Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

33 ατάκες για καμάκι (και σιγά μη ρίξετε καμία!!)



01. Μήπως είσαι κουρασμένη; Ερχόσουν στο μυαλό μου όλη μέρα.

02. Ωραίο φόρεμα. Θα έδειχνε πολύ πιο όμορφο κρεμασμένο στο δωμάτιό μου.

03. Συγγνώμη, έχασα τον αριθμό του τηλεφώνου μου, μήπως μπορείτε να μου δανείσετε τον δικό σας;

04. Μάμησέ με αν κάνω λάθος, αλλά Ανδρομέδα δεν λέγεσαι;

05. Αν είμασταν σκιουράκια θα έβαζα ένα φουντούκι στην τρύπα σου.

06. Αυτό το φόρεμα φαίνεται σπουδαίο επάνω σου! Επίσης και εγώ επάνω σου καλά θα έδειχνα!

07. Παίρνεις π@@ες σε αγνώστους; όχι; τότε να σου συστηθώ, λέγομαι Ρούλης.

08. Ε, μωρό, θες να φάμε πίτσα και να μαμηθούμε; όχι; γιατί δεν σου αρέσει η πίτσα;

09. Θες να παίξουμε το λιοντάρι; γονάτισε στα τέσσερα και φάε το κρέας μου.

10. Ξέρεις τι θα πήγαινε όμορφα επάνω σου; Εγώ!

11. Θες να κάνουμε μαθηματικά; Θα προσθέσουμε εμένα και σένα, θα αφαιρέσουμε τα ρούχα μας και θα πολλαπλασιαστούμε!

12. Ξέρεις τι μου αρέσει γύρω από σένα; Τα χέρια μου!

13. Είμαι δωρητής οργάνων σώματος, μήπως σου χρειάζεται τίποτα;

14. Είσαι τόσο γλυκιά, ώστε μόλις σε είδα έπαθα τερηδόνα

15. Α, ώστε εσύ προκαλείς το φαινόμενο της παγκόσμιας αύξησης της θερμοκρασίας

16. Μήπως έχεις τηλεκάρτα; θέλω να πάρω την μητέρα μου και να τις πω ότι μόλις τώρα βρήκα την γυναίκα των ονείρων μου

17. Πιστεύεις στον Θεό; ωραία γιατί εγώ είμαι η απάντηση στις προσευχές σου

18. Μοίαζεις με την τρίτη γυναίκα μου, τι; πόσες φορές παντρεύτηκα; Δύο

19. Λέγομαι και "καφές" γιατί θα σε κρατήσω ξύπνια όλη νύχτα

20. Ο πληθωρισμός δεν είναι το μόνο πράγμα που σηκώνεται εδωπέρα

22. Ξέρεις ότι είμαι μάγος; Λοιπόν, θα έρθεις στο σπίτι μου, θα το κάνουμε και μετά θα εξαφανιστείς! (Και μη μου αντικαταστήσετε το μάγος με Wizard!!!!)

23. Έχω και μια ρομαντική πλευρά. Πάμε στο δωματιό μου να δούμε αν θα την βρεις;

24. Μήπως λέγεσαι "Gillette"; Γιατί; μα είσαι ό,τι καλύτερο για τον άνδρα!

25. Έχασα το πάνινο αρκουδάκι μου. Θα κοιμηθείς εσύ μαζί μου;

26. Bond. James Bond

27. Το χρώμα των μαλλιών σου ταιριάζει τέλεια με το χρώμα στο μαξιλάρι μου.

28. Μήπως είσαι ο διακόπτης μου; μόλις σε βλέπω, με ανάβεις!

29. Μου φαίνεσαι γνωστή, εσύ δεν είσαι το κορίτσι στα όνειρά μου;

30. Πότε πρέπει να επιστρέψεις στον Παράδεισο;

31. Είσαι πολύ όμορφη, μήπως ξέρεις να μαγειρεύεις και να σιδερώνεις;

32. Μήπως ξέρεις από Πρώτες Βοήθειες; μόλις σε είδα μου κόπηκε η αναπνοή!

