Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Το Δ.Σ. του Παντριφυλιακού ΑΟ Καλού Νερού για τον τραγικό χαμό του Προέδρου του Παναγιώτη Γκόγκα





TO Δ.Σ TOY ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα Σάββατο 1 Μαρτίου 2014 μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Προέδρου του Διοικητικού μας Συμβουλίου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΚΟΓΚΑ ομόφωνα αποφάσισε στη μνήμη του αδικοχαμένου αξιαγάπητου μέλους της κοινωνίας του Καλονερού όπως: 


1ον Να εκφράσει σύσσωμο το Δ.Σ. τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπητού μας Προέδρου εκφράζοντας την ηθική του συμπαράσταση για το τραγικό γεγονός 

2ον Το Δ.Σ. του Συλλόγου να παραστεί σύσσωμο στην εξώδιο Ακολουθία που θα πραγματοποιηθεί στο Καλονερό 

3ον Nα κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους του Δ.Σ. στην μνήμη του εκλιπόντος Προέδρου 

4ον Να κοινοποιηθεί η απόφασή του Δ.Σ. στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης 



 ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 

   Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

  ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ                                              ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ


Διαβάστε Περισσότερα...

Θρήνος στην Τριφυλία. Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο 44χρονος πρόεδρος του Παντριφυλιακού Α.Ο. Καλού Νερού Παναγιώτης Γκόγας. Την Κυριακή στις 11 το πρωί η εξόδιος ακολουθία στο Καλό Νερό.

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Τριφυλίας από το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την Παρασκευή το βράδυ στην εθνική οδό Τσακώνας - Καλού Νερού, στη διασταύρωση Αρτικίου λίγου έξω από το Κοπανάκι,  και στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 44χρονος πρόεδρος του Παντριφυλιακού Αθλητικό Ομίλου Καλού Νερού, γνωστός επιχειρηματίας και ελαιοτριβέας Παναγιώτης Γκόγκας. 
Σύμφωνα με την Αστυνομία.................................. Χθες (28.2.2014) το βράδυ, στο 50ο χλμ της Εθνικής Οδού Καλαμάτας-Πύργου, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 44χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 27χρονος ημεδαπός. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 44χρονου και ο τραυματισμός συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων, ενός (1) 27χρονου ημεδαπού, ενός (1) 7χρονου ημεδαπού, καθώς και δύο (2) ημεδαπών γυναικών, ηλικίας 35 και 23 ετών, που επέβαιναν στα δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κυπαρισσίας. Η εξόδιος ακολουθία για τον άτυχο Παναγιώτη Γκόγκα θα τελεστεί την Κυριακή το πρωί στις 11 η ώρα στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Καλό Νερό


Διαβάστε Περισσότερα...

Ο Σωτήρης Μπακούρος υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας

Ο Σωτήρης Μπακούρος είναι τελικά ο εκλεκτός της μείζονος μειοψηφίας για το Δήμο Τριφυλίας. 
Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης συνεδρίασαν.........................................
χθες το βράδυ μετά την ολοκλήρωση του Δημοτικού Συμβουλίου και ομόφωνα αποφάσισαν να στηρίξουν την υποψηφιότητα του νυν δημοτικού συμβούλου Σ. Μπακούρου. 

eleftheriaonline.gr


Διαβάστε Περισσότερα...

Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Κίνηση Τριφυλίας: Εγγραφές μελών έως τις 6 Μαρτίου. Ανάδειξη επικεφαλής - υποψηφίου Δημάρχου στις 9 Μαρτίου.

Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Κίνηση Τριφυλίας 

Ενημερώνουμε τους φίλους ,τα μέλη μας και όλους-όλες τους ενδιαφερόμενους –ες ότι ταυτόχρονα με την συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής της κίνησης την Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014 και ώρα 20:00 λήγει η προθεσμία εγγραφής των μελών που θα διατηρούν δικαίωμα ψήφου στις αποφάσεις της κίνησης. 
Παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με τα εγγεγραμμένα μέλη της κίνησης ή με τα μέλη του συντονιστικού οργάνου. 

Επίσης την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 τις 18:00 καλούμε αυστηρά και μόνο τα μέλη μας σε Γενική Συνέλευση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Φιλιατρών. Κύριος σκοπός της συνάντησης θα είναι η ανάδειξη του –της επικεφαλής της κίνησής μας. 

 Για την Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Κίνηση Τριφυλίας 
Η Συντονιστική Επιτροπή


Διαβάστε Περισσότερα...

4Α - Ανατρεπτική Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανεξάρτητη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

4Α - Ανατρεπτική Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανεξάρτητη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ είναι η νέα Δημοτική Κίνηση για τις εκλογές στο Δήμο Τριφυλίας. 

Διαβάστε εδώ το Ιδρυτικό Μανιφέστο της Κίνησης


Διαβάστε Περισσότερα...

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 01/03/2014


Διαβάστε Περισσότερα...