Τετάρτη 6 Αυγούστου 2008

«Η ΔΟΕ θα πει "όχι" στην Θάνου»!!!




Στην εκτίμηση ότι η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή δεν θα επιτρέψει στην Κατερίνα Θάνου να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, προέβη ο α' αντιπρόεδρος της ΔΟΕ Λάμπης Νικολάου, κατά τη διάρκεια συνομιλίας στο περιθώριο της δεξίωσης που παρέθεσε στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, ο υπουργός Πολιτισμού, Μιχάλης Λιάπης.
«Στις 8 Αυγούστου θα εξεταστεί από την εκτελεστική επιτροπή της ΔΟΕ, η υπόθεση της Κατερίνας Θάνου, η οποία και θα αποφασίσει για το αν τελικά θα λάβει μέρος ή όχι. Αν όχι, τότε η Θάνου έχει το δικαίωμα να προσφύγει στο CAS. Θεωρώ ότι η υπόθεση είναι δύσκολη», είπε ο κ. Νικολάου και πρόσθεσε:
«Εκτιμώ ότι εάν η επιστολή του δικηγόρου της δεν ήταν σε αυτό το ύφος και τόσο επιθετικό, τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά και η εξέλιξη θα ήταν αυτή που θα μας χαροποιούσε».
Εξάλλου, ο κ. Νικολάου εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι Κινέζοι θα διοργανώσουν πολύ καλούς αγώνες. «Βέβαια δεν πρέπει να γίνει καμία σύγκριση με τους Αγώνες που κάναμε στην Ελλάδα. Τα δεδομένα είναι τελείως διαφορετικά, όπως και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξάγονται οι συγκεκριμένοι Ολυμπιακοί Αγώνες», σημείωσε.


http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/08/06/1548344.htm