Σάββατο 12 Ιουλίου 2008

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο 59ΧΡΟΝΟΣ...




Παράταση - προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη ζήτησε και πήρε ο 59χρονος που χθες το μεσημέρι δολοφόνησε την 88χρονη μητέρα του, στην Κυπαρισσία...


Ο 59χρονος που έχει βεβαρημένο ψυχολογικό και ιατρικό παρελθόν με απώλεια αίσθησης, συνείδησης, χώρου και χρόνου, έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος της αποτρόπαιας πράξης του, και σήμερα οδηγήθηκε σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, πραγματικό ράκος, στον Εισαγγελέα Κυπαρισσίας.


Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι, ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία και οπλοκατοχή...




Διαβάστε Περισσότερα...

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ!




Πλούσιο είναι το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στα Φιλιατρά και τα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου από τον Δήμο και τους Συλλόγους της περιοχής.


Η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει το βράδυ της Δευτέρας 21 Ιουλίου με το Θέατρο «Σκηνή» να παρουσιάζει τον «Μάγο του Όζ».


Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως, η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Ιουλίου όπου, στο Πάρκο της Βλαχέρνας, ο Γιώργος Κατσαρός και η Σοφία Βόσσου με ένα εκλεκτό επιτελείο μουσικών θα μας ταξιδέψουν στο χρόνο με μελωδίες και τραγούδια!




Διαβάστε Περισσότερα...

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ Δ.Σ. ΝΕΣΤΟΡΟΣ...

Με έξι (6) θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει αύριο το απόγευμα, στις 7.30, το Δημοτικό Συμβούλιο Νέστορος.


Το Σώμα θα συζητήσει και θα λάβει αποφάσεις για,

τις προτάσεις για ένταξη έργων στο ΕΣΠΑ 2007 – 2013, την αγορά ακινήτου συνιδιοκτησίας εξ αδιαιρέτου των αδελφών κ.κ. Σπυρόπουλου Διονυσία του Ιωάννη και Σπυρόπουλου Στέφανου του Ιωάννη, την έγκριση δαπανών και την ψήφιση πιστώσεων εορτών – τελετών, τις αναμορφώσεις, την χορήγηση παροχών ύδρευσης και την έκδοση ψηφίσματος για επιστροφή του ΦΠΑ στους αγρότες του Ειδικού Καθεστώτος.


Διαβάστε Περισσότερα...

"ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΕΥΣΕΙΣ"!!!




Έκλεψε την "παράσταση",

κέρδισε τις εντυπώσεις,

κατέκτησε μια θέση στην καρδιά όλων όσων βρέθηκαν στην Παγκόσμια Συνάντηση Μοτοσικλετιστών στη Γιάλοβα,
το Φεστιβάλ "Μεσσηνίας Όψεις"!!!


Έλληνες και ξένοι, περίπου 1500 άτομα, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη Μεσσηνιακή διατροφική κουλτούρα και να απολαύσουν ποιοτικά προϊόντα, εδέσματα και γλυκίσματα,
που είχαν ετοιμάσει για το Φεστιβάλ Σύλλογοι Γυναικών της Μεσσηνίας...




Διαβάστε Περισσότερα...