Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΕΡΧΕΤΑΙ..... ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!





ΜΟΝΟ ΣΤΟ TRIFYLIANEWS!

TO ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΚΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ
BLOG ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ!



ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ.....





Διαβάστε Περισσότερα...

Η εκπομπή της ΕΤ 3 "Επιχείρηση Περιβάλλον" σε Τριφυλία και Πυλία!



Η εκπομπή της ΕΤ 3 "επιχείρηση Περιβάλλον" βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στην Τριφυλία και στην Πυλία.
Σκοπό είχε να καταγραψει τον πλούτο πανίδας και χλωρίδας της περιοχής (caretta-caretta, υδροβιότοπο Γιάλοβας, χαμαιλέοντας) και να κάνει λόγο για την σχέση Περιβάλλοντος και τουριστικής ανάπτυξης.
Στα γυρίσματα της εκπομπής.....................

την πρώτη μέρα, εδωσαν συνέντευξη στην παραλία "Αγιαννάκης" Κυπαρισσίας ο υπεύθυνος του συλλογου "Αρχέλων" για την προστασία της Caretta - Caretta κ.Γιωργος Κουκέλης και η πρόεδρος Ξενοδόχων και ιδιοκτητών Τουριστικών καταλυμάτων Τριφυλίας κ Γεωργία Ιω. Χριστοδούλου.

Η εκπομπή θα μεταδοθει την Κυριακή 06/02 στη 1:30



Διαβάστε Περισσότερα...

Αγώνας αεροβόλου όπλου σταθερού στόχου στους Γαργαλιάνους.



Ο Σκοπευτικός Αθλητικός Σύλλογος Γαργαλιάνων «Η Άρτεμις» διοργανώνει αγώνα σταθερού στόχου Α’ Κατηγορίας Αεροβόλων Όπλων – (Α.Γ.Ε.Ν. και Παίδων Α & Β) σήμερα από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ και αύριο από τις 9 το πρωί έως τη 1.30 μετά το μεσημέρι. Μετά το.....................

τέλος το αγώνων θα γίνει απονομή επάθλων.
Οι θέσεις των αθλητών θα είναι σύμφωνα με τη σειρά προσέλευσής τους.
Γενικές Διατάξεις: ισχύουν οι κανονισμοί της ΣΚ.Ο.Ε. και της I.S.S.F.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα σωματεία που οι σκοπευτές και οι σκοπεύτριές τους έχουν ΔΕ.ΣΚ. της ΣΚ.Ο.Ε.
Ενστάσεις κατά των αποφάσεων των κριτών γίνονται από τον αρχηγό της ομάδας του σωματείου και αφού καταθέσει παράβολο 25 ευρώ το οποίο επιστρέφεται εάν η ένσταση τύχει αποδοχής.
Όπλα και βολίδες, με φροντίδα των σκοπευτών ή των σωματείων τους ή από τον διοργανωτή Σύλλογο.
Επιτροπές για τους αγώνες:
Οργανωτική: Το Δ.Σ. του Σκοπευτικού Αθλητικού Συλλόγου Γαργαλιάνων,
Αγωνόδικος: Δ.Σ. – Εκπρόσωπος της ΣΚ.Ο.Ε.,
Γραμματεία: Ντάικου Μαριέλλα, Ντασάκης Άγγελος, Κίτσος Σπυρίδων,
Βαθμολογία: Μαντίδης Γεώργιος, Χήναρης Βασίλης,
Αρχηγός Βολής: Γερουλάκος Δημήτριος.


Διαβάστε Περισσότερα...

Μικροπροβλήματα στο δίκτυο της ΔΕΗ στην Τριφυλία


Μικροπροβλήματα προέκυψαν στο δίκτυο της ΔΕΗ στην περιοχή της Τριφυλίας, από τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν το βράδυ της Πέμπτης και μέχρι το πρωί της Παρασκευής. Οι βλάβες πάντως αντιμετωπίστηκαν άμεσα από τα συνεργεία της ΔΕΗ που ήταν σε ετοιμότητα.
Οι δυνατοί άνεμοι, η βροχή και οι κεραυνοί προκάλεσαν.......................

