Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Αιματηρό επεισόδιο σε σχολή του ΟΑΕΔ


Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις 08:45, στις σχολές του ΟΑΕΔ στην Πέτρου Ράλλη. Μαθητής των σχολών, για άγνωστο λόγο, τράβηξε όπλο και πυροβόλησε συμμαθητή του ηλικίας 18 ετών. Αμέσως μετά ο 19χρονος δράστης κατευθύνθηκε σε παρακείμενο σούπερ μάρκετ, όπου τραυμάτισε δύο υπαλλήλους -έναν Αλβανό και έναν Έλληνα στα άκρα, και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε..................



Όπως προκύπτει από νεότερες πληροφορίες, ο δράστης χρησιμοποίησε δύο όπλα, ενώ στη τσάντα του βρέθηκε σημείωμα στο οποίο εξέφραζε την πρόθεσή του να πυροβολήσει όποιον έβρισκε μπροστά του και να αυτοκτονήσει.

«Είμαι εγωιστής και δεν μπορώ να με απαξιώνουν», αναφέρει μεταξύ άλλων στο σημείωμα ο 19χρονος ομογενής από το Σοχούμι Αμπχαζίας, που όπως προκύπτει από καταθέσεις είχε αυτοκτονικές τάσεις και ψυχολογικά προβλήματα. Στην τσάντα του νεαρού βρέθηκε και ένα μαχαίρι.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Χρήστο Μπαρκονικο, τόσο ο δράστης, όσο και ο συμμαθητής του, είναι σοβαρά τραυματισμένοι και η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται κρίσιμη. Αμφότεροι έχουν διακομιστεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Τα άλλα δύο θύματα της επίθεσης έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

Όπως διευκρίνισε ο διοικητής του ΕΚΕΠΥ Παν. Ευσταθίου, ο δράστης φέρει τραύμα στο κεφάλι και δίνει μάχη για τη ζωή του, ενώ ο συμμαθητής του, ηλικίας 18-19 ετών, έχει τραυματιστεί στο θώρακα.


naftemporiki.gr