Σάββατο 9 Αυγούστου 2008

Σημαντική πτώση σημειώθηκε στην οικοδομική δραστηριότητα στο πεντάμηνο 2008!...



Σημαντική κάμψη εμφανίζει η οικοδομική δραστηριότητα στο σύνολο της χώρας στο πεντάμηνο Ιανουαρίου-Μαΐου 2008, ενώ ανησυχητικά είναι τα στοιχεία και σε επίπεδο μηνός Μαΐου.


Η «οικοδομη υποφέρει» λέει η αγορά, ενώ η κυβέρνηση δείχνει διατεθειμένη να χρησιμοποιήσει -για άλλη μια φορά- τον τομέα ακινήτων ως «πηγή» για ενίσχυση των κρατικών εσόδων.
Τα στοιχεία πενταμήνου, συνηγορούν οι αναλυτές, είναι ενδεικτικά των πιέσεων που δέχεται η ανάπτυξη, καθώς ο κλάδος της οικοδομής αποτελεί έναν από τους βασικότερους πυλώνες της οικονομικής ανάπτυξης, με τη συμμετοχή του στη διαμόρφωση του ΑΕΠ, να ξεπερνά το 20%.
Ειδικότερα, το πεντάμηνο του 2008, η Οικοδομική Δραστηριότητα (Ιδιωτική-Δημόσια), στο σύνολο της Χώρας, εμφανίζει μείωση 19% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, κατά 15,4% στην επιφάνεια και κατά 13,2% στον όγκο, σε σύγκριση με την αντίστοχη περίοδο του 2007.
Το ποσοστό συμμετοχής της Δημόσιας Οικοδομικής Δραστηριότητας στο συνολικό οικοδομικό όγκο, για την ανωτέρω περίοδο του 2008, είναι 1,6%.
Σε ότι αφορά ειδικά την ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα κατά την περίοδο Ιανουαρίου-Μαΐου 2008, εμφανίζει στο σύνολο της χώρας, μείωση κατά 19,1% στον αριθμό των εκδοθεισών οικοδομικών αδειών, κατά 15,3% στην επιφάνεια και κατά 13,1% στον όγκο, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του έτους 2007.

Στοιχεία Μαΐου

Κατά το μήνα Μάιο η Οικοδομική Δραστηριότητα (Ιδιωτική-Δημόσια) στο σύνολο της χώρας εμφανίζει μείωση κατά 13,7% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, κατά 15,8%στην επιφάνεια και κατά 16,3% στον όγκο.
Ειδικά σε ότι αφορά την ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα το Μάιο καταγράφει στο σύνολο της χώρας μείωση κατά 13,6% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, κατά 15,3% στην επιφάνεια και κατά 15,5% στον όγκο.


in.gr - Newsroom ΔΟΛ


***Και ακόμα είναι η ¨αρχή¨!!! Εδώ, ο κόσμος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να φέρει βόλτα τις ανάγκες της καθημερινότητάς του, οικοδομές θα ¨σηκώσει¨;;;...



Διαβάστε Περισσότερα...

Μοιρασμένη σε Πειραιά και Κοπεγχάγη μια αρχαία μαρμάρινη στήλη!!!


Μοιρασμένη στην Ελλάδα και στη Δανία βρίσκεται μια αρχαία μαρμάρινη στήλη, αφού το ένα της μέρος φιλοξενείται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά ενώ το άλλο της μισό εκτίθεται στο Εθνικό Μουσείο της Κοπεγχάγης.

Ο λόγος για την επιτύμβια Στήλη του Δωροθέου, η οποία χρονολογείται στο δεύτερο μισό του 4ου αιώνα π.Χ. και απεικονίζει έναν νέο αθλητή, με τη στλεγγίδα (όργανο για τον καθαρισμό του σώματος από το λάδι μετά την άσκηση) στο χέρι, συνοδευόμενο από έναν μικρό δούλο, ο οποίος κρατάει το δοχείο του λαδιού.

