Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ. θέλει να είναι η Σοφία Καλαντζάκου;;;... Διαβάστε τί έγραψε ο "ΒΗΜΑτοδότης"...


Αυτό και αν είναι είδηση!!!!!!!!!

Σύμφωνα με τον χθεσινό "ΒΗΜΑτοδότη" η Υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας - Βουλευτής Μεσσηνίας θέλει να είναι επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ................

Διαβάστε τί ακριβώς έγραψε ο "ΒΗΜΑτοδότης"...............



Chersez la femme στη Νέα Δημοκρατία. Δεν εννοώ ότι ψάχνουν γυναίκα για αρχηγό, γιατί όλοι ξέρουν ότι γυναίκα για αρχηγός είναι διαθέσιμη όποτε τη χρειαστούν. Εννοώ ότι ψάχνουν γυναίκα και γυναίκες για το ευρωψηφοδέλτιο και, ενώ πολλές είναι διαθέσιμες, ελάχιστες είναι οι κατάλληλες. Γυναίκες ψάχνει και ο κ. Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο οποίος παροτρύνει τους ηγέτες να στείλουν γυναίκες στις Βρυξέλλες (ίσως για να βελτιωθεί το οπτικό του πεδίο). Από τις σημερινές ευρωβουλευτίνες της Νέας Δημοκρατίας μού λένε ότι επιθυμεί να παραμείνει (για τρίτη θητεία!) η αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου κυρία Ρόδη Κράτσα.

Επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου όμως θέλει να είναι η υφυπουργός Απασχόλησης κυρία Σοφία Καλαντζάκου, η οποία λέγεται ότι έχει τη φιλοδοξία να αντικαταστήσει τον κ. Στ. Δήμα και να γίνει επίτροπος. (Γιατί να μη γίνει και Αρχιεπίσκοπος;) Μία ακόμη υποψήφια είναι η εκ Θεσσαλονίκης κυρία Λιάνα Γούτα που ήδη είναι βοηθός ευρωβουλευτή. Στα «συν» της Λιάνας ότι πολλοί στις Βρυξέλλες περιγράφουν την ομορφιά της με τα πιο ενθουσιώδη- και ακατάλληλα- λόγια.