Τετάρτη 6 Αυγούστου 2008

Η Σάρα Μπράιτμαν στο τραγούδι της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων!!!




Η τραγουδίστρια Σάρα Μπράιτμαν θα «ντύσει» με την ιδιαίτερη φωνή της το τραγούδι της επίσημης τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου την Παρασκευή.
Σύμφωνα με το BBC, η βρετανίδα σοπράνο θα ενώσει τη φωνή της με εκείνη του Κινέζου τραγουδιστή Λίου Χουάν για να τραγουδήσουν το επίσημο μουσικό θέμα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008.
«Δεν χρειάζεται να πω ότι είναι τεράστια τιμή για μένα», είναι το μήνυμα που εμφανίζεται στον επίσημο δικτυακό τόπο της Μπράιτμαν.
Η 47χρονη Σάρα Μπράιτμαν έχει επίσης τραγουδήσει το «Friends for Life», το μουσικό θέμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992 στη Βαρκελώνη μαζί με τον Χοσέ Καρέρας.
Ο τίτλος του φετινού τραγουδιού των Ολυμπιακών Αγώνων αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό.
Η Σάρα Μπράιτμαν, που έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστή από τους μουσικούς θεατρικούς της ρόλους και τον γάμο της με τον Αντριου Λόιντ Βέμπερ, έχει παρουσιάσει τη δουλειά της σε όλο τον κόσμο.
Η τραγουδίστρια ξεκίνησε τον Νοέμβριο από την Βόρεια Αμερική το ταξίδι της για την προώθηση του νέου άλμπουμ της, Symphony.
Ο Λίου Χουάν, που τραγούδησε το μουσικό θέμα των Ασιατικών Αγώνων στο Πεκίνο το 1990, είναι ένας από τους πιο διάσημους τραγουδιστές στην Κίνα.
Περίπου 100.000 άτομα, σύμφωνα με το BBC, θα παρακολουθήσουν την τελετή έναρξης στο Ολυμπιακό Στάδιο, ενώ αρκετά δισεκατομμύρια παγκοσμίως θα συντονιστούν για να παρακολουθήσουν την τελετή από την τηλεόραση.


in.gr - Newsroom ΔΟΛ