Σύμφωνα με το Βήμα, το άνω μέρος της στήλης, το οποίο περιλαμβάνει την επίστεψη και το μεγαλύτερο μέρος του σώματος του Δωροθέου, βρίσκεται στην Κοπεγχάγη, ενώ στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Πειραιά εκτίθεται το υπόλοιπο κάτω τμήμα της.

Όπως αναφέρει η αρχαιολόγος Μέλπω Πωλογιώργη στο ανάτυπο για «Ορισμένα αττικά επιτύμβια μνημεία», που μόλις εκδόθηκε, την ταύτιση των δύο τμημάτων έκανε πρόσφατα ο αρχαιολόγος με ειδίκευση στις γραπτές επιτύμβιες στήλες Ρίχαρντ Ποσαμεντίρ.


in.gr - Newsroom ΔΟΛ



Διαβάστε Περισσότερα...

Πάμε όλοι μαζί, σε μια παραλία... στην Κυπαρισσία!!!...


Διαβάστε Περισσότερα...

SUMMER TIME!!!



Summer Time!!!

στην Κυπαρισσία

την Τριφυλία

την Μεσσηνία

......................................





Διαβάστε Περισσότερα...

Χορτοφάγος "Δράκος"!!!...



Παλαιοντολόγοι που έκαναν ανασκαφές στη νότια Πολωνία ανακάλυψαν τα οστά, όπως πιστεύουν, ενός από τους προγόνους του Τυρανόσαυρου Ρεξ.

Ο δεινόσαυρος αυτός, στον οποίον οι Πολωνοί επιστήμονες έδωσαν το όνομα "Δράκος", περπατούσε στη Γη πριν από 200 εκατομμύρια χρόνια, είχε μήκος 5 μέτρων, τα δόντια του είχαν μήκος 7 εκατοστών και ήταν χορτοφάγος.

"Πρόκειται για ένα τελείως νέο τύπο δεινοσαύρου που δεν ήταν μέχρι τώρα γνωστός" δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Δρ Τομάζ Σουλέγ της Πολωνικής Ακαδημίας Επιστημών.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα "Τέλεγκραφ", δεν είναι η πρώτη σημαντική ανακάλυψη που γίνεται στην περιοχή αυτή της Πολωνίας. Στο χωριό Λίπι Σλάσκι η ίδια ομάδα που ανακάλυψε τον χορτοφάγο "Δράκο", είχε βρει επίσης και τα οστά του Δικυνόδοντα, ενός ερπετού και άμεσου προγόνου των θηλαστικών.

Όπως εξήγησε ένας αξιωματούχος των τοπικών αρχών, ένας συλλέκτης είχε πάει πριν από δυο χρόνια στο Λίπι Σλάσκι για να ψάξει για πυρίτη. Βρήκε, λοιπόν, το πρώτο οστό και όλοι νόμισαν στην αρχή πως επρόκειτο για οστό αγελάδας. Αλλά, ευτυχώς, το έδειξαν και στους παλαιοντολόγους κι έτσι επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη του "Δράκου".






Διαβάστε Περισσότερα...

Ναγκασάκι: Εξήντα τρία χρόνια μετά...




Με μία κατανυκτική τελετή και μία νέα έκκληση προς τις μεγάλες δυνάμεις να απεμπολήσουν τα πυρηνικά τους οπλοστάσια τίμησε σήμερα η Ιαπωνία τα θύματα από τη ρίψη της ατομικής βόμβας στο Ναγκασάκι, πριν από 63 χρόνια.

Πάνω από 5.000 παιδιά, επιζώντες, πολίτες και προσκεκλημένοι από οκτώ χώρες -περιλαμβανομένης της Ρωσίας- στο Πάρκο της Ειρήνης, έσκυψαν τα κεφάλια για να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στις 11:02 (05:02, ώρα Ελλάδας), την ώρα που ερρίφθη η ατομική βόμβα.

Περίπου 27.000 από τους συνολικά περίπου 200.000 κατοίκους του Ναγκασάκι πέθαναν από την ατομική έκρηξη, ενώ άλλοι 70.000 κάτοικοι της πόλης πέθαναν από τις συνέπειές της για την υγεία τους, από το 1945 και μετά.

