Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Δ. ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ: «Ισχυρό χαρτί το σχέδιο για την οικονομία»


Εφημερίδα ΕΘΝΟΣ 17 Σεπτεμβρίου 2009


Δ.Κουσελάς: «Ισχυρό χαρτί το σχέδιο για την οικονομία»




Δ. ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ


«Από τις 5 Οκτωβρίου δεν πιάνουμε "καρέκλες" αλαζονείας, σηκώνουμε τα μανίκια και πιάνουμε δουλειά», δηλώνει ο Δημήτρης Κουσελάς, που εξελέγη πρώτος σε ψήφους βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ το 2004 και το 2007. Προσθέτει ακόμη πως το ισχυρό χαρτί του ΠΑΣΟΚ είναι «η ισχυρή πολιτική βούληση και το συνολικό σχέδιό του για την ανάταξη της οικονομίας»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ...........



όσο κοντά στην αυτοδυναμία βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ και τι χρειάζεται να κάνει ώστε το ρεύμα αυτοδυναμίας που εμφανίζουν oι δημοσκοπήσεις να εκφραστεί και στις κάλπες;





Καλές οι δημοσκοπήσεις, ακόμα καλύτερη η κάλπη! Συνεχίζουμε εντατικά τον διάλογό μας με τους πολίτες για το πρόγραμμα και τις ανάγκες της χώρας. Οσο αναδεικνύουμε το εφικτό των προτάσεών μας για έξοδο από την κρίση, τη διαφορετική ποιότητα και το ήθος του πολιτικού μας λόγου, καθώς και την αδήριτη ανάγκη ισχυρής κυβέρνησης, ικανής να αναμετρηθεί με τα κρίσιμα προβλήματα του τόπου, τόσο περισσότερο διασφαλίζουμε και διευρύνουμε την ήδη διαφαινόμενη αυτοδυναμία.



Τι απαντάτε στη ΝΔ που σας κατηγορεί ότι το κόστος των οικονομικών μέτρων ανέρχεται σε 10 δισ. ευρώ;

Η απερχόμενη κυβέρνηση προσπαθεί με αλχημείες να κάνει την τρίχα... τριχιά, αντί να απαντήσει τι έκανε τα δεκάδες δισ. ευρώ με τα οποία φόρτωσε το δημόσιο χρέος. Το πραγματικό κόστος των άμεσων εξαγγελιών μας δεν είναι ούτε το μισό του αναφερόμενου. Ξέρουμε και το πού και το πώς θα τις καλύψουμε!

Ποιο είναι το «δυνατό χαρτί» του ΠΑΣΟΚ σε αυτές τις εκλογές σε σύγκριση με τις δύο προηγούμενες χαμένες αναμετρήσεις;

Η ισχυρή πολιτική βούληση και το συνολικό σχέδιό του για την ανάταξη της οικονομίας, που δεν εγκλωβίζεται στη λογιστική διαχείριση της κρίσης, αλλά ανοίγει συνολική προοπτική για τη χώρα, τη δημοκρατία και τους πολίτες. Το ΠΑΣΟΚ καταξιώνεται πλέον ως η μόνη πολιτική δύναμη που και θέλει και μπορεί να αναλάβει τις ευθύνες διακυβέρνησης της χώρας στην εξαιρετικά δύσκολη σημερινή συγκυρία.

Ποια υπόσχεση δίνετε στους ψηφοφόρους σας για την επόμενη ημέρα των εκλογών, αν το ΠΑΣΟΚ γίνει κυβέρνηση;

Πως δεν θα δουν «μια από τα ίδια». Τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα», οι πρακτικές της ΝΔ, που μας βύθισαν σε κρίση και ανυποληψία πολύ πριν από τη διεθνή κρίση, ανήκουν στο παρελθόν. Από τις 5 Οκτωβρίου δεν πιάνουμε «καρέκλες» αλαζονείας, σηκώνουμε τα μανίκια και πιάνουμε δουλειά! Για να αναμετρηθούμε με τα πραγματικά προβλήματα. Να δώσουμε ανάσα στην αγορά και στους πολίτες, προοπτική στους νέους, να βγάλουμε την Ελλάδα από το τέλμα. Με σκληρή δουλειά, με σχέδιο και προπαντός με εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της χώρας, του λαού και του τόπου μας...

Λ. Γαλανός



Διαβάστε Περισσότερα...