών: «Το ταξίδι: Το ελληνοαμερικάνικο όνειρο» της Μαρίας Ηλίου , «Μικρές Οδύσσειες» ντοκυμαντέρ της ΕΡΤ και οι ταινίες από το 132ο δημοτικό σχολείο Αθηνών: «Παιχνίδια από τις πατρίδες μας» και «Παιχνίδια από τις πατρίδες μας μαζί με τους γονείς μας».
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Σε περίπτωση κακοκαιρίας οι μουσικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο ΤΕΕ Κυπαρισσίας.





Διαβάστε Περισσότερα...

5 ΧΡΟΝΙΑ ΒΙΖΖΖ!!... -5-








...Ποιότητα!!!








.


Διαβάστε Περισσότερα...

5 ΧΡΟΝΙΑ ΒΙΖΖΖ!!... -4-





Μία ωραία
"ατημόσφαιρα"...,
που έλεγε και ο Ζίκος!!!
.


Διαβάστε Περισσότερα...

5 ΧΡΟΝΙΑ ΒΙΖΖΖ!!... -3-




Ωραιότατες παρουσίες,
ομόρφυναν το χώρο και τη βραδιά!!!...
.


Διαβάστε Περισσότερα...

5 ΧΡΟΝΙΑ ΒΙΖΖΖ!!... -2-






Το κεράκι στην τούρτα, το 5 δηλαδή,


άναψε και έσβησε 5 φορές!!!...





***Υπάρχει και συνέχεια, λέω...
.


Διαβάστε Περισσότερα...

5 ΧΡΟΝΙΑ ΒΙΖΖΖ!!!... -1-





5 Χρόνια Βizzz!!...
19 Σεπτεμβρίου 2003 - 19 Σεπτεμβρίου 2008...
5 "γεμάτα" Χρόνια, στην πρώτη γραμμή της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας!!!...
5 Χρόνια, καθημερινά, από νωρίς το πρωί μέχρι... νωρίς το άλλο πρωί,
με καφέ, χυμό, αναψυκτικό, ποτό, κοκτέηλ, παγωτό, γλυκό, βάφλα...
*Στις φωτό, η ψυχή του Bizzz!!!.., ο Τάσος και τα παιδιά του Bizzz!!..., ο Άγγελος κι ο Γιώργος (που έκαναν surprise στον Τάσο με την τούρτα), ο Κώστας, ο Γιώργος και ο Δημήτρης...
***Υπάρχει και συνέχεια...
.


Διαβάστε Περισσότερα...

Χρόνια Πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες!...





Χρόνια Πολλά

στην Ευσταθία
και
τον Ευστάθιο!!!







.


Διαβάστε Περισσότερα...

Have a nice Saturday!...








Διαβάστε Περισσότερα...