Οι τρεις αρχές της Ιαπωνίας

"Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ρωσία πρέπει να αναλάβουν ηγετικό ρόλο στην προσπάθεια εγκατάλειψης των πυρηνικών όπλων " δήλωσε ο δήμαρχος του Ναγκασάκι Τομιχίσα Τάουε στη συγκέντρωση, όπου παρευρέθη και ο πρωθυπουργός, Γιασούο Φουκούντα. "Αυτές οι δύο χώρες πρέπει ν’ αρχίσουν ευρεία μείωση των πυρηνικών τους οπλοστασίων, αντί να συνεχίζουν τις προστριβές, μεταξύ άλλων για την δημιουργία ενός συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας στην Ευρώπη" συνέχισε. Τα πυρηνικά τους οπλοστάσια οφείλουν επίσης να μειώσουν η Βρετανία, η Γαλλία και η Κίνα, πρόσθεσε, καλώντας ακόμη για την ταχεία αποπυρηνικοποίηση της Κορεατικής χερσονήσου. Το Ναγκασάκι βομβαρδίστηκε από τις ΗΠΑ την 9η Αυγούστου 1945, τρεις ημέρες μετά τη Χιροσίμα , όπου επίσης δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι είχαν βρει ακαριαίο θάνατο και ακόμη περισσότεροι αργότερα εξ αιτίας των ασθενειών που τους προκάλεσε η ραδιενέργεια. Την 15η Αυγούστου η Ιαπωνία συνθηκολόγησε, σηματοδοτώντας το τέλος του Β Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Φουκούντα δήλωσε ότι η Ιαπωνία πρέπει να εκπληρώσει τον "υπεύθυνο" ρόλο της ως έθνος που προωθεί την ειρήνη. "Δεσμεύομαι να ηγηθώ της διεθνούς κοινότητας στην προσπάθεια αποκατάστασης μόνιμης ειρήνης" είπε ο Φουκούντα στην ομιλία του. Ο απολογισμός των θυμάτων από τη βόμβα Fat Man ανανεώνεται κάθε χρόνο από την κυβέρνηση της Ιαπωνίας, η οποία τηρεί αρχείο των θυμάτων των ασθενειών που προκάλεσε η ραδιενέργεια. Εφέτος πρόσθεσε 3.058 ονόματα στον κατάλογο ο συνολικός επίσημος απολογισμός ανήλθε, έτσι, σε 145.984 . Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, ο δήμαρχος της Χιροσίμα άσκησε σφοδρή κριτική στις χώρες που αρνούνται να εγκαταλείψουν τα πυρηνικά τους οπλοστάσια και δεσμεύτηκε να κάνει περισσότερα, ώστε να προσφερθεί βοήθεια στους επιζώντες που εξακολουθούν να υπομένουν δεινά εξ αιτίας της επίθεσης του 1945. Υπολογίζεται ότι εξακολουθούν να ζουν 243.692 επιζώντες, με μέσο όρο ηλικίας τα 75 έτη. Η Ιαπωνία τηρεί τις αυτοεπιβληθείσες "τρεις αρχές" όσον αφορά τα πυρηνικά όπλα, που ορίζουν ότι δεν μπορεί να κατέχει, παράγει ή εισάγει τέτοιου είδους οπλικά συστήματα.




Μαύρη επέτειος


Εξήντα τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (σ.σ. στις 6 Αυγούστου) από τη ρίψη της πρώτης ατομικής βόμβας, στη Χιροσίμα, και πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην Πλατεία της Ειρήνης για να τιμήσει τα χιλιάδες θύματα.

Στις οχτώ και τέταρτο το πρωί, την ώρα που η ατομική βόμβα έπεφτε στη Χιροσίμα στις 6 Αυγούστου του 1945, συγγενείς των θυμάτων, επιζώντες αλλά και αξιωματούχοι τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των νεκρών.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο δήμαρχος της πόλης Ταντατόσι Ακίμπα κάλεσε τον επόμενο πρόοδο των ΗΠΑ να στηρίξει την ιαπωνική πρόταση για απαγόρευση των πυρηνικών όπλων.






