Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

R.M.S Titanic...








Διαβάστε Περισσότερα...

Σαν σήμερα, στις 15 Απριλίου 1912, βυθίστηκε ο "Τιτανικός"... Διαβάστε...


Σαν σήμερα, στις 15 Απριλίου 1912, βυθίστηκε ο "Τιτανικός", ύστερα από ένα φοβερό χτύπημα με παγόβουνο στο Βόρειο Ατλαντικό.....


Διαβάστε...............


14 Απριλίου 1912. Ώρα 23:40 μ.μ.
Το Βρετανικό υπερωκεάνιο "Τιτανικός" προσκρούει σε ένα παγόβουνο.

15 Απριλίου 1912. Ώρα 2:20 π.μ.
Το Βρετανικό υπερωκεάνιο "Τιτανικός" βυθίζεται 400 μίλια (περίπου 640 χιλιόμετρα ) βόρεια του Newfoundland παρασύροντας στον υγρό του τάφο 1503 άτομα.


Ο "Τιτανικός" έκανε το παρθενικό του ταξίδι από το Σαουθάμπτον προς τη Νέα Υόρκη, όπου θα έφτανε το πρωΐ της 16ης Απριλίου 1912.
Ποτέ όμως δεν προσέγγισε εκεί.
Οι 46.328 τόνοι του, κινούμενοι με μέγιστη ταχύτητα 25 κόμβων (46,5 χιλιόμετρα την ώρα), προσέκρουσαν σε έναν παγόβουνο ανοίγοντας ρήγμα περίπου 100 μέτρων.
Η βύθιση ήταν ταχύτατη.
Οι σκηνές τις τελευταίες 2 ώρες πριν από την εξαφάνισή του δραματικές.
1178 διαθέσιμες θέσεις στις ναυαγοσωστικές λέμβους, 2224 επιβάτες καταστρώματος.
1503 άτομα ποτέ δεν είδαν ξανά τον έναστρο ουρανό εκείνης της νύχτας.
Το ναυάγιο εντοπίστηκε την 1η Σεπτέμβρη του 1985, σε βάθος 4 χιλιομέτρων, σπασμένο σε δύο κομμάτια.

Κερδισμένος και χαμένος δεν υπάρχει στην μάχη που έδωσε το μυαλό του ανθρώπου με τη φύση.
Η κατασκευή του τεράστιου και αβύθιστου κρουαζιερόπλοιου έμελλε να καταρεύσει μπροστά σε ένα παγόβουνο.
Η φύση δεν εκδικείται. Ποτέ δεν το κάνει.
Απλά οι άνθρωποι δεν θέλουν να αντιληφθούν τους νόμους της, είναι υπερόπτες και αλαζόνες.
Σαν να πέφτεις από έναν ουρανοξύστη στο κενό, αγνοώντας τον νόμο της βαρύτητας. Φταίει η βαρύτητα;


http://www.encyclopedia-titanica.org/





Διαβάστε Περισσότερα...

"Βαράνε κανόνια!..." - "Έκρηξη" ακάλυπτων επιταγών...


Αυξάνονται με δραματικούς ρυθμούς τα "φέσια" στην αγορά όπως φαίνεται από τα στοιχεία της Τειρεσίας για το πρώτο τρίμηνο του έτους. Είναι χαρακτηριστικό ότι....................


οι ακάλυπτες επιταγές το 3μηνο καταγράφουν εκρηκτική αύξηση 242,27%, το υψηλότερο 5ετίας, με το υπόλοιπο να ανέρχεται συνολικά σε 712 εκατ. ευρώ Μόνο το Μάρτιο εντοπίστηκαν περισσότερες από 26.000 ακάλυπτες επιταγές αξίας 263 εκατ. ευρώ. Από τις αρχές του έτους έχουν εντοπιστεί πάνω από 70.000 ακάλυπτες επιταγές συνολικής αξίας 712,6 εκ ευρώ. Τα πράγματα δεν είναι καλύτερα για τις απλήρωτες συναλλαγματικές καθώς τον ίδιο μηνά η αξία τους έφτασε τα 18 εκατ. ευρώ με άνοδο το πρώτο τρίμηνο 101,18%.