33. Είμαι καινούργιος στην πόλη, μπορείς να μου δώσεις οδηγίες για να βρω το σπίτι σου;







Διαβάστε Περισσότερα...

Statement by Commission on Presidential Debates



Oxford, Miss., September 24, 2008


“The Commission on Presidential Debates (CPD) is moving forward with its plan for the first presidential debate at the University of Mississippi in Oxford, Miss. this Friday, September 26. The plans for this forum have been underway for more than a year and a half. The CPD’s mission is to provide a forum in which the American public has an opportunity to hear the leading candidates for the president of the United States debate the critical issues facing the nation. We believe the public will be well served by having all of the debates go forward as scheduled.”







Διαβάστε Περισσότερα...

ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ DEBATE OBAMA McCAIN... Όλα έτοιμα στο University of Mississippi!...



Το Πανεπιστήμιο του Μισισιπί εκτιμά πως η προγραμματισμένη για την Παρασκευή τηλεοπτική μονομαχία ανάμεσα στους δύο διεκδικητές της αμερικανικής προεδρίας θα πραγματοποιηθεί, παρά την απόφαση του Τζον Μακέιν να παγώσει την προεκλογική εκστρατεία του προκειμένου να στηρίξει τις προσπάθειες για τη στήριξη του χρηματοπιστωτικού συστήματος.


«Είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε την τηλεοπτική μονομαχία και αναμένουμε ότι η συζήτηση θα γίνει όπως έχει προγραμματιστεί», ανακοίνωσε το Πανεπιστήμιο.


Η επιτροπή που είναι εξάλλου υπεύθυνη για τον προγραμματισμό των τηλεοπτικών αναμετρήσεων των υποψηφίων, ανακοίνωσε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα ως προς την προετοιμασία της μονομαχίας που θα γίνει την Παρασκευή στο Πανεπιστήμιο του Μισισίπι.


Ο ρεπουμπλικάνος υποψήφιος ανακοίνωσε ότι αναστέλλει προσωρινά την προεκλογική του εκστρατείας και ζήτησε να αναβληθεί η προγραμματισμένη για την Παρασκευή πρώτη τηλεμαχία των δύο υποψηφίων.


Ο Ομπάμα απέρριψε την πρόταση Μακ Κέην και αναμένεται ότι το "ντιμπέιτ" να πραγματοποιηθεί κανονικά. "Οι υποψήφιοι πρόεδροι πρέπει να μπορούν να αντιμετωπίζουν ταυτόχρονα περισσότερα από ένα προβλήματα. Δεν είναι δυνατόν να σκεφτόμαστε πως θα αντιμετωπίσουμε μόνο ένα πρόβλημα και να αφήνουμε τα υπόλοιπα στην άκρη" σημείωσε ο Ομπάμα.




Διαβάστε Περισσότερα...

Διαδεδομένη η μελαμίνη στους αγρότες



Η χρήση βιομηχανικής χημικής μελαμίνης στο γάλα, η οποία προκάλεσε διατροφικό σκάνδαλο στην Κίνα με θύματα χιλιάδες βρέφη και νήπια είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη ανάμεσα στους αγρότες και τους παραγωγούς ζωικών τροφών. Αυτό δηλώνει στο πρακτορείο Ρόϊτερ, αγρότης στον οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο από τις κινεζικές αρχές, όταν ανιχνεύθηκε στα προϊόντα του η ουσία. Όπως εξηγεί ο Σουν Εργού, αν οι αγελάδες τρέφονται με δεύτερης ποιότητας τροφή και παράγουν γάλα με χαμηλή περιεκτικότητα πρωτεΐνης, οι γαλακτοβιομηχανίες δεν δέχονται το γάλα αυτό. Έτσι πολλοί κτηνοτρόφοι προσθέτουν μελαμίνη. Ωστόσο καταγγέλλει ότι ορισμένοι αγρότες είναι στην ουσία θύματα, αφού δεν γνωρίζουν ότι η απάτη γίνεται από τους εμπόρους γάλακτος, αλλά και στα μεταπρατικά κέντρα που προσθέτουν μελαμίνη στο γάλα για να αυξήσουν τα επίπεδα πρωτεΐνης στο 3% που απαιτούν οι γαλακτοβιομηχανίες. Με ανακοίνωσή του ο ΕΦΕΤ, διαβεβαιώνει ότι δεν έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα γάλα ή γαλακτοκομικά προϊόντα από την Κίνα.




