Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Εξελίξεις εν όψει εκλογών στο Δήμο Τριφυλίας.


Εξελίξεις εν όψει των εκλογών στο Δήμο Τριφυλίας.

Προσεχώς......................


Θα τα μάθετε ΟΛΑ ΕΔΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!







Διαβάστε Περισσότερα...

Διχογνωμία νομικών της Ν.Δ. για το κώλυμα εκλογιμότητας Κατσίβελα...


Τρικυμία εν κρανίω θυμίζει η κατάσταση που επικρατεί στους κόλπους της ΝΔ και σε κεντρικό αλλά και σε τοπικό επίπεδο, σχετικά με το κώλυμα εκλογιμότητας (ή όχι) του χρισμένου υποψηφίου Δημάρχου Τριφυλίας Τάκη Κατσίβελα.
Κι ενώ στην Τριφυλία καταβάλλονται προσπάθειες να διασκευαστούν οι εντυπώσεις από το σάλο που έχει ξεσπάσει και τα διάφορα σχόλια που ακούγονται, στην Αθήνα η κατάσταση, όπως μαθαίνουμε, είναι τεταμένη! Από την πρώτη στιγμή έχει ενημερωθεί ο ίδιος ο Πρόεδρος του Κόμματος ο οποίος αδυνατούσε να συνειδητοποιήσει το ατόπημα, αν όχι ολέθριο σφάλμα, που υπέπεσε ο ίδιος για να χρίσει με δική του επιλογή και απόφαση υποψήφιο Δήμαρχο τον σύζυγο της εξαδέλφης του…
Στους Νομικούς του Κόμματος.........................

υπάρχει διχογνωμία και άλλοι ισχυρίζονται πως η επαγγελματική δραστηριότητα του κ. Κατσίβελα στο Κέντρο Υγείας Γαργαλιάνων δεν εμπίπτει στα κωλύματα, ενώ άλλοι σημειώνουν πως υπάρχει κώλυμα από τη στιγμή που ο κ. Κατσίβελας περί τα 6 χρόνια είναι Συντονιστής, προΐσταται και ασκεί διοίκηση στο Κέντρο Υγείας σύμφωνα με τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες που του έχουν ανατεθεί.
Ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΝΔ φέρεται σφόδρα δυσαρεστημένος από τους στενούς του συνεργάτες, που δεν έψαξαν, πριν την ανακοίνωση της υποψηφιότητας, όλες τις πτυχές του θέματος και όλες τις παραμέτρους για ενδεχόμενο κώλυμα εκλογιμότητας, ενώ είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος για τον τρόπο αντιμετώπισης, πολιτικής, του ζητήματος με το κώλυμα που ανέκυψε, χωρίς καν να το περιμένουν!
Και για τον τρόπο αντιμετώπισης του ζητήματος αυτού, οι εισηγήσεις συνεργατών του είναι μοιρασμένες. Κάποιοι του εισηγούνται να πάρει πάνω του το όλο θέμα, όπως άλλωστε έκανε και με την επιλογή του κ. Κατσίβελα και να το πάει «κάτω – κάτω», με κίνδυνο όμως ακόμη και να μείνει χωρίς γαλάζιο υποψήφιο και Συνδυασμό ο Δήμος Τριφυλίας στη χειρότερη των περιπτώσεων και στην καλύτερη για τη ΝΔ (αν και εφόσον εξελέγετο ο κ. Κατσίβελας) χωρίς Δήμαρχο! Κάποιοι άλλοι, πιο σοβαροί και μετρημένοι του προτείνουν άμεσα να δώσει το χρίσμα σε άλλον υποψήφιο, αποφεύγοντας δυσάρεστες εκπλήξεις και εξελίξεις σε Πρωτοδικείο ή Εκλογοδικείο και να λήξει το θέμα εδώ και τώρα, ώστε ο υποψήφιος να έχει μπροστά του ωφέλιμο χρόνο για την προεκλογική του δραστηριότητα και την κατάρτιση μάχιμου Συνδυασμού.
Μέχρι και χθες το απόγευμα, πάντως, ο Πρόεδρος της ΝΔ δεν φαίνεται να είχε καταλήξει στον τρόπο αντιμετώπισης του ζητήματος, περιμένοντας τις εισηγήσεις των Νομικών του Κόμματος. Αν και αυτές, οι τελικές εισηγήσεις, δεν είναι ταυτόσημες αλλά διαφορετικές ή διφορούμενες, τότε θα κληθεί ο ίδιος να αποφασίσει αναλαμβάνοντας, βεβαίως και την πολική ευθύνη της όποιας επιλογής και απόφασής του. Θα δώσει λύση δίδοντας το χρίσμα σε άλλον υποψήφιο ή θα ρισκάρει, με πολλαπλούς κινδύνους, να παίξει με την τύχη, το Πρωτοδικείο ή το Εκλογοδικείο; Τις επόμενες μέρες θα μάθουμε την απάντηση…


Εφημερίδα "ΘΑΡΡΟΣ"



Διαβάστε Περισσότερα...

Μαίρη Σέλλεϋ


Αφιερωμένο στη συγγραφέα του Φράνκενσταϊν, Μαίρη Σέλλεϋ, είναι το σημερινό λογότυπο της Google..




Διαβάστε Περισσότερα...