ΕΡΤ


Διαβάστε Περισσότερα...

Προσωρινή διοίκηση εκλέχθηκε στην Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Μεσσηνίας.


Συγκροτήθηκε σε Σώμα η προσωρινή διοίκηση της Ομποσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Μεσσηνίας, η οποία εκλέχθηκε σε συνάντηση εκπροσώπων των συλλόγων στη Χώρα. Η σύνθεση της προσωρινής διοίκησης έχει ως εξής:..................


Πρόεδρος Τάσος Αποστολόπουλος (Λευκοχώρα, Αντιπρόεδρος Νίκος Σινάνης (Γαργαλιάνοι), Ταμίας Στάθης Πουλακίδας (Χώρα), Γραμματέας Ηλίας Μπουντουβάς (Γαργαλιάνοι), Μέλη: Παναγιώτης Λάπας (Χανδρινού), Βασίλης Σπυρόπουλος (Φιλιατρά) και Μπάμπης Καλογερόπουλος (Χριστιάνοι).

Η διάρκεια της προσωρινής διοίκησης ορίστηκε εξάμηνη και στο διάστημα αυτό ο βασικός στόχος θα είναι ο συντονισμός του αγροτικού συνδικαλιστικού κινήματος στη Μεσσηνία, και ειδικότερα:

1. Η επαναδραστηριοποίηση ανενεργών συλλόγων της Μεσσηνίας.
2. Η παροχή συμβουλών και διευκολύνσεων για δημιουργία νέων συλλόγων.
3. Η οργάνωση παμμεσσηνιακού συνεδρίου με στόχο την κατανόηση της νέας πραγματικότητας που εξελίσσεται στον αγροτικό χώρο, την καταγραφή των
προβλημάτων, την ανάληψη συγκεκριμένων δράσεων.
4. Η διενέργεια εκλογών με τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων αγροτικών συλλόγων το αργότερο έως τις 10 Οκτωβρίου 2009.


Σε σχετική ανακοίνωση η προσωρινή διοίκηση αναφέρει:

“Η πρωτοβουλία μας αποσκοπεί στην οργάνωση του αγροτικού χώρου, με στόχο την από κοινού συνεργασία για ένα καλύτερο μέλλον.
Δεσμευόμαστε ότι θα σταθούμε μακριά από τις γνωστές παθογένειες που οδήγησαν τον κλάδο μας στον μαρασμό και την αδράνεια γι αυτό και δεν συμμετέχουμε σε καμία τριτοβάθμια οργάνωση όσο το αγροτικό κίνημα είναι διασπασμένο.
Αντίθετα θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για ένα δυνατό και ενιαίο αγροτικό κίνημα.
Τέλος καλούμε όλους τους αγρότες του νομού μας να πάρουν πρωτοβουλίες ώστε να δημιουργηθεί ένας αγροτικός σύλλογος στην έδρα κάθε “καποδιστριακού δήμου”.
Ως προσωρινή διοίκηση θα σταθούμε αρωγός σε κάθε τέτοια προσπάθεια”.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα:
27630 24255, 27610 31023, 6945436577.


Εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"


Διαβάστε Περισσότερα...

Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο ΠΟΠ Καλαμάτας!


Η συνείδηση του καταναλωτή εξελίσσεται ραγδαία. Όλοι και περισσότεροι αγοραστές πρώτα διαβάζουν την ετικέτα και μετά αγοράζουν το προϊόν. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι σ’ αυτή την κατεύθυνση μας οδήγησε η Ευρωπαϊκή Ένωση, όπου θέλοντας να διασφαλίσει την ποιότητα ζωής των καταναλωτών εφάρμοσε την πολιτική «ποιότητας».....................


