Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κυπαρισσία (1) - Μια φωτο, χίλιες λέξεις!...


Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αποφάσισε την Τετάρτη το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Κυπαρισσίας...

Έχουμε να γράφουμε...

Για αρχή, μιά φωτογραφία, είναι χίλιες λέξεις..............

Δείτε τη..........









Διαβάστε Περισσότερα...

Οι Δήμοι "χαρατσώνουν" παράνομα με 2% τις επιχειρήσεις...


Οι Δήμοι συνεχίζουν να "χαρατσώνουν" π α ρ ά ν ο μ α τις επιχειρήσεις με 2% παρά το γεγονός ότι έχει ψηφιστεί και τεθεί σε ισχύ ο Νόμος με τον οποίο το τέλος διαμονής παρεπιδημούντων που προβλέπεται σε ποσοστό 0,5%...............


Σύμφωνα με τον Νόμο 3756 "Σύστημα Άυλων Τίτλων, διατάξεις για την Κεφαλαιαγορά, φορολογικά θέματα και λοιπές διατάξεις" που ψηφίστηκε στη Βουλή στις 20 Μαρτίου και έχει αριθμό ΦΕΚ 53Α'/31.3.2009 και συγκεκριμένα το Άρθρο 23 "1. Το τέλος διαμονής παρεπιδημούντων που προβλέπεται σε ποσοστό 2% στην παράγραφο 1 του άρθρου 1 του ν. 339/1976, όπως ισχύει, ορίζεται από 1.1.2009 σε ποσοστό 0,5%.
2. Το τέλος στα ακαθάριστα έσοδα στις περιπτώσεις που προβλέπεται σε ποσοστό 2% στην παράγραφο 1 του άρθρου 1 του ν. 339/1976 (ΦΕΚ 136 Α΄), όπως ισχύει, ορίζεται από 1.1.2009 σε ποσοστό 0,5%.
Εξαιρούνται από τη ρύθμιση του προηγούμενου εδαφίου τα έσοδα από επιχειρήσεις που λειτουργούν εντός Καζίνο.".






Διαβάστε Περισσότερα...

Απεβίωσε ο αυτόχειρας του μακελειού στη Σχολή του ΟΑΕΔ.



Υπέκυψε στα τραύματά του ο 19χρονος ομογενής από το Σοχούμι Αμπχαζίας.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο συμμαθητής του που είναι σοβαρά τραυματισμένος στο θώρακα.







Διαβάστε Περισσότερα...

Αιματηρό επεισόδιο σε σχολή του ΟΑΕΔ


Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις 08:45, στις σχολές του ΟΑΕΔ στην Πέτρου Ράλλη. Μαθητής των σχολών, για άγνωστο λόγο, τράβηξε όπλο και πυροβόλησε συμμαθητή του ηλικίας 18 ετών. Αμέσως μετά ο 19χρονος δράστης κατευθύνθηκε σε παρακείμενο σούπερ μάρκετ, όπου τραυμάτισε δύο υπαλλήλους -έναν Αλβανό και έναν Έλληνα στα άκρα, και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε..................



Όπως προκύπτει από νεότερες πληροφορίες, ο δράστης χρησιμοποίησε δύο όπλα, ενώ στη τσάντα του βρέθηκε σημείωμα στο οποίο εξέφραζε την πρόθεσή του να πυροβολήσει όποιον έβρισκε μπροστά του και να αυτοκτονήσει.

«Είμαι εγωιστής και δεν μπορώ να με απαξιώνουν», αναφέρει μεταξύ άλλων στο σημείωμα ο 19χρονος ομογενής από το Σοχούμι Αμπχαζίας, που όπως προκύπτει από καταθέσεις είχε αυτοκτονικές τάσεις και ψυχολογικά προβλήματα. Στην τσάντα του νεαρού βρέθηκε και ένα μαχαίρι.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Χρήστο Μπαρκονικο, τόσο ο δράστης, όσο και ο συμμαθητής του, είναι σοβαρά τραυματισμένοι και η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται κρίσιμη. Αμφότεροι έχουν διακομιστεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Τα άλλα δύο θύματα της επίθεσης έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

Όπως διευκρίνισε ο διοικητής του ΕΚΕΠΥ Παν. Ευσταθίου, ο δράστης φέρει τραύμα στο κεφάλι και δίνει μάχη για τη ζωή του, ενώ ο συμμαθητής του, ηλικίας 18-19 ετών, έχει τραυματιστεί στο θώρακα.


naftemporiki.gr





Διαβάστε Περισσότερα...

105 μικροσεισμικές δονήσεις τις τελευταίες μέρες νοτιοανατολικά της Καλαμάτας, χωρίς ιδιαίτερη ανησυχία!


Δεν υπάρχει λόγος ιδιαίτερης ανησυχίας για τις μικροσεισμικές δονήσεις που σημειώνονται στην ευρύτερη περιοχή της Μικρής Μαντίνειας, νοτιοανατολικά της Καλαμάτας, τονίζουν οι σεισμολόγοι.....................



Μάλιστα, χθες, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Καλαμάτας, με τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΟΑΣΠ, ο σεισμολόγος Γιώργος Παπαδόπουλος και ο γεωφυσικός Χριστόφορος Μεταξάς, σημείωσαν ότι, μέχρι χθες είχαν καταγραφεί 105 σεισμικές δονήσεις, μεγέθους 1 έως 2 Ρίχτερ.

Οι επιστήμονες, που παρακολουθούν από κοντά την εξέλιξη του φαινομένου της σεισμικής δραστηριότητας στην περιοχή, είπαν πως δεν υπάρχει λόγος ιδιαίτερης ανησυχίας.



Διαβάστε Περισσότερα...

Χασισόδεντρα σε... στάβλους στην Καλαμάτα!


Οι στάβλοι, ήταν... "φυτώριο" για χασισόδεντρα, όπως αποκαλύφθηκε χθες το μεσημέρι, μετά από έφοδο Αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, χθες σε χωριό λίγο έξω από την Καλαμάτα.................

Στην έρευνα που έκαναν οι Αστυνομικοί στους στάβλους 40χρονου κτηνοτρόφου, βρήκαν είκοσι εννέα φυτά κάνναβης σε γλάστρες έτοιμα για μεταφύτευση!



Διαβάστε Περισσότερα...

Χαιρετίσματα... στην εξουσία!









Διαβάστε Περισσότερα...