Πέμπτη 7 Αυγούστου 2008

Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ¨ΜΥΚΟΝΟΣ¨... ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ!!!...


Διαβάστε την παρακάτω είδηση από το www.kyparissianews.gr που μόνο θλίψη αλλά ταυτόχρονα και οργή μπορεί να προκαλέσει σε κάθε πολίτη της ευρύτερης περιοχής...


"ΑΓΡΙΟ ξύλο στη παραλιακή - Στη Δικαιοσύνη η υπόθεση. 07/08/2008

-ΜΙΑ περίεργη υπόθεση καλούνται να ξεδιαλύνουν οι δικαστικές Αρχές της Κυπαρισσίας με αφορμή ένα πρωτοφανές περιστατικό που έλαβε χώρα στην παραλιακή οδό και οδήγησε ένα άτομο στο Νοσοκομείο καθώς δεν αποκλείεται το περιστατικό να αποτελεί μεμονωμένο φαινόμενο ή σημεία των καιρών.
Αναλυτικά τα ξημερώματα της 25ης Ιουλίου 2008 στις 4.30 έξω από κέντρο διασκέδασης μπάρ της παραλιακής οδού στην περιοχή του Αι Λαγούδη επακολούθησε συμπλοκή 3 ατόμων με αφορμή την μη είσοδο στο μπάρ ενός νεαρού.
Ο 27χρονος νεαρός Β. διασκεδάζοντας για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ενεπλάκη με άλλα 2 άτομα έξω από το κατάστημα με το πρόσχημα ότι οι 2 δράστες ήταν υπεύθυνοι για την σωστή λειτουργία του νυχτερινού κέντρου.
Ο 27χρονος όπως και οι 2 δράστες κατάγονται από την περιοχή μας και όπως αναφέρεται με αφορμή έντονη λογομαχία υπέστη σύμφωνα με την μήνυση που κατατέθηκε άγριο ξυλοδαρμό, σωματικές βλάβες και εξύβριση από τους 2 άλλους νεαρούς.
Ο ένας δράστης 28 ετών Μ.Α. και ο 29χρονος Π. Θ. που κατάγεται από την ευρύτερη περιοχή σύμφωνα με το κατηγορητήριο του μηνυτή ενεργούσαν ως πορτιέρηδες στο κατάστημα ή ως φύλακες χωρίς να αναφέρεται ο εντολέας και σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση θα έχει ενδιαφέρον.
Αρχικά οι 2 δράστες συνελήφθησαν και αφού ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας αφέθησαν ελεύθεροι ενώ ο άτυχος 27χρονος σύμφωνα με την δικογραφία χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 5 ημέρες- υπάρχει ιατρική γνωμάτευση στο κατηγορητήριο- στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και όπως διαχέεται στην κοινή γνώμη το περιστατικό σόκαρε τους κατοίκους καθώς ο 27χρονος πήγε ακόμα και για αξονική τομογραφία στη Καλαμάτα.
Η δικογραφία επρόκειτο να διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα το τελευταίο 24ωρο όπου σύμφωνα με δικαστικές πηγές πιθανόν όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις διενεργείται προανάκριση για να διαπιστωθεί αν οι 2 δράστες ενεργούσαν αυτοβούλως ή ήταν πορτιέρηδες στο συγκεκριμένο μπάρ της παραλιακής.
Μέχρι στιγμής οι δράστες σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αρνούνται τα σε βάρος τους στοιχεία και δεν αποκλείεται η δικαστική συνδρομή να δώσει άπλετο φως στην υπόθεση.
Η Αστυνομική υποδιεύθυνση Τριφυλίας και η ΕΛ.ΑΣ επεμβαίνει άμεσα και εκπληρώνει άριστα τους ελέγχους σε παραλιακά καταστήματα καθώς τέτοια περιστατικά είναι σπάνια στην περιοχή.
Επειδή γνωρίζουν οι πάντες στην κοινή γνώμη πρόσωπα και πράγματα καλό θα ήταν να μάθουμε ότι επρόκειτο για μεμονωμένο συμβάν καθώς ένας εκ των δραστών φέρεται ότι έχει εμπλακεί από ότι φαίνεται σε ανάλογη υπόθεση στο παρελθόν".

http://www.kyparissianews.gr/cgi-bin/read_news.pl?cat=nea_eidhseis&story=0&start=0



***Αυτά, λοπόν, γράφονται στην έγκυρη ιστοσελίδα με "Τα νέα της Κυπαρισσίας"...
Είναι, αδιανόητο, πάντως, για κάθε, έστω και λίγο, σκεπτόμενο πολίτη να καταλάβει και κατανοήσει αυτό το θλιβερό περιστατικό - συμβάν, που μέσα στο κλίμα της εποχής έρχεται να αμαυρώσει την εικόνα της πόλης και ιδιαίτερα ντάλα καλοκαίρι...
Η είδηση, ωστόσο, είναι πέρα για πέρα αληθινή, χωρίς όμως ακόμη να έχουν γίνει γνωστά τα ακριβή αίτια της ¨συμπλοκής¨ των νεαρών...
Επειδή, όμως στην πόλη ζούμε και γνωριζόμαστε λίγο - πολύ, όπως και βγαίνουμε στα cafe και τα club's, σε καμία περίπτωση, επαναλαμβάνω σε καμία περίπτωση, δεν πρέπει να συγχέουμε αυτά που συμβαίνουν αλλού, με πορτιέρηδες, μπράβους, νονούς και βαφτιστήρια (!!!) με τη ¨συμπλοκή¨ των νεαρών...
Γιατι αν όντως έχουμε φτάσει σε τέτοια κατάντια και εδώ, ε, τότε επιτρέψτε μου, αλλά θα μας φάει η μαρμάγκα...
Άλλο η ψευτομαγκιά και το εφφέ και άλλο το νταβατζιλίκι!!!
Και για να μην έρθουν τα χειρότερα με όλες αυτές τις ¨μακακίες¨, ας αφυπνιστεί η νεολαία μας και όλοι όσοι βγαίνουν έξω να διασκεδάσουν!!!
Δεν σηκώνει η πόλη και η περιοχή τέτοιες καταστάσεις... Τέλος!