Μια πολιτική που εκτός από τον καταναλωτή προστατεύει και τον αγρότη, αλλά και τον παραγωγό. Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο που αμέσως βρήκε ένθερμους υποστηρικτές και στην Ελλάδα. Η Καλαμάτα στην Πελοπόννησο και η Σητεία στην Κρήτη, που παράγουν λάδι, έχουν επιλεγεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως προστατευόμενες περιοχές. Να σημειώσουμε ότι, είμαστε η τρίτη μεγαλύτερη χώρα παραγωγός ελαιολάδου, του υγρού χρυσού, όπως το αποκαλούσε ο Όμηρος, παγκοσμίως, κατέχοντας 16% της διεθνούς αγοράς.



Η πολιτική της ποιότητας

Η πολιτική της ποιότητας είναι ένα σύστημα προστασίας αρχικά της ονομασίας και στη συνέχεια της προέλευσης. Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (ΠΟΠ) είναι το σύστημα έλεγχου και προστασίας του προϊόντος. Πράγμα που σημαίνει ότι ένα προϊόν ΠΟΠ πρέπει να παράγεται, να μεταποιείται και να συσκευάζεται σε μια συγκριμένη περιοχή χρησιμοποιώντας παραδοσιακές παραγωγικές διαδικασίες, με την πρώτη ύλη να παράγεται στη συγκεκριμένη περιοχή. Το ΠΟΠ αναγνωρίζεται και επιδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το σύστημα ΠΟΠ δημιουργήθηκε το 1992 από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με σκοπό να διασφαλίσει την ποιότητα και την αυθεντικότητα των τροφίμων που καταναλώνουμε, αλλά και να συμβάλει στην προώθηση αγροτικών προϊόντων και τροφίμων, που έχουν μία πρόσθετη αξία, εξαιτίας του ιδιαίτερου τρόπου και τόπου παραγωγής τους.



Τι σημαίνει ακριβώς το ΠΟΠ

Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης σημαίνει ότι, κάθε φιάλη είναι αριθμημένη κι ελέγχεται, αποδεικνύοντας ότι υπόκειται σε αυστηρούς ελέγχους από τις αρμόδιες Αρχές, ακολουθώντας τις ποιοτικές προδιαγραφές. Ότι το ελαιόλαδο έχει παραχθεί σε μία συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή. Ότι το ελαιόλαδο παρήχθη από ελιές συγκεκριμένης ποικιλίας, που καλλιεργήθηκαν στη συγκεκριμένη περιοχή. Η ποιότητα και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου εξαρτώνται από τις κλιματολογικές συνθήκες και το έδαφος. Ότι η έκθλιψη του ελαιολάδου δεν υπερβαίνει τους 27ο C. Ότι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και η Ε.Ε. εγκρίνουν την ποιότητα του ΠΟΠ ελαιολάδου, που παρήχθη τη συγκεκριμένη χρονιά. Τα ΠΟΠ ελαιόλαδα είναι ελαιόλαδα ανώτατης ποιότητας.





Πώς αναγνωρίζεται το ΠΟΠ

Αναγνωρίζεται από το σήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ελέγχοντας τον αριθμό της φιάλης και κοιτάζοντας την ημερομηνία παραγωγής στην ετικέτα. Στη χώρα μας, διάσημη για την ποιότητα του λαδιού που δίνει είναι η Κορωνέικη ελιά. Από την ποικιλία αυτή παράγονται, μεταξύ άλλων, δύο εξαιρετικά ποιοτικά ελαιόλαδα, τα οποία έχουν δικαίωμα σε Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης: Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ΠΟΠ Καλαμάτας και το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ΠΟΠ Σητείας, Λασιθίου Κρήτης. Το Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο ΠΟΠ Καλαμάτας, διακρίνεται από το χαρακτηριστικά ευχάριστο άρωμα, το πράσινο χρώμα και την πλούσια, πικάντικη γεύση στην οποία κυριαρχεί το πικραμύγδαλο. Ενώ το ΠΟΠ Σητείας, Λασιθίου Κρήτης, έχει ως κύρια χαρακτηριστικά την έντονα φρουτώδη γεύση, τα ευγενικά αρώματα φύλλων ελιάς και πράσινου μήλου και το λαμπερό, σμαραγδένιο χρώμα.