Διαβάστε Περισσότερα...

Αρχίζει η δίκη για τον Άλεξ Μεσχισβίλι...



Αρχίζει στο Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, η δίκη των πέντε ανήλικων αγοριών που κατηγορούνται για την εξαφάνιση του 11χρονου Άλεξ Μεσχισβίλι πριν από δυόμισι χρόνια στη Βέροια.

Οι ανήλικοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο από κοινού και περιύβριση νεκρού από κοινού.

Η δίκη θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και αναμένεται να διαρκέσει εβδομάδες.

Περίπου εκατό μάρτυρες έχουν κληθεί να καταθέσουν.




Διαβάστε Περισσότερα...

Μεταμφιεσμένες καλόγριες!!!...



Στα χέρια της αστυνομίας δύο γυναίκες ηλικίας 45 και 37 ετών οι οποίες είχαν μεταμφιεστεί σε καλόγριες και πουλούσαν "θαυματουργά" εκκλησιαστικά είδη.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αντιποίηση αμφίεσης θρησκευτικού λειτουργού. Σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οι κατηγορούμενες εμφανίζονταν ως καλόγριες του μοναστηριού της Παναγίας της Τήνου και πουλούσαν σε καταστηματάρχες και περαστικούς σταυρουδάκια, εικόνες Αγίων, θυμιάματα και κομποσχοίνια.




Διαβάστε Περισσότερα...

Σε καθηγητή του ΑΠΘ το βραβείο Πριγκοζίν

Για την καθοριστική συμβολή του στη μαθηματική θεμελίωση της θεωρίας των πολύπλοκων ανοικτών συστημάτων και του χάους τιμήθηκε με το Διεθνές Βραβείο Πριγκοζίν για το 2008, ο καθηγητής του ΑΠΘ Ιωάννης Αντωνίου.
Ο κ. Αντωνίου ανέδειξε τον εποικοδομητικό ρόλο του χρόνου στην οργάνωση των πολύπλοκων συστημάτων και την πιθανολογική-στατιστική περιγραφή της πολυπλοκότητας και του χάους στη φύση.
Να σημειωθεί ότι το Βραβείο Πριγκοζίν θεσπίστηκε για να τιμήσει τη μνήμη του Νομπελίστα Ηλία Πριγκοζίν, από το Ιταλικό Πανεπιστήμιο Σιένα και το Αγγλικό Τεχνολογικό Ινστιτούτο Wessex. Κάθε χρόνο απονέμεται σ’ έναν επιστήμονα που διακρίνεται παγκοσμίως για την έρευνά του στα πολύπλοκα-οικολογικά συστήματα.
Το βραβείο απονεμήθηκε χθες, Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008, σε Ειδική Τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Σκιάθο, στο πλαίσιο των εργασιών του Διεθνούς Συνεδρίου με θέμα: «Η Βιώσιμη Πόλη 2008», που διεξάγεται από 24 έως και 26 Σεπτεμβρίου 2008. Το Συνέδριο συνδιοργανώνουν το Πανεπιστήμιο Σιένα, το Τεχνολογικό Ινστιτούτο Wessex και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.



ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ο κ. Αντωνίου είναι Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Μαθηματικών του Α.Π.Θ., καθώς και Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τιμήματος.
Επίσης είναι επίτιμος καθηγητής στα Πανεπιστήμια Άγιας Πετρούπολης και Λομονόσωφ Μόσχας, μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Διεθνούς Κέντρου Πυρηνικών Ερευνών στην Ρωσία, το οποίο έχει δραστηριότητες αντίστοιχες του CERN. Διατέλεσε Αν. Διευθυντής των Διεθνών Ερευνητικών Ινστιτούτων Σολβε (Solvay) Φυσικής και Χημείας, στις Βρυξέλλες, επί μία δεκαετία, με Διευθυντή τον Ηλία Πριγκοζίν.
Πρωτοστάτησε στην ανάπτυξη της Ευρω-Ρωσικής Επιστημονικής Συνεργασίας σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Με πλούσιο συγγραφικό Έργο που καλύπτει ευρύ πεδίο εφαρμογών της Πολυπλοκότητας (βιο-ιατρική, πληροφορική και διαδίκτυο, νανοτεχνολογία).
Στις διεθνείς διακρίσεις του περιλαμβάνονται το Βραβείο Ντε Ντοντερ (De Donder) της Βελγικής Ακαδημίας Επιστημών και το Βραβείο Καπιτσα (Kapitza) της Ρώσικης Ακαδημίας Επιστήμων. Επίσης, είναι διοργανωτής πολλών σημαντικών διεθνών συνεδρίων, μεταξύ των οποίων τα Συνέδρια Σολβε 1998 στην Ιαπωνία και 2001 στους Δελφούς.


Διαβάστε Περισσότερα...

Η ατζέντα της ημέρας



* Στις 10 π.μ. ο υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης θα επισκεφθεί τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων.
* Στις 12 το μεσημέρι συνεργασία του πρωθυπουργού με τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, Κωστή Χατζηδάκη.
* Στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία του Συνασπισμού συνέντευξη Τύπου με θέμα τη γενιά των 700 ευρώ με ομιλία του προέδρου, Αλέξη Τσίπρα.
* Στις 12 το μεσημέρι στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, συνέντευξη Τύπου του δημάρχου Νικήτα Κακλαμάνη και του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Τεχνόπολης, Φώτη Ιγνατίου με αντικείμενο της εκδηλώσεις έως το τέλος του 2008.
* Στη 1 μ.μ. συνέντευξη Τύπου του πολιτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ για θέματα εσωτερικών, Χάρη Καστανίδη στη Χαριλάου Τρικούπη για την κατάσταση στην Ελληνική Αστυνομία
* Στη 1:30 μ.μ. ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα δεχθεί τον πρόεδρο του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, Ιωάννη Παπαδημητρίου.
* Στις 3:30 μ.μ. η κρίσιμη συνάντηση του υφυπουργού Οικονομικών Αντώνη Μπέζα με την Συνομοσπονδία Τελεωνειακών Υπαλλήλων.
* Στις 6 μ.μ. Sunshine Reggae Festival στην Τεχνόπολη.
* Στις 8:30 μ.μ. υπό την προεδρία του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Ζαγορίτη, θα συνεδριάσει το συμβούλιο των προέδων των νομαρχιακών επιτροπών της Ν.Δ. στην Ρηγίλλης.





Διαβάστε Περισσότερα...

Επισκόπηση ελληνικού Τύπου



Η επικείμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, που θα πραγματοποιηθεί αύριο, οι νέοι μισθοί και οι αυξήσεις στο Δημόσιο και στις Ενοπλες Δυνάμεις, καθώς και η απεργία των τελωνειακών υπαλλήλων και τα προβλήματα που προκαλεί στην αγορά καυσίμων, απασχολούν σήμερα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του ελληνικού Τύπου.


