Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Θρήνος στην Τριφυλία. Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο 44χρονος πρόεδρος του Παντριφυλιακού Α.Ο. Καλού Νερού Παναγιώτης Γκόγας. Την Κυριακή στις 11 το πρωί η εξόδιος ακολουθία στο Καλό Νερό.

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Τριφυλίας από το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την Παρασκευή το βράδυ στην εθνική οδό Τσακώνας - Καλού Νερού, στη διασταύρωση Αρτικίου λίγου έξω από το Κοπανάκι,  και στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 44χρονος πρόεδρος του Παντριφυλιακού Αθλητικό Ομίλου Καλού Νερού, γνωστός επιχειρηματίας και ελαιοτριβέας Παναγιώτης Γκόγκας. 
Σύμφωνα με την Αστυνομία.................................. Χθες (28.2.2014) το βράδυ, στο 50ο χλμ της Εθνικής Οδού Καλαμάτας-Πύργου, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 44χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 27χρονος ημεδαπός. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 44χρονου και ο τραυματισμός συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων, ενός (1) 27χρονου ημεδαπού, ενός (1) 7χρονου ημεδαπού, καθώς και δύο (2) ημεδαπών γυναικών, ηλικίας 35 και 23 ετών, που επέβαιναν στα δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κυπαρισσίας. Η εξόδιος ακολουθία για τον άτυχο Παναγιώτη Γκόγκα θα τελεστεί την Κυριακή το πρωί στις 11 η ώρα στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Καλό Νερό