Εφημερίδα "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ" - kalnews.gr


Διαβάστε Περισσότερα...

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, χθες στο Επιμελητήριο: "Θέλουμε δουλειά για να γίνουμε προορισμός!"


Να γίνει η Μεσσηνία προορισμός, διότι αυτή τη στιγμή δεν είναι. Προσδιορίζοντας αυτό το στόχο, η δημοσιογράφος, συγγραφέας και τηλεπαρουσιάστρια Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, που εργάζεται στη Σουηδία, είπε χθες και κάτι άλλο: στο μπλογκ της γράφει ότι είναι στην πανέμορφη Μεσσηνία και στην Καλαμάτα. Οι Σουηδοί τη ρωτούν: «Μα δεν κάηκε;». Ε, πρέπει καταρχήν να πούμε στους ανθρώπους όπου προσβλέπουμε για να αντλήσουμε επισκέπτες πως δεν καήκαμε!


Επίσης, θα πρέπει να αποφασίσουμε σε ποιους απευθυνόμαστε, όσον αφορά στην προσέλκυση τουριστών, ώστε να ανέβει το επίπεδο και το σέρβις. Μάλιστα, δεδομένου ότι η Ελλάδα θεωρείται πολύ ακριβός προορισμός και αν πρέπει να ελκύσουμε τους υψηλού επιπέδου τουρίστες, θα πρέπει να προετοιμάσουμε τις κατάλληλες υποδομές.......................

Μεσσηνιακή γαστρονομία
Η κα Πασχαλίδου ανέφερε τα ανωτέρω χθες στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας, όπου την υποδέχθηκε ο πρόεδρός του Γιώργος Καραμπάτος. Τη συνόδευε ο συμπατριώτης μας Θανάσης Ψαρούλης, ο “mr. Kalamata” όπως τον αποκάλεσε ο κ. Καραμπάτος, που δε χάνει ευκαιρία να προβάλει στη Σουηδία την περιοχή μας και ιδιαίτερη πατρίδα του και είχε την ιδέα να έλθει η κα Πασχαλίδου στον τόπο μας. Ο κ. Ψαρούλης εξήγησε ότι λόγω των πυρκαϊών αναβλήθηκε το πρόγραμμα των σκανδιναβικών τσάρτερ προς την Καλαμάτα.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου είπε πως η κα Πασχαλίδου βρίσκεται στην Καλαμάτα διότι «θα παρουσιάσει στις σκανδιναβικές χώρες τα πλεονεκτήματα της μεσσηνιακής διατροφικής συνήθειας». Το Επιμελητήριο θα τη διευκολύνει στο έργο της.
Η κα Πασχαλίδου είχε πρωτοέρθει στην Καλαμάτα το 1987, όταν «μαζί με άλλους νέους από τη Σουηδία διπλώναμε σκηνές μετά τους σεισμούς». Η εντύπωση που της έκανε η πόλη είναι πολύ καλή, δεδομένου ότι «οι άνθρωποι είναι τόσο φιλικοί, τόσο θερμοί μαζί μας», ενώ ανέφερε πως έχουμε «μια οικολογική συνείδηση σπάνια για την Ελλάδα». Επειδή επιθυμεί να παρουσιάσει μια νέα, σύγχρονη Ελλάδα, αποφάσισε το 5ο της βιβλίο «να είναι ένα ταξίδι, μια πολύ προσωπική υπόθεση στη δική μου πατρίδα, γεμάτο από γεύσεις και αρώματα και σ’ ορισμένους αγαπημένους μου τόπους». Ένας απ’ αυτούς είναι η Καλαμάτα, χάρη στο Θανάση Ψαρούλη.