Αναλυτικά, οι τίτλοι των εφημερίδων κατ'αλφαβητική σειρά είναι οι ακόλουθοι:


* ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Οι νέοι μισθοί στο Δημόσιο. Από 1ης Οκτωβρίου".
* ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Οι νέοι μισθοί στο δημόσιο τομέα. Από 1ης Οκτωβρίου η δεύτερη δόση της αύξησης κατά 2% της εισοδηματικής πολιτικής".
* Η ΑΥΓΗ: "Τρύπιο το σωσίβιο του ανασχηματισμού. Πιέσεις για κινήσεις Καραμανλή".
* ΑΥΡΙΑΝΗ: "Κατάργηση φορολογικού απορρήτου και έλεγχος των περιουσιακών στοιχείων σε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους. Ριζοσπαστικές προτάσεις της Ένωσης Εισαγγελέων για την πάταξη της διαφθοράς στον δημόσιο τομέα".
* ΤΟ ΒΗΜΑ: "Δίλημμα εκλογών... θα θέσει αύριο ο Πρωθυπουργός. Αποφασισμένος να αναμετρηθεί με τους "αντάρτες".
* Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Οι νέοι μισθοί σε Δημόσιο, Ένοπλες Δυνάμεις. Με το μισθό του Οκτωβρίου η δεύτερη δόση των αυξήσεων".
* ΕΘΝΟΣ: "Ληστεία σε τρόφιμα, βενζίνη. Ενώ το Μαξίμου μαδάει μαργαρίτες για τον ανασχηματισμό".
* ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Ο Γιώργος του ΛΑ.Ο.Σ. προβλέπει χάος. Ο Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού πήρε σβάρνα τα ραδιόφωνα και μίλησε έξω από τα δόντια".
* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Θεαματική στροφή Νίμιτς στο Σκοπιανό. Δεν υιοθετεί πλέον τους παραλογισμούς Γκρουέφσκι".
* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Τριπλό ανασχηματισμό μελετά (τώρα) ο Καραμανλής. Δομικές αλλαγές στο μοντέλο διακυβέρνησης, μετακινήσεις υπουργών, νέα πρόσωπα και νέοι ρόλοι στο Μαξίμου".
* ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Χαϊδεύει αντάρτες ποιεί τη... σφίγγα. Ο Καραμανλής στα δυο στενά".
* ΕΣΤΙΑ: "Τι αναμένεται από τον Καραμανλή. Να ξαναγεννηθή η χαμένη ελπίδα".
* Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Τα σενάρια για τις κινήσεις Καραμανλή. Ψίθυροι στα υπουργικά γραφεία για ανασχηματισμό και πρόωρες εκλογές".
* Ο ΛΟΓΟΣ: "Οργιάζει" η σεναριολογία στην κυβέρνηση. Εν αναμονή της αυριανής ομιλίας του πρωθυπουργού...".
* ΤΑ ΝΕΑ: "Μένει από βενζίνη ο... Καραμανλής".
* Η ΝΙΚΗ: "Χτύπησε κόκκινο η ανοχή του κόσμου. Στο απόγειο η κρίση που μαστίζει η χώρα".
* ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: " ΠΑΣΟΚ- ΣΥΝ πάνε για συνοικέσιο ή κουβέντα να γίνεται; Το σενάριο που τρέμει ο Καραμανλής και εύχεται το ΚΚΕ".
* ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Ψήνονται " νέα αντιασφαλιστικά μέτρα με κατευθυνόμενες μελέτες. Έκθεση της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής για το Ασφαλιστικό."
* Η ΧΩΡΑ: "Διώξτε τον Εφραίμ και ξεκαθαρίστε το σκάνδαλο. Εντολή Καραμανλή προς όλους τους αρμόδιους".
* City Press: "Ρεκόρ ταλαιπωρίας".
* Metropolis: "Το μαρτύριο της σταγόνας".
Θεσσαλονίκη
* ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: "Αλωνίζουν οι κερδοσκόποι. Βενζίνη τέλος, στεγνώνει η αγορά".
* ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: "Το αμερικανικό "δίλημμα". Νίμιτς: Ο ΟΗΕ δεν ασχολείται με εθνικές ταυτότητες".
* ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: "Μολυσμένοι οι ποταμοί της Βόρειας Ελλάδας, σύμφωνα με σημαντική έρευνα του ΑΠΘ".