*** Ποτέ ξανά!



Διαβάστε Περισσότερα...

Έλληνες φίλαθλοι εξαπατήθηκαν αγοράζοντας πλαστά εισιτήρια για το «Πεκίνο 2008»!



Θύματα απάτης έπεσαν Έλληνες φίλαθλοι, οι οποίοι αγόρασαν μέσω διαδικτυακού τόπου εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, αλλά όταν έφτασαν στην κινεζική πρωτεύουσα διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν πλαστά.
Οι φίλαθλοι, στην πλειοψηφία τους ομογενείς από την Αυστραλία αλλά και αρκετοί από τη Θεσσαλονίκη καθώς και από την Μεσσηνία, είχαν αγοράσει εισιτήρια μέσω δικτυακού τόπου που αποδείχθηκε πιστή αντιγραφή του αντίστοιχου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.
Έτσι, έχοντας ξοδέψει πολλές χιλιάδες ευρώ για να πραγματοποιήσουν το ταξίδι τους στην Κίνα, έφτασαν μέχρι τη «Φωλιά του Πουλιού» για να παρακολουθήσουν την τελετή έναρξης, όπου διαπιστώθηκε ότι τα εισιτήριά τους ήταν πλαστά.
Πολλοί από αυτούς είχαν προμηθευτεί εισιτήρια και για αγωνίσματα, τα οποία είναι επίσης πλαστά.
Με τον τρόπο αυτό αποκαλύψθηκε η τεράστια τεράστια πλεκτάνη που είχε στηθεί εδώ και μήνες μέσω του Διαδικτύου κάτω από τη... μύτη της ΔΟΕ, η οποία τον τελευταίο μήνα ανακάλυψε τι είχε συμβεί. Ήταν όμως πλέον αργά καθώς είχαν εξαπατηθεί πολλοί φίλαθλοι από όλον τον κόσμο...


in.gr - Newsroom ΔΟΛ


Διαβάστε Περισσότερα...

Με έκκληση για τήρηση των δεσμεύσεων στη μάχη κατά του AIDS έληξε η Διάσκεψη του ΟΗΕ!



Με εκκλήσεις προς τις χώρες της G8 να σεβαστούν τις οικονομικές δεσμεύσεις τους και προς ολόκληρο τον κόσμο να θέσει τέρμα στον στιγματισμό τον οποίο υφίστανται οι οροθετικοί ολοκλήρωσε τις εργασίες της η 17η Παγκόσμια Διάσκεψη του ΟΗΕ για το AIDS στο Μεξικό.
Ενώπιον χιλιάδων ανθρώπων ο διευθυντής του Παγκόσμιου Ταμείου για τον αγώνα κατά του AIDS, της φυματίωσης και της ελονοσίας, Μισέλ Καζατσκίν, εξέφρασε ικανοποίηση γιατί σήμερα «ζωές σώζονται σε μία κλίμακα χωρίς προηγούμενο».



«Στη μάχη κατά του AIDS, δημιουργήσαμε το πιο δυναμικό κίνημα για την υγεία και τη δικαιοσύνη που έχει δει ποτέ ο κόσμος» υπογράμμισε από την Πόλη του Μεξικού.


Επέμεινε, όμως, για την επιτακτική ανάγκη νσ τηρηθούν οι οικονομικές δεσμεύσεις στον αγώνα κατά του AIDS, καθώς 33 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν προσβληθεί από τον ιό και μόνον τρία στα δέκα εκατομμύρια που έχουν ανάγκη λαμβάνουν θεραπεία.


Το 2006 ο ΟΗΕ δεσμεύθηκε στην αρχή «θεραπεία για όλους» για το 2010.


