Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΣΟΚ - Άγρια δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια


Δολοφονήθηκε, στις 5.20 τα ξημερώματα, έξω από το σπίτι του στην οδό Δαιδάλου 21 στην Ηλιούπολη, ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας. Οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν, από τον τόπο της δολοφονίας, είκοσι κάλυκες από πυροβόλο όπλο.

Έρευνες..............

διεξάγει το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, για τις συνθήκες και τα κίνητρα της δολοφονίας, τα οποία εξακολουθούν να είναι αδιευκρίνιστα, ενώ η αστυνομία δεν αποκλείει καμία εκδοχή.

Σύμφωνα με μία μαρτυρία που εξετάζουν οι αστυνομικοί, οι δράστες φορούσαν στολές πιθανόν Σεκιούριτι ή Δημοτικής Αστυνομίας και ήταν τουλάχιστον τρεις.

Ο ένας από αυτούς χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος του 37χρονου δημοσιογράφου, λέγοντάς του από το θυροτηλέφωνο ότι κλέβουν το αυτοκίνητό του και όταν κατέβηκε στην είσοδο τον "γάζωσαν" με πιστόλι των 9 χιλιοστών.

Οι αστυνομικοί θεωρούν βέβαιο, ότι οι δράστες διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Honda Civic, το οποίο βρέθηκε καμένο γύρω στις 7 το πρωί στην οδό Ηλιουπόλεως σε απόσταση περίπου 1,5 χιλιόμετρο από τον τόπο της δολοφονίας.

Το αυτοκίνητο αυτό εκλάπη από τον Αλιμο,το περασμένο Σάββατο 17/7/2010 και είχε δηλωθεί η κλοπή από τον ιδιοκτήτη του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Σημειώνεται ότι στο σπίτι ήταν η σύζυγός του, η οποία έχει υποστεί ισχυρο σοκ,μαζί με το ανήλικο παιδί τους.

ΑΠΕ


Διαβάστε Περισσότερα...