Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Προσωρινή διοίκηση εκλέχθηκε στην Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Μεσσηνίας.


Συγκροτήθηκε σε Σώμα η προσωρινή διοίκηση της Ομποσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Μεσσηνίας, η οποία εκλέχθηκε σε συνάντηση εκπροσώπων των συλλόγων στη Χώρα. Η σύνθεση της προσωρινής διοίκησης έχει ως εξής:..................


Πρόεδρος Τάσος Αποστολόπουλος (Λευκοχώρα, Αντιπρόεδρος Νίκος Σινάνης (Γαργαλιάνοι), Ταμίας Στάθης Πουλακίδας (Χώρα), Γραμματέας Ηλίας Μπουντουβάς (Γαργαλιάνοι), Μέλη: Παναγιώτης Λάπας (Χανδρινού), Βασίλης Σπυρόπουλος (Φιλιατρά) και Μπάμπης Καλογερόπουλος (Χριστιάνοι).

Η διάρκεια της προσωρινής διοίκησης ορίστηκε εξάμηνη και στο διάστημα αυτό ο βασικός στόχος θα είναι ο συντονισμός του αγροτικού συνδικαλιστικού κινήματος στη Μεσσηνία, και ειδικότερα:

1. Η επαναδραστηριοποίηση ανενεργών συλλόγων της Μεσσηνίας.
2. Η παροχή συμβουλών και διευκολύνσεων για δημιουργία νέων συλλόγων.
3. Η οργάνωση παμμεσσηνιακού συνεδρίου με στόχο την κατανόηση της νέας πραγματικότητας που εξελίσσεται στον αγροτικό χώρο, την καταγραφή των
προβλημάτων, την ανάληψη συγκεκριμένων δράσεων.
4. Η διενέργεια εκλογών με τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων αγροτικών συλλόγων το αργότερο έως τις 10 Οκτωβρίου 2009.


Σε σχετική ανακοίνωση η προσωρινή διοίκηση αναφέρει:

“Η πρωτοβουλία μας αποσκοπεί στην οργάνωση του αγροτικού χώρου, με στόχο την από κοινού συνεργασία για ένα καλύτερο μέλλον.
Δεσμευόμαστε ότι θα σταθούμε μακριά από τις γνωστές παθογένειες που οδήγησαν τον κλάδο μας στον μαρασμό και την αδράνεια γι αυτό και δεν συμμετέχουμε σε καμία τριτοβάθμια οργάνωση όσο το αγροτικό κίνημα είναι διασπασμένο.
Αντίθετα θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για ένα δυνατό και ενιαίο αγροτικό κίνημα.
Τέλος καλούμε όλους τους αγρότες του νομού μας να πάρουν πρωτοβουλίες ώστε να δημιουργηθεί ένας αγροτικός σύλλογος στην έδρα κάθε “καποδιστριακού δήμου”.
Ως προσωρινή διοίκηση θα σταθούμε αρωγός σε κάθε τέτοια προσπάθεια”.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα:
27630 24255, 27610 31023, 6945436577.


Εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"