«Είμαστε βαθιά ανήσυχοι για το γεγονός ότι, λιγότερο από δύο χρόνια πριν από την ημερομηνία που ορίστηκε για πρόσβαση όλων στη θεραπεία, η G8 χορήγησε μόνον λίγο παραπάνω από το ένα τρίτο των πόρων που είχε υποσχεθεί για το 2010» είπε ο Καζατσκίν.


«Οι χώρες θα πρέπει να πράξουν περισσότερα έτσι ώστε το AIDS και η υγεία να αποτελέσουν οικονομική προτεραιότητα» σημείωσε.


Η 17η Διεθνής Διάσκεψη για το AIDS, η οποία διεξήχθη για πρώτη φορά στη Λατινική Αμερική, συγκέντρωσε στη διάρκεια έξι ημερών περίπου 24.000 αντιπροσώπους από περισσότερες από 190 χώρες.


in.gr - Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γαλλικό


Διαβάστε Περισσότερα...

Ολονύχτιες εχθροπραξίες στη Νότια Οσετία...



Με τις δύο πλευρές να συνεχίζουν τις αλληλοκατηγορίες, συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας οι βομβαρδισμοί στην πρωτεύουσα της Νότιας Οσετίας.

Το Ρόιτερς μετέδωσε ότι δύο ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη βομβάρδισαν θέση του γεωργιανού πυροβολικού κοντά στο Γκόρι, ενώ το λιμάνι Πότι, στη Μαύρη θάλασσα, έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της αποσχισθείσας Νότιας Οσετίας από τις έως τώρα μάχες έχουν βρει το θάνατο 1.400 άνθρωποι.

Μεταξύ των νεκρών είναι τουλάχιστον 15 άνδρες της ρωσικής ειρηνευτικής δύναμης, δήλωσε εκπρόσωπος του ρωσικού στρατού ξηράς.

Ο ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ ανακοίνωσε ότι η επιχείρηση των ρωσικών δυνάμεων βρίσκεται σε εξέλιξη. "Οι ειρηνευτικές δυνάμεις μας και οι ενισχύσεις που έχουν σταλεί πραγματοποιούν μία επιχείρηση για να αναγκαστεί η γεωργιανή πλευρά να συμφωνήσει σε ειρήνη", φέρεται να δήλωσε ο ρώσος πρόεδρος σε συνάντηση που είχε με τον υπουργό Άμυνας.
Ο πρόεδρος της Γεωργίας Σακασβίλι υποστήριξε ότι η πρωτεύουσα της Νότιας Οσετίας βρίσκεται υπό τον έλεγχο των δυνάμεων της χώρας, όμως η εκπρόσωπος των αυτονομιστών είπε ότι η πόλη παραμένει στα χέρια τους μετά από σφοδρές μάχες.

Πολιτικοί αναλυτές βλέπουν την απόπειρα του Σακασβίλι να ανακαταλάβει δια της βίας τη Νότια Οσετία και την Αμπχαζία ως μεγάλο πολιτικό ρίσκο και εκτιμούν ότι ίσως ο πρόεδρος της Γεωργίας να χάσει τα οφέλη που είχε αποκομίσει με τη φιλοδυτική στάση του και την αυτοσυγκράτηση που είχε δείξει έναντι των προκλήσεων της Ρωσίας.

Σε διπλωματικό επίπεδο, χωρίς να υπάρξει συμφωνία διακόπηκε η σύνοδος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Όπως ανακοινώθηκε, η σύνοδος θα συγκληθεί εκ νέου σήμερα Σάββατο, καθώς "ορισμένα μέλη χρειάζονται περισσότερο χρόνο".




Διαβάστε Περισσότερα...

ΠΕΚΙΝΟ 2008 - Ξόρκισαν τη βροχή με ρουκέτες!



Περισσότερες από 1.000 ρουκέτες με ιωδιούχους κρυστάλλους εκτόξευσαν κινέζοι μετεωρολόγοι πάνω από τον ουρανό του Πεκίνου ώστε να αποτρέψουν το ενδεχόμενο καταιγίδας κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, η υγρασία έφθανε το 90% και ήταν πολύ πιθανό να σημειωνόταν βροχόπτωση.

