Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΣΟΚ – ΛΟΥΚΕΤΑ σε 13 από τα 17 Αστυνομικά Τμήματα της Μεσσηνίας. Θα μείνουν 4 σε όλο το νομό.

Η Αναδιάρθρωση της Αστυνομίας στο νομό Μεσσηνίας που έχει σχεδιαστεί από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και θα εφαρμοστεί τους επόμενους μήνες θα φέρει μεγάλες αλλαγές στη δομή των Αστυνομικών Υπηρεσιών. 

 Οι διαρροές του Υπουργείου αναφέρουν ότι με το σχεδιασμό θα....................................... κλείσουν 13 από τα 17 Αστυνομικά Τμήματα και θα μείνουν 4 σε όλο το νομό Μεσσηνίας. Στην Καλαμάτα, την Μεσσήνη, την Πύλο και την Κυπαρισσία. 

Θα δημιουργηθούνε κινητές μονάδες του τύπου ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ για την Αστυνόμευση όλης της έκτασης του νομού. "Αστυνομία κινητική", όπως την αναφέρει ο Υπουργός.

Οι κινητές μονάδες για να κινηθούν θέλουν οχήματα και δίκυκλα και καύσιμα. Λεφτά για οχήματα και καύσιμα θα διαθέσει το Υπουργείο;;; 

 Οι ελλείψεις και τα κενά σε Αστυνομικούς Υπαλλήλους είναι μεγάλα στο νομό. Το Υπουργείο αντί να καλύψει τα κενά σε προσωπικό και μέσα, θα κλείσει τα Αστυνομικά Τμήματα καταργώντας τις κενές Οργανικές θέσεις και θα μείνει το λιγοστό υπάρχον προσωπικό. 

Με τα υπάρχοντα μέσα και το υπάρχον προσωπικό δεν καλύπτονται οι ανάγκες Αστυνόμευσης του νομού. 

Η αναδιάρθρωση με τα λουκέτα στα Α.Τ. θα γίνει για καλύτερη αστυνόμευση ή για να μην φαίνονται επίσημα τα κενά και οι ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα;;; 

Το πρόβλημα δεν είναι τα Α.Τ. που υπάρχουνε αλλά ότι δεν υπάρχει προσωπικό και μέσα. 

Τι θα αλλάξει εάν γίνουν 4 πολυδύναμα Α.Τ. όταν δε θα έχουν καύσιμα και οχήματα να μετακινηθούν για να καλύψουν την αστυνόμευση σε αποστάσεις δεκάδων χιλιομέτρων;;; 

 Οι κακοποιοί κάνουν πάρτι σε όλο το νομό και η εγκληματικότητα είναι στα ύψη και το Υπουργείο κλείνει Αστυνομικά Τμήματα και οι νεοδημοκράτες που ακούγανε την ομιλία του Δένδια του βαράγανε παλαμάκια γιατι είπε ότι ο Σαμαράς θα είναι πρωθυπουργός το 2021 στα 200 χρόνια από την απελευθέρωση της Καλαμάτας! 

Ελλάς το μεγαλείο σου! Μπανανία!


Διαβάστε Περισσότερα...