Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Υποκλίνεται η Ευρώπη στον πεντάστερο Παναθηναϊκό!


«Πρωταθλητής της δεκαετίας», «Αποθέωση για τον Παναθηναϊκό», «Ο μάγος Ομπράντοβιτς ξανά στο θρόνο», είναι μερικοί μόνο από τους τίτλους του ξένου Τύπου για το θρίαμβο του Παναθηναϊκού και την κατάκτηση του πέμπτου ευρωπαϊκού τίτλου...
Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο μοναδικό ρεκόρ του προπονητή των «Πρασίνων» Ζέλικο Ομπράντοβιτς που μετρά πλέον επτά κατακτήσεις του βαρύτιμου τροπαίου...

Διαβάστε τί γράφει ο ξένος Τύπος.................


ΜΑRCA: «O Παναθηναϊκός εκθρόνισε την ΤΣΣΚΑ. Οι «πράσινοι» μετά από έναν δραματικό τελικό κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με κορυφαίους τους Φώτση, Σπανούλη».


EL PAIS: «O πρωταθλητής της δεκαετίας. Ο Σισκάουσκας δεν τα κατάφερε και ο Παναθηναϊκός σήκωσε το πέμπτο τρόπαιο της ιστορίας».


ΑΝSA: «O Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής. Ήταν κυρίαρχος σε όλο το παιχνίδι, με την ομάδα του Μεσίνα να προσπαθεί στο τέλος να γυρίσει το ματς».


GAZZETA DELLO SPORT: «Αποθέωση για Παναθηναϊκό. Οι Έλληνες κατάφεραν να κερδίσουν την ΤΣΣΚΑ, με τον Ομπράντοβιτς να γράφει ακόμα μια ραψωδία στον πάγκο του Παναθηναϊκού».


BILD: «Ο Παναθηναϊκός κέρδισε ακόμα ένα φάιναλ φορ. Οι Έλληνες πήραν το πέμπτο τους τρόπαιο κερδίζοντας την ΤΣΣΚΑ».


SPIEGEL: «Θρίαμβος. Ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός σε αυτό το φάιναλ φορ και πήρε δίκαια το πέμπτο του τρόπαιο».


SPORT 1: «O Παναθηναϊκός γιορτάζει στο Βερολίνο. Οι «πράσινοι» ήταν απίστευτοι και πήραν ακόμα ένα τρόπαιο».


SPORT: «Νέος Βασιλιάς. Ο Παναθηναϊκός εκθρόνισε την ΤΣΣΚΑ και στέφθηκε για πέμπτη φορά στην ιστορία του πρωταθλητής Ευρώπης. Δραματικός τελικός, αν και οι Έλληνες ήταν καλύτεροι».


AS: «Ο μάγος Ομπράντοβιτς ξανά στο θρόνο. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε για πέμπτη φορά το τρόπαιο και ο Ομπράντοβιτς νίκησε τον Μεσίνα στη μάχη των πάγκων».


EUROSPORT: «Ο Παναθηναϊκός το έκανε ξανά. Όπως το 2007 ο Παναθηναϊκός κέρδισε ξανά την ΤΣΣΚΑ και πήρε το τρόπαιο».


Krepsinis net: «Ο τέταρτος τίτλος στην Ευρωλίγκα για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι γεγονός. Ο Παναθηναϊκός έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου νικώντας την ΤΣΣΚΑ του Ραμούνας Σισκάουσκας».


L’equipe: «Πρωταθλητής Ευρώπης ο Παναθηναϊκός αφού νίκησε την κάτοχο του τίτλου ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Ελληνες είχαν εξασφαλίσει διαφορά 23 πόντων αλλά οι Ρώσοι επέστρεψαν και πήγαν το παιχνίδι στο τελευταίο σουτ».


Sport Express: «Η ΤΣΣΚΑ δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Η ομάδα του στρατού έκανε ένα μικρό θαύμα καλύπτοντας διαφορά 23πόντων αλλά στο τέλος οι Αθηναίοι ήταν πιο τυχεροί. Μοναδικό το ρεκόρ του Ομπράντοβιτς με 7 κατακτήσεις».



naftemporiki.gr




Διαβάστε Περισσότερα...

Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου, χθες!!! - World Laughter Day, yesterday!!! χαχαχα...



Η Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου εορτάστηκε χθες, Κυριακή 3 Μαίου, με "επίκεντρο" την Ινδία, όπου στη Βομβάη το 1998, για πρώτη φορά, έγινε ο σχετικός εορτασμός και "θεσμοθετήθηκε" η γιορτή, με πρωτοβουλία του Μαντάν Κατάρια, ιδρυτή του διεθνούς κινήματος «Γιόγκα του Γέλιου»!!!................


"Το γέλιο δε μπορεί να είναι μόνο διασκέδαση και χαβαλές, αλλά και έκφραση της ευτυχίας", σημειώνει ο Μ. Κατάρια...

Laughter Yoga είναι μία πολύ καλή μέθοδος για την επίτευξη –μεταξύ άλλων- εσωτερικής ηρεμίας και γαλήνης, διώξιμο του άγχους, εξάσκηση της επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων!!!...






Διαβάστε Περισσότερα...