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ


Σημείωση: Η εφημερίδα Metro δεν είχε φθάσει στο ΑΠΕ μέχρι την ώρα αποστολής του δελτίου.


Διαβάστε Περισσότερα...

ΚΑΛΗ Η ΒΡΟΧΗ, ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΖΗΜΙΕΣ!...





Όλοι λίγο - πολύ θέλαμε, επιτέλους, να βρέξει!!!


Από χθες το απόγευμα μέχρι πριν λίγο, στην Τριφυλία, έβρεχε ασταμάτητα και κατά διαστήματα καταρρακτωδώς!!!


Ήταν τέτοια και τόση, μάλιστα, η βροχόπτωση που εκεί που λέγαμε "άντε να βρέξει" φτάσαμε στο σημείο, μέσα σε λίγες ώρες να λέμε "άντε να σταματήσει"...


Και αυτό γιατί οι δρόμοι μέσα στις πόλεις έγιναν ποτάμια, σπίτια και καταστήματα πλημμύρισαν, ψιλοδιακοπές ηλεκτροδότησης παρουσιάστηκαν, προβλήματα δημιουργήθηκαν και στο Εθνικό αλλά κυρίως στο Επαρχιακό οδικό δίκτυο... Για τους αγροτικού δρόμους, δεν το συζητάμε, έγιναν αδιάβατοι, απροσπέλαστοι...


Βέβαια για τα προβλήματα αυτά, δεν φταίει μόνο η βροχή... Τί ευθύνες, άλλωστε, να ζητήσεις από ένα καιρικό φαινόμενο;;;....


Φταίνε όμως οι Τοπικές Αρχές, που δεν είχαν καθαρίσει τα φρεάτια, δεν είχαν ανοίξει -διανοίξει δίκτυα απορροής των υδάτων, δεν είχαν φτιάξει "τεχνικά" στους δρόμους, δεν... δεν... δεν....


Δυστυχώς, κάθε χρόνο, με τις πρώτες βροχές, εμφανίζονται και τα πρώτα προβλήματα λόγω του ότι δεν γίνεται τίποτα από τους υπευθύνους για να είναι όλα έτοιμα για την αντιμετώπιση του φαινομένου!!!


Δεν βρέχει, δεν έχουμε νερό να πιούμε...


Βρέχει, πνιγόμαστε...


Δεν είναι κατάσταση αυτή!!!


Ας ασχοληθούν επιτέλους οι Τοπικοί Άρχοντες με αυτά, τα προβλήματα της καθημερινότητας!!!...




Διαβάστε Περισσότερα...

Thursday!...

.






.


Διαβάστε Περισσότερα...

ΠΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ VS ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ Ε.Π.Ο.!...








Ο Πάρης Γεωργακόπουλος διεκδικεί τη θέση του Προέδρου της Ε.Π.Ο. κόντρα στον σημερινό Πρόεδρο Βασίλη Γκαγκάτση, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την Ομοσπονδία...

Για την πρόθεση του να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό SENTRA FM 103,3, ο Πάρης Γεωργακόπουλος.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και επικεφαλής της "Κίνησης Ανεξάρτητου Ποδοσφαίρου", αναφερόμενος αρχικά στην απόφαση του να θέσει υποψηφιότητα, είπε:"Δεν ξέρω αν είμαι κασκαντέρ. Με τίμησαν κάποιες Ενώσεις. Γι' αυτούς τους ανθρώπους αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε. Αξίζει και για το ποδόσφαιρο, το οποίο υπηρέτησα για έντεκα χρόνια από άλλη θέση. Είναι θέμα προσφοράς. Το ανεξάρτητη το εννοούμε. Δεν θα μιλήσω για άλλους.
Θα μιλήσω μόνο για εμένα και τους ανθρώπους της δικής μας πλευράς. Ο καθένας μπορεί να κάνει τους συνειρμούς τους. Η ονομασία αφορά εμάς και δεν μπαίνουμε σε διαμάχες με κανένα. Δεν είναι αυτός ο σκοπός μας.