δύο φορές βραχυκύκλωμα στην περιοχή του Ροντακίου στην Κυπαρισσία, με αποτέλεσμα να πέσουν οι ασφάλειες και να μείνει χωρίς ρεύμα η περιοχή των εργατικών κατοικιών. Ομως υπήρξε άμεση επέμβαση και λύθηκε το πρόβλημα.
Αυτό ήταν και το σημαντικότερο από τα συμβάντα, σύμφωνα με τον προϊστάμενο του πρακτορείου της ΔΕΗ στα Φιλιατρά, Παναγιώτη Ανδριανόπουλο - ο οποίος ανέφερε πως η συγκεκριμένη ήταν μια δύσκολη νύχτα, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων από τα οποία ευτυχώς προέκυψαν τελικά μόνο μικροπροβλήματα. Σημείωσε ότι η κακοκαιρία αναμενόταν, κι έτσι τα συνεργεία είχαν τεθεί σε ετοιμότητα και επενέβησαν άμεσα όπου χρειάστηκε.
Οσον αφορά κάποιες «βυθίσεις» της τάσης, αυτές ο κ. Ανδριανόπουλος μας είπε ότι δεν αφορούσαν μόνο την περιοχή της Τριφυλίας, αλλά ολόκληρη τη Μεσσηνία, και δεν οφείλονταν στο δίκτυο διανομής.

Κ.Μπ. - eleftheriaonline.gr



Διαβάστε Περισσότερα...

Τελευταία μέρα με τρένα στις γραμμές...


"Ιστορική" είναι η σημερινή μέρα για το σιδηρόδρομο στη Μεσσηνία. Μετά την απόφαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για αναστολή της λειτουργίας των γραμμών, κυκλοφορούν για τελευταία μέρα τρένα στο δίκτυο του νομού, έπειτα από 100 και πλέον χρόνια. Τα τελευταία τρένα θα.........................

"σφυρίξουν" μέχρι τη Μεσσήνη και τον Αρι. Οι προσπάθειες για την επαναλειτουργία του προαστιακού σιδηροδρόμου της Μεσσηνίας, προς Μεσσήνη, ΤΕΙ - Αρι - Διαβολίτσι και ενδεχομένως Κυπαρισσία, θα συνεχιστούν. Η επιτυχία τους, που είναι πολύ δύσκολη, θα εξαρτηθεί από το κόστος λειτουργίας που θα καθορίσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθώς και από τη δυνατότητα και τη βούληση της αυτοδιοίκησης (αιρετής Περιφέρειας και Δήμων) να στηρίξει με επιδότηση τη λειτουργία του σιδηροδρόμου.


eleftheriaonline.g




Διαβάστε Περισσότερα...

Δηλώσεις Μισθού για τις συγχωνεύεις και καταργήσεις σχολείων


Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Μισθός, παρέθεσε συνέντευξη τύπου στα Μ.Μ.Ε. της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Ο Κ. Μισθός ναφορικά με τις συγχωνεύσεις, ιδρύσεις, καταργήσεις σχολικών μονάδων, ένα θέμα που τον τελευταίο καιρό έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, ανέφερε πως δεν υπάρχει λόγος μία πάγια εγκύκλιος του Υπουργείου, που από το 1985 αποστέλλεται στις Δ/νσεις Εκπ/σης, να γίνεται μείζον θέμα συζήτησης. Τα κριτήρια, που θα ληφθούν υπόψη σε κάθε περίπτωση, θα είναι.............................