Έτσι, οι μετεωρολόγοι αποφάσισαν να εκτοξεύσουν συνολικά 1.104 ρουκέτες από 21 σημεία του Πεκίνου, στέλνοντας τη βροχή στην κοντινή επαρχία Χέμπεϊ.
Περίπου 100 χιλιοστά βροχής έπεσαν στην Μπάοντινγκ, στην επαρχία Χέμπει, ενώ στην Φάνγκσαν, κοντά στο Πεκίνο, σημειώθηκε βροχόπτωση 25 χιλιοστών, σύμφωνα με το επίσημο κινεζικό ειδησεογραφικό πρακτορείο.




Διαβάστε Περισσότερα...

Διαμαρτυρίες για το Θιβέτ...



Μία φοιτήτρια απομακρύνθηκε από το χώρο που λάμβανε χώρα ο προκριματικός ιππασίας στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου όταν ξεδίπλωσε μία σημαία του Θιβέτ.
Παράλληλα, ζητήθηκε από έναν άνδρα που προσερχόταν για να παρακολουθήσει τον αγώνα να βγάλει την μπλούζα του στην οποία αναγράφονταν τα συνθήματα "δημοκρατία" και "ανθρώπινα δικαιώματα".
Η Κριστίνα Τσαν καθόταν στη μπροστινή σειρά του προκριματικού.
Αρχικά ξεδίπλωσε μια σημαία του Καναδά και στη συνέχεια τη σημαία του Θιβέτ, προκαλώντας την επέμβαση της Αστυνομίας και του προσωπικού ασφαλείας."Ενοχλούσε τους άλλους θεατές που βρίσκονταν γύρω τους, κάτι που αντίκειται στους κανονισμούς", δήλωσε ο εκπρόσωπος της οργανωτικής επιτροπής των ιππικών αγώνων.
Η ίδια κοπέλα είχε συλληφθεί τον περασμένο Μάιο σε διαδήλωσης υπέρ της ανεξαρτητοποίησης του Θιβέτ στην διάρκεια της λαμπαδηδρομίας της Ολυμπιακής φλόγας στο Χονγκ Κονγκ.






Διαβάστε Περισσότερα...

Άσχημο ξεκίνημα για τους Έλληνες αθλητές στο Πεκίνο!



Σε πολύ κακή μέρα ο Βλάσης Μάρας, καθώς δεν τα κατάφερε στα προκριματικά του μονόζυγου στην ενόργανη γυμναστική με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός τελικού.

Ο έλληνας πρωταθλητής ήταν κακός, αφού είχε πτώση και στη συνέχεια άσχημη έξοδο στην προσπάθεια του.

Με νίκη ξεκίνησε στην κατηγορία των 60 κιλών του Τζούντο ο Λευρέντης Αλεξανίδης, επικρατώντας με ιπόν του Αυστραλού Ντ' Ακίνο. Ωστόσο, στη συνέχεια ηττήθηκε με 1-0 από τον Ολλανδό Χουκς στη φάση των "16" και περιμένει την πορεία του αντιπάλου του για τη δεύτερη ευκαιρία στο ρεπεσάζ.

Στο μεταξύ, θετικό στην απαγορευμένη ουσία Μεθυλτριενολόνη βρέθηκε το πρώτο δείγμα του έλληνα σπρίντερ Τάσου Γκούση, όπως επιβεβαίωσε η ΔΟΕ.

Ο 29χρονος αθλητής, ο οποίος βρίσκεται σε Φουκούι της Ιαπωνίας για ολιγοήμερη προετοιμασία ενόψει των Ολυμπιακών, επιστρέφει στη χώρα μας και σύμφωνα με δηλώσεις του θα ζητήσει την εξέταση και του δεύτερου δείγματος.

Ο αθλητής αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει κάνει χρήση οποιασδήποτε απαγορευμένης ουσίας και αποδίδει το θετικό δείγμα σε πλεκτάνη που στήθηκε εναντίον του.







Διαβάστε Περισσότερα...