Ξέρουν τις ελιές, αλλά
υστερούμε σε promotion
Οπουδήποτε στον κόσμο, όταν λέμε Ελλάδα, οι περισσότεροι γνωρίζουν την Καλαμάτα και τις ελιές και το ελαιόλαδο, επεσήμανε η κα Πασχαλίδου. Έτσι αποφάσισε να έρθει, και εδώ «κάνουμε διάφορες φωτογραφίσεις, κάνω κάποιες συνεντεύξεις, μαθαίνω όσα περισσότερα μπορώ. Θα προσπαθήσω να μεταφέρω τον πλούτο αυτού του τόπου και ως νέο προορισμό βέβαια σ’ αυτές τις ξένες αγορές». Απαντώντας σε ερώτηση του «Θ», ανέφερε πως μέχρι τα τέλη του ’70, στη Σκανδιναβία σκόρδο και ελαιόλαδο αγόραζε κανείς μόνο σε φαρμακείο. Τώρα είναι πολύ της μόδας το ελαιόλαδο, αλλά οι Ιταλοί και οι Ισπανοί έχουν το πλεονέκτημα να προωθούν πολύ καλύτερα το προϊόν τους.

Βελτιώσεις
Η κα Πασχαλίδου εκτίμησε πως η Μεσσηνία είναι πολύ πλούσια περιοχή, αλλά πρέπει κάποια πράγματα να βελτιωθούν, «από το να καλυτερέψουμε τα πεζοδρόμια μέχρι να φτιάξουμε λίγο την εικόνα της πόλης, να φροντίσουμε τα ξενοδοχεία να προσφέρουνε ό,τι καλύτερο γίνεται, μέχρι να πουλάμε σωστά τα προϊόντα μας», αναφερόμενη σε γευσιγνωσία ελαιολάδου και εκτιμώντας πως «λίγο πρόχειρα φερόμαστε». Επίσης, δήλωσε εντυπωσιασμένη από τα έργα στην Costa Navarino.
Ο κ. Ψαρούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έλευση της κας Πασχαλίδου, ανέφερε δε ότι αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Μεσσηνία ο αρχισυντάκτης ενός μεγάλου ταξιδιωτικού περιοδικού της Σκανδιναβίας, που φωτογραφίζει διάφορους τόπους του νομού μας, για να τους προβάλει.


Εφημερίδα "ΘΑΡΡΟΣ"



Διαβάστε Περισσότερα...

Πτώση με... φρένο για την οικοδομή στη Μεσσηνία...


«Η κρίση στην οικοδομή» ήταν το θέμα εκδήλωσης που οργάνωσε προχθές, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου, η Αγωνιστική Συνεργασία Μηχανικών Πελοποννήσου, με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) Γιάννη Αλαβάνο.


Μεταξύ άλλων, ο κ. Αλαβάνος υπογράμμισε ότι................