κατεξοχήν παιδαγωγικά και όχι οικονομικά. Σε όσους έχουν εικόνα της κατάστασης είναι φανερό πως συμφέρει οικονομικά να μεταφέρουμε το δάσκαλο του μονοθεσίου ή διθεσίου σχολείου προς αυτό και όχι τους μαθητές του προς μια μεγαλύτερη γειτονική σχολική μονάδα. Άρα το επιχείρημα πως οι συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων γίνονται για καθαρά οικονομικούς λόγους είναι σαθρό και δεν έχει καμία σχέση με την πρόθεση του Υπουργείου που στηρίζεται σε αμιγώς παιδαγωγικά κριτήρια. Σε καμία περίπτωση δεν επαγγελλόμεθα τα σχολεία «μαμούθ», όπου η παραβατικότητα βρίσκει πρόσφορο έδαφος, αλλά ούτε και τα μικρά σχολεία π.χ. Δημοτικά με 8 ή 10 μαθητές ή Γυμνάσια και Λύκεια με 20 ή 30 μαθητές, αφού είναι σαφές πως το παιδαγωγικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να συγκριθεί με εκείνο μεγάλων σχολικών μονάδων με ισχυρούς συλλόγους διδασκόντων και ανάπτυξη καινοτόμων σχεδίων και προγραμμάτων. Αυτή τη στιγμή οι κατά τόπους Δ/ντές Εκπ/σης συνεργάζονται με τους Δημάρχους, τις Ενώσεις Γονέων και Κηδεμόνων, τις Ενώσεις Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης και τους Συλλόγους Δασκάλων και Νηπιαγωγών, προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Υπάρχει ένα μεγάλο περιθώριο διαβούλευσης μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου, οπότε και θα κατατεθούν οι τελικές προτάσεις στο Υπουργείο Παιδείας Δ.Β.Μ.Θ. Οι προτάσεις θα είναι απολύτως τεκμηριωμένες και κανείς μαθητής δεν πρόκειται να ταλαιπωρηθεί. Μέσα από αυτές θα προκύψει ο νέος εκπαιδευτικός χάρτης της χώρας. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητη η συνεργασία όλων, την οποία έχουμε μέχρι αυτή τη στιγμή. Οι κ. Δήμαρχοι συνεργάζονται μαζί μας, αλλά δέχονται αρκετές πιέσεις, πολλές φορές όχι από γονείς αλλά από φορείς με διάφορες σκοπιμότητες, που διαμορφώνουν ένα αρνητικό κλίμα. Θέλουμε να δουν την παιδαγωγική οπτική του θέματος και να μην εγκλωβιστούν σ’ αυτό το αρνητικό κλίμα. Από την άλλη δε δεχόμαστε τις θέσεις που εκφράζουν παράγοντες που θέλουν να υποκαταστήσουν τα Συνδικαλιστικά Όργανα. Σεβόμαστε τα Συνδικαλιστικά Όργανα και τις δομές της Πολιτείας και ακούμε τις προτάσεις τους.
Ο κ. Μισθός τόνισε πως το σχολείο πρέπει να γίνει ελκυστικό, ευέλικτο και να είναι ανοικτό σε όλους. Οι όποιες αλλαγές σχεδιάζονται προς όφελος μαθητών και εκπαιδευτικών και αποσκοπούν στο να χτυπηθεί η γάγγραινα της παραπαιδείας, να επιμορφωθούν οι 150.000 εκπαιδευτικοί, να ενισχυθεί το Δημόσιο Σχολείο και να αναβαθμιστεί ποιοτικά. Η προσπάθεια δε γίνεται για μικροπολιτικές σκοπιμότητες, αλλά για ουσιαστική αναβάθμιση του παιδαγωγικού έργου.

Από το Γραφείο Τύπου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης

eleftheriaonline.g


Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΚΤΑΚΤΟ - Βρέθηκε νεκρή η 82χρονη


Δυστυχώς, πριν λίγο βρέθηκε νεκρή η 82χρονη που είχε εξαφανιστεί από την Τετάρτη στους Άνω Μπλεμενιάνους Κυπαρισσίας.......................

Η άτυχη γριούλα εντοπίστηκε από κλιμάκια που ερευνούσαν σε ρεματιά αριστερά του δρόμου από Άνω Μπλεμενιάνους προς επαρχιακή οδό Κυπαρισσίας - Ραυτόπουλου.



Διαβάστε Περισσότερα...

Κυπαρισσία. Άκαρπες οι έρευνες για την 82χρονη.


Άκαρπες ήταν οι έρευνες, μέχρι αργά χθες το απόγευμα, για τον εντοπισμό της 82χρονης Χ.Κ. από τους Άνω Μπλεμενιάνους Κυπαρισσίας, η οποία έχει να δώσει σημεία ζωής από την Τετάρτη. Άνδρες της Αστυνομίας καθώς και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, από το μεσημέρι της Πέμπτης που δηλώθηκε η εξαφάνισή της «χτένισαν» την περιοχή, χωρίς ωστόσο να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός της 82χρονης.

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, από....................

μαρτυρίες συγγενών και γνωστών της, η αγνοούμενη νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης ξεκίνησε, από το σπίτι όπου διαμένει μόνη στον οικισμό «Άνω Μπλεμενιάνοι» Κυπαρισσίας, να πάει περπατώντας σε φιλικό της σπίτι στις Βρύσες Τριφυλίας, 1,5 χιλιόμετρο μακριά. Μάλιστα κι ενώ είχε αρχίσει να νυχτώνει, την είδε κάτοικος να περπατά περί τα 100 μέτρα μακριά από το σπίτι της. Όμως, η 82χρονη ποτέ δεν έφθασε στο φιλικό σπίτι του προορισμού της. Το πρωί της Πέμπτης συγγενικό της πρόσωπο την αναζήτησε, χωρίς να την εντοπίσει, αλλά υπέθεσε πως θα ήταν κάπου έξω ή σε κάποιο φιλικό, εκεί γύρω, σπίτι. Όσο περνούσαν οι ώρες, οι συγγενείς της ανησύχησαν και άρχισαν να την ψάχνουν. Το μεσημέρι της Πέμπτης πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κυπαρισσίας, όπου και δήλωσαν την εξαφάνισή της. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή, ακόμη και τη νύχτα, χωρίς όμως να την εντοπίσουν. Χθες, με το πρώτο φως της ημέρας, οι έρευνες συνεχίστηκαν, αλλά και πάλι δεν είχαν αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειώσουμε πως στις έρευνες συμμετείχαν συγγενείς της και κάτοικοι της περιοχής που γνωρίζουν τις «διαδρομές».
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας, δε θεωρείται πιθανή η εγκληματική ενέργεια.


