Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Τον Ανδρέα Παπαμιμίκο στηρίζουν οι Μεσσήνιοι Φοιτητές για την Προεδρία της ΟΝΝΕΔ!




Τον Ανδρέα Παπαμιμίκο στηρίζουν για την Προεδρία της ΟΝΝΕΔ και οι Μεσσήνιοι Φοιτητές!

Μάλιστα, η στήριξη αυτή προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στην υποψηφιότητα Παπαμιμίκου, που, μέρα με τη μέρα, με τον πολιτικό λόγο και τις συγκεκριμένες προτάσεις που καταθέτει, ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, για την Ενωμένη νέα ΟΝΝΕΔ, τον καθιστά αδιαφιλονίκητο φαβορί για τις εκλογές, από τη βάση, της 18ης Απριλίου!

Τη στήριξη των Μεσσήνιων Φοιτητών στον Ανδρέα Παπαμιμίκο δημοσιοποίησε χθες το βράδυ, με σχετική ανάρτηση, το parapolitika.gr τονίζοντας ότι, "Ακόμη μία ισχυρή στήριξη της υποψηφιότητας του Ανδρέα Παπαμιμίκου για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ ανακοινώθηκε πριν από λίγο. Πρόκειται για τον ιστορικό Σύλλογο των Μεσσήνιων Φοιτητών (ιδρύθηκε το 1942), ένα πολύ δυναμικό και δραστήριο Σύλλογο με έντονη παρουσία και μέλη τόσο στην Αθήνα όσο και σε περιφερειακές πόλεις που φιλοξενούν ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα..."
Ο Βασίλης Χαλουλάκος, πρόεδρος του Συλλόγου, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι:...........


« Δεν υπάρχουν χρίσματα και αυτός που θα νικήσει, θα είναι αυτός που θα εκλέξει η βάση της νεολαίας τελικά. Ο ΣΥ.ΜΕ.Φ είναι σε άμεση επικοινωνία εδώ και αρκετά χρόνια με το περιβάλλον του Σαμαρά και απαριθμεί ένα μεγάλο αριθμό μελών ανά την Ελλάδα. Μια πτυχή της φιλοσοφίας της Νέας ΟΝΝΕΔ, που θέλει να δημιουργήσει ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, είναι το άνοιγμα στη κοινωνία των πολιτών και στις δυνάμεις που την αποτελούν. Την άποψη αυτή ενστερνίζεται όλη η ομάδα του ΣΥ.ΜΕ.Φ γι΄αυτό και τάσσονται δυναμικά στο πλευρό του Παπαμιμίκου στηρίζοντάς τον με όλες τους τις δυνάμεις.»

Πληροφορίες του www.parapolitika.gr αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεσσηνίων Φοιτητών, Βασίλης Χαλουλάκος και ο Χρήστος Κομπιλίρης πρώην πρόεδρος στέκονται δημοσίως πλέον στο πλευρό του Ανδρέα Παπαμιμίκου. Ο Κομπιλίρης και ο Χαλουλάκος ανήκουν στα πρωτοπαλίκαρα του Αντώνη Σαμαρά, καθώς ο πρώτος πρωτοστατούσε στα θέματα νεολαίας του γραφείου του προέδρου της Ν.Δ. από τη πρώτη στιγμή που επανήλθε στην ενεργό πολιτική, ενώ ο δεύτερος έκανε σημαντική δουλειά για το Σαμαρά προεκλογικά , διοργανώνοντας μάλιστα και ένα τεράστιο πάρτυ νεολαίας.

Η συνεργασία Παπαμιμίκου – Συ.Με.Φ. αποκτά εκτός των άλλων ιδιαίτερη πολιτική σημασία για τη μάχη της ΟΝΝΕΔ, αφού έρχεται να καταρρίψει και τα τελευταία εναπομείναντα επιχειρήματα της πλευράς Χατζή σχετικά με τη στήριξη και το χρίσμα από τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ παράλληλα, αναδεικνύεται καλύτερα πως όσο ο Παπαμιμίκος συνεχίζει την τακτική της «ήρεμης» δύναμης μιλώντας αποκλειστικά πολιτικά και καταθέτοντας προτάσεις για τη Νέα ΟΝΝΕΔ, εξασφαλίζει την στήριξη και την συμμετοχή οργανώσεων της κοινωνίας στη διαδικασία εκλογής της 18ης Απριλίου.




Διαβάστε Περισσότερα...