Για τη ονομασία της παράταξής του, είπε: Το ανεξάρτητος σηματοδοτεί ότι οι άνθρωποι θέλουν και ελπίζουν να επιτύχουν αυτό ακριβώς, να είναι ανεξάρτητοι. Παρεμβάσεις σε όλους τους χώρους υπάρχουν. Παντού προσπαθούν κάποιοι να πετύχουν παρεμβάσεις. Εμείς κρίνουμε ότι μπορούμε να είμαστε ανεξάρτητοι.

Για τη φημολογούμενη στήριξη από τη Νέα Δημοκρατία, εξάλλου ανέφερε:"Υπάρχει αντιδικία Ομοσπονδίας, Κυβέρνησης. Εαν η κυβέρνηση θεωρεί ότι μπορεί ένα άλλο σχήμα να προσφέρει κάτι καλύτερο προς όφελος του ποδοσφαίρου είναι δικό της θέμα. Αν θέλει να στηρίξει την προσπάθειά μας ας τη στηρίξει. Το αυτοδιοίκητο δεν το απεμπολεί κανείς. Η διαμάχη είναι σε θέματα νομιμότητας.

Για το αυτοδιοίκητο επίσης υποστήριξε: Το αυτοδιοίκητο είναι αναφαίρετο δικαίωμα της ΕΠΟ. Δεν ξέρω από που προκύπτουν τα περί ανάμειξης της κυβέρνησης. Σίγουρα είναι ευχάριστο να θέλει να βοηθήσει η κυβέρνηση. Είναι όμως δικό της θέμα. Οταν θέλουμε να χρηματοδοτούμεθα από την κυβέρνηση πρέπει να υπάρχει και ένας έλεγχος. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και οι Εθνικές ομάδες χρηματοδοτούνται. Ο έλεγχος αυτός δεν έχει να κάνει με το αυτοδιοίκητο. Αν θέλουμε να φτιάξουμε τις σχέσεις μας με την πολιτεία πρέπει να δεχθούμε τον έλεγχο. Ο μόνος ζημιωμένος σήμερα είναι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός,. Οι ενώσεις δηλαδή.

Για το προβάδισμα που φέρεται να έχει ο Βασίλης Γκαγκάτσης, ο κ. Γεωργακόπουλος είπε: Αυτό είναι και ένα δικό μου ερώτημα. Στην επαρχία όλοι λένε ότι κάτι δεν πάει καλά. Το ερώτημα είναι αν αυτό θα εκφραστεί μέσω των 53 ψήφων.

Στη συνέχεια μίλησε και για την τακτική που θα ακολουθήσει, λέγοντας: Σε αυτή τη διαδικασία πρέπει να μπουν άνθρωποι άλλης ηθικής; Απαγορεύεται να πάμε με το γαρύφαλλο στο χέρι. Οσοι καταλάβουν τι λέμε να μας ψηφίσουν. Αφού είναι γνωστό ότι οι ενώσεις χάνουν από αυτή τη διαμάχη. Οταν πάμε σε εκλογές προσπαθούμε να πείσουμε τον κόσμο και όσοι θέλουν μπορεί να έρθουν.
Εγώ δεν είπα ότι δεν θα κερδίσουμε. Αν ο αριθμός είναι αρκούντως ικανός να κερδίσουμε ακόμα καλύτερα. Δηλώσαμε το παρών μας με τον τρόπο που εμείς θέλουμε κι αυτό έχουμε να προσφέρουμε. Το ποδόσφαιρο έχει απαξιωθεί στις συνειδήσεις. Αν αυτή η δυσφορία αποτυπώνεται στην κάλπη από τους πενήντα τρεις, είναι το ερώτημα. Να δούμε αν αφουγκράζονται την κοινή γνώμη.