Εφημερίδα "ΘΑΡΡΟΣ"




Διαβάστε Περισσότερα...

Δείτε LIVE την 1η Ανοιχτή Διαβούλευση για τον Τουρισμό στην Πελοπόννησο!


Ζωντανά θα μεταδοθεί από τον ιστότοπο της Περιφέρειας Πελοποννήσου http://ppel.gov.gr και από τον ιστότοπο του συνδυασμού Νέα Πελοπόννησος http://www.neapeloponnisos.gr, η 1η Ανοιχτή Διαβούλευση για τον Τουρισμό στην Πελοπόννησο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29/01/2011 και ώρα 11:00 π.μ στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο.


Διαβάστε Περισσότερα...

Τριφυλία. Συνάντηση Κόλλια – Μπόζου για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας


Για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και ζητήματα υγείας και πρόνοιας στην περιοχή συναντήθηκαν χθες το μεσημέρι, στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας, ο δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας με το διοικητή του νοσοκομείου Πάνο Μπόζο. Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σαμπαζιώτης και ο αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Γιώργος Βασιλόπουλος. Στόχος της συζήτησης, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ήταν η αναβάθμιση του νοσοκομείου και η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του.
Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο.......................

δήμαρχος Τριφυλίας, Κώστας Κόλλιας, σημείωσε: «Είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα και ουσιαστική συνομιλία με το διοικητή του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας κ. Μπόζο και τον αντιπρόεδρο κ. Βασιλόπουλο. Συνέπεσε η δική μας βούληση για να διερευνήσουμε τις δυνατότητες αναβάθμισης του νοσοκομείου, που καλύπτει μια ευρύτατη περιοχή. Η συνάντησή μας έρχεται ως συνέχεια μιας σύσκεψης που είχε γίνει στην Αθήνα με τη συμμετοχή των δύο υφυπουργών Οικονομικών και Υγείας, όπου αντιμετωπίστηκαν μια σειρά από ζητήματα που αφορούσαν στη χρησιμότητα και την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, καθώς και του ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών. Οφείλω να σας πω πως δηλώσαμε στη διοίκηση του νοσοκομείου ότι για μας θα είναι casus belli έναντι της οποιασδήποτε κυβερνητικής παρέμβασης που υποβαθμίζει το νοσοκομείο. Θυμίζω τη δήλωσή μας, που φωνάζαμε και θα συνεχίσουμε να φωνάζουμε, “κάτω τα χέρια από το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας”. Το θέμα είναι η αναβάθμιση του νοσοκομείου με τη στελέχωσή του, αλλά και με τη σύνδεσή του με το ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών, έτσι ώστε να αντιμετωπίζουν πιο συντονισμένα τα ζητήματα υγείας και πρόνοιας που απασχολούν το Δήμο Τριφυλίας και όχι μόνο. Μάλιστα, έχουμε και μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα. Σε όλο αυτό το συγκρότημα των Φιλιατρών που στεγάζεται το ΚΑΦΚΑ και το Κέντρο Υγείας Φιλιατρών, να προωθηθούν δράσεις και πρωτοβουλίες, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πάρκο υγείας και πρόνοιας, όπου ήδη εγκαθίσταται το ΕΚΑΒ. Όλα αυτά μαζί θα αποτελέσουν ένα σημαντικό παράγοντα σε αυτό που λέμε κοινωνική πρόνοια, υγεία και κοινωνική αλληλεγγύη στο Δήμο Τριφυλίας. Το δεύτερο θέμα που συζητήσαμε είναι η αξιοποίηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας που έχει στη διάθεσή της η διοίκηση του νοσοκομείου και προέρχεται από τη γνωστή δωρεά Αλεξόπουλου. Εμείς έχουμε μείζον ενδιαφέρον, ιδιαίτατα για το κτήριο που είναι στο κέντρο της πόλης, στο κέντρο της αγοράς. Υπάρχουν διάφορες απόψεις και σκέψεις από την πλευρά της διοίκησης, που ήδη συζητούνται, ενώ έχουν συζητηθεί και με το υπουργείο. Από τη δική μας τη μεριά, καταθέσαμε, και καταθέτουμε και δημόσια, την απόλυτη στήριξή μας σε όποιες πρωτοβουλίες αναλάβει η διοίκηση του νοσοκομείου για την αξιοποίηση και της ακίνητης περιουσίας. Είπαμε ότι μπορούμε να είμαστε αρωγοί στην προσπάθειά τους σε οποιαδήποτε κατεύθυνση. Η δε Τεχνική μας Υπηρεσία, η οποία διαθέτει αξιόλογο τεχνικό προσωπικό, σε κάποια φάση της διαδικασίας θα μπορούσε να είναι αρωγός με παρεμβάσεις, μελέτες κ.