Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Καλή Ανάσταση από το TRIFYLIANEWS!



Από καρδιάς,


πολλές θερμές ευχές για



ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!



Υγεία, Αγάπη κι Ευτυχία σε όλες και όλους!


Ειρήνη, Προκοπή κι Ευημερία σε όλο τον κόσμο!




TRIFYLIANEWS.





Διαβάστε Περισσότερα...

Πρώτη Ανάσταση - Αφή Αγίου Φωτός


Το ελπιδοφόρο μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου αναμένουν οι χριστιανοί σ' όλο τον κόσμο. To πρωί οι πιστοί παρακολούθησαν τη λειτουργία της.................

Πρώτης Ανάστασης. Το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η τελετή αφής του Αγίου Φωτός στο Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα. Το Αναστάσιμο Φως θα φτάσει στην Αθήνα στις 18.30 το απόγευμα με ειδική πτήση κυβερνητικού αεροσκάφους και θα γίνει δεκτό με τιμές αρχηγού κράτους, ενώ στη συνέχεια θα μεταφερθεί και στην πιο απόμακρη γωνία της Ελλάδας με πτήσεις πολιτικών και στρατιωτικών αεροσκαφών.


ERT




Διαβάστε Περισσότερα...

Περιμένοντας το Άγιο Φως!



Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Άγιο Φως θα μεταφερθεί από τον Πανάγιο Τάφο των Ιεροσολύμων στην Αθήνα με ειδική κυβερνητική πτήση από τα Ιεροσόλυμα, μέσω Τελ Αβίβ. Κατά την άφιξη του στο Διεθνές Αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" θα αποδοθούν τιμές αρχηγού Κράτους.

Ελληνική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον υφυπουργό Εξωτερικών Σπύρο Κουβέλη θα μεταβεί στα Ιεροσόλυμα για την τελετή της Αφής του Αγίου Φωτός.

Η τελετή της Αφής θα γίνει.................

στη 1 το μεσημέρι και μισή ώρα αργότερα αναμένεται να παραδοθεί το Αναστάσιμο Άγιο Φως από τον πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ'.

Το Άγιο Φως θα μεταφέρει στην Αθήνα ο αρχιμανδρίτης Μιχαήλ, ως εκπρόσωπος της Εξαρχίας του Παναγίου Τάφου, ενώ εκ μέρους της Ιεράς Συνόδου στην αποστολή συμμετέχει ο μητροπολίτης Βεροίας και Ναούσης Παντελεήμων.

Στην ελληνική αποστολή συμμετέχουν επίσης, εκ μέρους των κομμάτων, οι βουλευτές Βασίλης Οικονόμου (ΠΑΣΟΚ), Μιχάλης Χαλκίδης (ΝΔ) και Ουρανία Παπανδρέου (ΛΑΟΣ).

Η άφιξη του Αγίου Φωτός στην Αθήνα θα γίνει στις 18.30 στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Το αεροσκάφος προβλέπεται να προσγειωθεί στην Αθήνα περίπου στις 18:30. Θα ακολουθήσει με κάθε επισημότητα η τελετή υποδοχής, στην οποία μπορούν να παρευρίσκονται όσοι το επιθυμούν.

Η συγκέντρωση των πιστών θα γίνει έξω από την Πύλη 9 και λίγα λεπτά πριν την προσγείωση του αεροπλάνου, αφού περάσουν από το σχετικό έλεγχο ασφαλείας, θα τους επιτραπεί η είσοδος σε ειδικά περιφραγμένο χώρο, από όπου θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την τελετή.

Στη συνέχεια, με άλλες πτήσεις της AEGEAN AIRLINES και της OLYMPIC AIR , καθώς και με αεροσκάφη τύπου C 130 και ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας, το Άγιο Φως θα ταξιδέψει και στο πιο απόμακρο χωριό ή νησί της Ελλάδας, μέσα σε μικρές ειδικά κατασκευασμένες λυχνίες.

Πού θα περάσουν το Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί

Στα Γιάννενα θα κάνει ανάσταση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Αύριο ο κ.Παπούλιας θα μεταβεί στην Σκύρο για να γιορτάσει το Πάσχα στην 135 Σμηναρχία Μάχης. Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μετέβη οικογενειακώς στην Υδρα και την Κυριακή του Πάσχα θα επισκεφθεί στρατιωτικές μονάδες. Στο Ναύπλιο βρίσκεται ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ενώ στην Αθήνα θα περάσουν το Πάσχα η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.



ΑΠΕ


Διαβάστε Περισσότερα...