Όσον αφορά στον νυν πρόεδρο της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση,επεσήμανε: Δεν θέλω να εκφράσω γνώμη. Εχω να πω καλά και άσχημα πράγματα. Δεν μπορώ να τον κρίνω ως πρόσωπο. Μπορούμε εμείς να προσφέρουμε περισσότερα. Δεν είναι μόνο ο κ. Γκαγκάτσης. Υπάρχει μια διοίκηση. Αυτός ο τρόπος λειτουργίας φέρνει αυτά τα αποτελέσματα. Αυτό θέλουμε να πούμε στον κόσμο. Να πείσουμε τους πενήντα τρεις ότι ο χαμένος είναι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός.

Σχετικά με τις επιτυχίες της Εθνική επί των ημερών του Βασίλη Γκαγκάτση, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, δήλωσε: Η πρόοδος της Εθνικής είναι τεράστια. Εγώ επειδή είμαι από τον χώρο του αθλητισμού, ποτέ δεν θα έλεγα κάτι για να πάρω πάνω μου το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας. Ανήκει στους ποδοσφαιριστές και μόνο. Δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος που να μην δέχεται ότι και το προεδρείο και οι διαχειριστές είχαν μερίδιο. Δεν θα έβαζα όμως πάνω από τους παίκτες τον εαυτό μου. Προφανώς ούτε ο κ. Γκαγκάτσης θα το έκανε.

Όσο για τις βελτιώσεις που θεωρεί αναγκαίες: Η διαχείριση μπορεί να γίνει καλύτερη. Η διαιτησία μπορεί να γίνει καλύτερη. Οσον αφορά τη διαιτησία, ο κόσμος λέει ότι κάτι δεν πάει καλά. Στο χωριό μου λένε όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Οι εκλογές δεν είναι στείρα αντιπαράθεση. Θέλω να προσφέρω έργο και λίγα λόγια. Ημουν πάντα αντιδημοσιογραφικός.

Τέλος σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο διοικεί ο κ. Γκαγκάτσης, υποστήριξε: Νομίζω ότι ο τρόπος που ασκεί διοίκηση ο σημερινός πρόεδρος είναι λίγο αυτοκρατορικός. Αυτή η ατμόσφαιρα υπάρχει στον Έλληνα φίλαθλο. Δεν νομίζω όμως ότι χρειάζεται να γίνει μια αντιπαράθεση.
Πρέπει να λέμε πράγματα και να πείθουμε. Και στο θέμα της διαιτησίας μπορούμε να οικοδομήσουμε. Οι ενώσεις πεινάνε από λάθος πολιτική και στείρα αντιπαράθεση. Θεωρούμε ότι χρειάζεται συνεργασία. Το αυτοδιοίκητο δεν το παίρνει κανείς, όμως και οι νόμοι είναι νόμοι. Οι ενώσεις πρέπει να πάρουν τα χρήματα που τους ανήκουν και τους στερούν λόγω μιας αντιπαράθεσης.




*** Το TRIFYLIANEWS, όπως έχουμε κάνει γνωστό από το Καλοκαίρι, στηρίζει και υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Πάρη Γεωργακόπουλου, ενός ανθρώπου - συμπατριώτη μας που και μεγάλος ποδοσφαιριστής υπήρξε (από τα καλύτερα 10ρια όλων των εποχών) και γνώστης του ποδοσφαίρου και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει και σοβαρός, ηθικός και ακέραιος χαρακτήρας είναι. Ο Πάρης να προσφέρει θέλει και μόνο! Και μπορεί να το πετύχει γιατί έχι και τις γνώσεις και τις ικανότητες και την αποφασιστικότητα για μια καλύτερη Ε.Π.Ο. και ένα καλύτερο ποδόσφαιρο!...





Διαβάστε Περισσότερα...