ά. για την εξυπηρέτηση του νοσοκομείου. Για μας είναι κομβικό σημείο αναφοράς η διατήρηση και αναβάθμιση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας».
Από την πλευρά του, ο διοικητής του νοσοκομείου Πάνος Μπόζος τόνισε: «Κατ’ αρχάς, να ευχαριστήσω από τη μεριά του νοσοκομείου τη Δημοτική Αρχή, η οποία είχε την καλοσύνη να μας δεχθεί σε μια πρώτη επίσημη συνάντηση, στην οποία αναπτύχθηκαν όλοι οι προβληματισμοί για το μέλλον και την ανάπτυξη του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας. Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους συμπολίτες μας ότι το μέλλον του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας είναι λαμπρό! Δεν κινδυνεύει από τίποτα. Να καθησυχάσουμε, πλέον, όλους τους πολίτες. Τις φήμες που κυκλοφορούν μπορώ να τις χαρακτηρίσω “ύποπτες” και εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα. Θέλω να ευχαριστήσω τη Δημοτική Αρχή για τη συμπαράσταση την οποία δείχνει στα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει το νοσοκομείο. Εκθέσαμε όλους τους προβληματισμούς μας, όλες τις δυνατότητες και όλες τις πρωτοβουλίες που έχουμε πάρει μέχρι σήμερα. Όλα δείχνουν ότι το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όχι μόνο θα εξυπηρετήσει τους πολίτες που σήμερα κατοικούν στην Τριφυλία, αλλά και όλους τους επισκέπτες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν διακοπές στην περιοχή μας και θα έχουν εξασφαλιστεί, τουλάχιστον στο θέμα Υγείας, απόλυτα. Το νοσοκομείο ενισχύεται καθημερινά, καθημερινά έρχεται καινούργιο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθημερινά παίρνουμε πρωτοβουλίες για ενίσχυση των κτηριακών εγκαταστάσεων και το μέλλον του είναι λαμπρό!». Σχετικά με τη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με την ΠΟΤΑ και τη χρηματοδότηση της μελέτης του νοσοκομείου, ο κ. Μπόζος ευχαρίστησε την ιδιοκτησία της μεγάλης αυτής τουριστικής μονάδας, διότι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα να βοηθήσουν. Ήδη, όπως είπε, χρηματοδοτούν τη μελέτη αναμόρφωσης του ισογείου και των εξωτερικών ιατρείων, που κοστίζει πάρα πολύ. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, όταν θα είναι έτοιμη η μελέτη, να ενταχθεί το έργο πολύ γρήγορα στο ΕΣΠΑ. Παράλληλα, επεσήμανε πως από το καλοκαίρι δημιουργήθηκε μια μεγάλη τράπεζα αίματος από τους εργαζομένους στην ΠΟΤΑ. Ήδη όλα τα περιστατικά έρχονται στο νοσοκομείο, ενώ από την τράπεζα αίματος εξυπηρετούνται και οι εργαζόμενοι και οι πελάτες της ΠΟΤΑ.

Εφημερίδα "ΘΑΡΡΟΣ"




Διαβάστε Περισσότερα...

Αύριο η πίτα της Ένωσης Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας



Η πρόεδρος και το ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων & Ιδ. Τουριστικών καταλυμάτων Τριφυλίας σας προσκαλούμε στην ετήσια κοπή της πίτας μας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 30/01/11 και ώρα 11:00πμ στο ξενοδοχείο Κανελλάκης στην Κυπαρισσία. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα



Η Πρόεδρος Ο Γραμματέας


Γεωργία Ιω. Χριστοδούλου Κων/νος Αγγελόπουλος




Διαβάστε Περισσότερα...