Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Την Κυριακή, «Ανοιχτή Συζήτηση – Γενική Συνέλευση – Αρχαιρεσίες»



Κάλεσμα σε όλους τους κατοίκους να συμμετάσχουν στις εργασίες της «Ανοιχτής Συζήτησης – Γενικής Συνέλευσης – Αρχαιρεσίες» της Κυριακής 30 Αυγούστου 2009 στις 10.30 π.μ. στο Λαογραφικό Μουσείο (πλατεία Πλατάνου), χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αισιοδοξίας για το μέλλον και την προοπτική του Παραδοσιακού Οικισμού, απευθύνει το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για την Προστασία και Αναβίωση της Άνω Πόλης της Κυπαρισσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...............


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Αγαπητά Μέλη,
Αγαπητές Φίλες, Αγαπητοί Φίλοι,



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας έχει τη μεγάλη τιμή και χαρά να σας ανακοινώσει πως, στη συνεδρίασή του της 26ης Αυγούστου 2009, ανακήρυξε ως υποψηφίους για το Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή του στις αρχαιρεσίες της 30ης Αυγούστου 2009, τους πιο κάτω συμπολίτες μας:


Για το Δ.Σ.
1. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ (Βιοτεχνία Αλουμινοκατασκευών)
2. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ (Ηθοποιός)
3. ΓΚΙΟΥΛΗ ΝΙΚΗ (Βρεφονηπιαγωγός)
4. ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ ΦΩΤΟΥΛΑ (Αρτοποιός)
5. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Στεγνοκαθαριστήρια)
6. ΚΙΖΗΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις)
7. ΚΟΥΚΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Οδοντίατρος)
8. ΜΠΕΝΑΡΔΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Επιχειρηματίας)
9. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (Ραδιοφωνία Τριφυλίας)
10. ΦΟΥΤΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Χρωματοπωλείο)


Για την Εξελεγκτική Επιτροπή

1. ΑΡΙΔΑΣ ΤΑΣΟΣ (Ζωγράφος)
2. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΒΑ (Ιατρός)
3. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ (Αρχιτέκτων Μηχανικός)


Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις πιο ειλικρινείς μας ευχαριστίες για τη στήριξη και τη συμπαράσταση, που τα μέλη μας, οι κάτοικοι της Κυπαρισσίας, οι απανταχού Κυπαρίσσιοι και οι φίλοι της πόλης μας, επέδειξαν στο Σύλλογό μας, όλο αυτό το διάστημα αποσταθεροποίησης και δυσκολιών που διανύσαμε.
Θεωρούμε πως η συμμετοχή στις προσεχείς αρχαιρεσίες τόσων νέων -επαγγελματικά και κοινωνικά- καταξιωμένων ανθρώπων, δηλώνει, με τον πιο ξεκάθαρο και ηχηρό τρόπο, πως ο Σύλλογος για την Προστασία και Αναβίωση της Άνω Πόλης της Κυπαρισσίας είναι επιτακτική ανάγκη να παραμείνει στις επάλξεις και να διαμορφώσει, μέσα από ένα πρωτόγνωρο - συμμετοχικό πλαίσιο δημοσίου διαλόγου, την Ατζέντα δράσεων και πρωτοβουλιών, που θα αναλάβει το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.
Αφήνουμε ως παρακαταθήκη στους νέους μας την αναγκαιότητα για ΕΝΟΤΗΤΑ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ σε όλα τα επίπεδα, με μοναδικό γνώμονα και κριτήριο την πρόοδο και την αξιοβίωτη ανάπτυξη της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ «ΑΝΩ ΠΟΛΗ».

Καλούμε όλους τους κατοίκους να συμμετάσχουν στις εργασίες της «Ανοιχτής Συζήτησης – Γενικής Συνέλευσης – Αρχαιρεσίες» της Κυριακής 30 Αυγούστου 2009 στις 10.30 π.μ. στο Λαογραφικό Μουσείο (πλατεία Πλατάνου), χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αισιοδοξίας για το μέλλον και την προοπτική του Παραδοσιακού μας Οικισμού.


Κυπαρισσία, 27 Αυγούστου 2009

Με αγάπη και βαθιά εκτίμηση


Το απερχόμενο Δ.Σ. του Συλλόγου


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, Πρόεδρος
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Αντιπρόεδρος
ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΚΟΥΚΟΥΜΗ, Γ. Γραμματέας
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΤΡΗΣ, Ταμίας
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΝΑΡΔΟΣ, Μέλος
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΟΦΟΣ, Μέλος






Διαβάστε Περισσότερα...