Τετάρτη 6 Αυγούστου 2008

Εξώδικο της Θάνου προς τη ΔΟΕ που αποφασίζει για τη συμμετοχή της



Την Πέμπτη, στο πλαίσιο του συνεδρίου της, θα εξεταστεί από την πειθαρχική επιτροπή της ΔΟΕ το θέμα συμμετοχής της Κατερίνας Θάνου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Ακολούθως, θα εισηγηθεί την απόφασή της στην εκτελεστική επιτροπή η οποία και θα λάβει την τελική απόφαση. Στην διαδικασία είχε προσκληθεί να παραβρεθεί και η πλευρά της αθλήτριας, η οποία αποφάσισε να μην παραστεί, ούτε να εκπροσωπηθεί από νομικό σύμβουλο, αφού όπως υποστηρίζει δεν έχει ενημερωθεί, αν και το ζήτησε, για τα θέματα που θα τεθούν προς συζήτηση κατά την διάρκεια της διαδικασίας.Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Ιωαννίδη, νομικό σύμβουλο της Κατερίνας Θάνου, κρίνεται απίθανο η ΔΟΕ να αποφασίσει εντός του προσεχούς διημέρου, αφού έχει προχωρήσει σε νομικές ενέργεις που καθιστούν δύσκολο, αν όχι αδύνατο, ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Όπως μάλιστα δήλωσε ο κ. Ιωαννίδης «έχει σταλεί ήδη εξώδικο σε στελέχη της ΔΟΕ για σειρά ενεργειών και παραλείψεών τους» και με το οποίο «τους θέτει προ των ευθυνών τους».
Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή δεν σκοπεύει να ανάψει το πράσινο φως στην Ελληνίδα αθλήτρια.



in.gr - Newsroom ΔΟΛ