η κρίση που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στην οικοδομή οφείλεται κατά κύριο λόγο σε λανθασμένες επιλογές της Πολιτείας τα τελευταία χρόνια και λιγότερο στην παγκόσμια οικονομική κατάσταση.
Για τον πρόεδρο του ΤΕΕ, προκειμένου να ανατραπεί η κατάσταση, θα πρέπει να ληφθούν άμεσα μια σειρά από μέτρα. Συγκεκριμένα, απαιτούνται θεσμικές παρεμβάσεις μακροπρόθεσμης προοπτικής και άμεσου χαρακτήρα, αλλά και οικονομικά μέτρα που θα αφορούν τόσο στις νέες οικοδομές όσο και στις υπάρχουσες. Παράλληλα, θα πρέπει να ολοκληρωθεί, επιτέλους, ο πολεοδομικός σχεδιασμός της χώρας.
Για τις νέες οικοδομές ο κ. Αλαβάνος πρότεινε να χρησιμοποιούνται καινούργια υλικά, πιστοποιημένα και να εφαρμόζεται η βιοκλιματική αρχιτεκτονική με βάση την εξοικονόμηση ενέργειας.
Η μόνη βιώσιμη λύση είναι η πράσινη ανάπτυξη, τόνισε ο κ. Αλαβάνος, εφόσον την αντιμετωπίσουμε ως μέσον, όχι μόνο για την εξοικονόμηση ενέργειας και την επισκευή των κτηρίων, αλλά και ως δυνατότητα ανάπλασης του αστικού τοπίου και της περιβαλλοντικής προστασίας.
Όσο για τις υφιστάμενες οικοδομές, η χώρα θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τα κίνητρα που δίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση για τις ανακαινίσεις τους. Επιπλέον, σε ό,τι αφορά τα δημόσια κτήρια, θα πρέπει να χρηματοδοτηθούν παρεμβάσεις για τη στατική τους επάρκεια, αν είναι κατασκευασμένα πριν το νέο αντισεισμικό κανονισμό.
Σημαντικά στοιχεία για την κατάσταση που επικρατεί στη Μεσσηνία παρουσίασε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η πολιτικός μηχανικός Στ. Αγρίου, που παρατήρησε: «Η κρίση ακουμπάει ασφαλώς και τον τομέα της οικοδομικής δραστηριότητας στη Μεσσηνία, αλλά σε μικρότερο βαθμό για την ώρα σε σχέση με άλλες περιοχές της χώρας».
Η κα Αγρίου σημείωσε ότι από το 2006 μέχρι το 2008 υπήρξε μια μείωση της τάξης του 16,5% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών στην Καλαμάτα, 27,2% στην Κυπαρισσία, ενώ η συνολική μείωση στο νομό ήταν 17%. Παράλληλα, σύμφωνα με τα στοιχεία της τελευταίας 4ετίας (2006-2009), το πρώτο τρίμηνο των χρόνων αυτών υπήρξε μια μείωση του όγκου των οικοδομών που φθάνει στο 16,5%, ενώ το αντίστοιχο πανελλαδικό ποσοστό είναι 30%.
Ένα επίσης ενδιαφέρον στοιχείο που παρουσίασε η κα Αγρίου και δείχνει την κατάσταση της οικοδομής στο νομό, είναι η μείωση του αριθμού των ορόφων στο Δήμο Καλαμάτας, ενώ το 2009- μέχρι σήμερα - δεν υπάρχει ανέγερση πολυκατοικίας.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της προχθεσινής εκδήλωσης υπήρξαν και παρεμβάσεις από μέλη και προέδρους φορέων του τεχνικού κόσμου του νομού, αλλά και τοποθετήσεις από πολιτικούς μηχανικούς. Παραβρέθηκαν, επίσης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Χρ. Μαλαπάνης, ο επικεφαλής της «Συνεργασίας για τη Μεσσηνία», Θ. Πετράκος, ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας Γ. Σπίνος, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και του Δικηγορικού Συλλόγου, ενώ έλαμψαν δια της απουσίας τους οι εκπρόσωποι της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας.


Εφημερίδα "ΘΑΡΡΟΣ"


Διαβάστε Περισσότερα...

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΘΗΚΕ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ...


Κλαίγοντας και φανερά συγκλονισμένος απολογήθηκε χθες στον ανακριτή και στη συνέχεια προφυλακίστηκε ο 39χρονος Αλβανός που επιχείρησε να ακρωτηριάσει τη σύζυγό του...................



Ο άνδρας με σκυμμένο το κεφάλι και κλαίγοντας με αναφιλητά ψέλλισε πως «τις στιγμές αυτές δεν πρόκειται να τις ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου».
Είπε ότι τα παιδιά τους δεν ήταν μπροστά σε ό,τι συνέβη και πως μετάνιωσε για την πράξη του, ενώ αναφέρθηκε πολλές φορές στη γυναίκα του, λέγοντας ότι ακόμα θέλει να ζήσουν μαζί. Επίσης, ότι εκείνη δούλευε σε μπαρ και αυτός διαφωνούσε, ενώ ο άντρας με τον οποίο διατηρούσε δεσμό τον είχε απειλήσει, τονίζοντάς του να μην έρθει στην Καλαμάτα.



Στον αντίποδα, τυχερή μέσα στην ατυχία της η 30χρονη Αλβανίδα, αφού η υγεία της βελτιώνεται συνεχώς. Χθες αποσυνδέθηκε από τον αναπνευστήρα και άρχισε να επικοινωνεί με το περιβάλλον.



Εφημερίδα "ΘΑΡΡΟΣ"


Διαβάστε Περισσότερα...