Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Το γύρο της Ευρώπης κάνει η νίκη του Παναθηναϊκού!!!



Τα διεθνή ειδησεογραφικά σάιτ μπορεί να μην είχαν ως πρώτο θέμα τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν ειδική μνεία στη σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία του επί της μεγάλης Iντερ του Μουρίνιο.

Μάλιστα οι περισσότεροι αντιμετώπισαν το συγκεκριμένο γεγονός ως έκπληξη ενώ κάποιοι τόνισαν ότι η Iντερ πλήρωσε την υπεροψία της, παρόλα αυτά προκρίθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ενδεικτικά τι γράφτηκε σε μερικά από τα πιο γνωστά αθλητικά portal:

Uefa.com – "Η Iντερ προκρίθηκε στους 16 παρά την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 0-1 χάρη σε τέρμα του Σαριέγκι στο δεύτερο ημίχρονο!"

Skysports.com – "Η Iντερ στους 16 της Ευρώπης. Η ομάδα του Μουρίνιο προκρίθηκε παρά το στραβοπάτημα με τον Παναθηναϊκό!"

Goal.com – "Ο Παναθηναϊκός ζάλισε την Iντερ! Ισχυρό σοκ για την Iντερ από την ομάδα του Τεν Κάτε, από την οποία γνώρισε την ήττα με 1-0 μέσα στην Ιταλία!"

Corriere Dello Sport.it – "Η Iντερ υπέστη απρόσμενη ήττα μέσα στην έδρα της από τον Παναθηναϊκό, αλλά προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Το γκολ της ελληνικής ομάδας έκανε τον Μουρίνιο να χάσει το χαμόγελο που του χάρισε η νίκη επί της Γιουβέντους για το πρωτάθλημα και θα πρέπει να ευχαριστεί την Ανόρθωση και την Βέρντερ που με την ισοπαλία τους χάρισαν την πρόκριση στους Ιταλούς."

Gazzetta Dello Sport.it – "Μιλάνο 26 Νοεμβρίου 2008: Ο Παναθηναϊκός γίνεται η πρώτη ελληνική ομάδα που κερδίζει μέσα στην Ιταλία, την πρωταθλήτρια. Με τη νίκη αυτή χάρη στο γκολ του Σαριέγκι στο 24ο λεπτό του δεύτερου μέρους, οι Έλληνες ξαναπαίνουν στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Η Iντερ είναι ήδη στην επόμενη φάση, χάρη στην ισοπαλία της Ανόρθωσης με τη Βέρντερ στην Κύπρο."

Sport365.fr – "Ο Παναθηναϊκός έκανε την έκπληξη και επικράτησε με 1-0 της Iντερ μέσα στο Μιλάνο! Ισοπαλία στο άλλο ματς μεταξύ Ανόρθωσης και Βέρντερ, με 2-2 στην Κύπρο."

Kicker.de – "Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Iντερ με 1-0 μέσα στο Μιλάνο, σε ένα ματς που δεν είχε πολλές φάσεις και κρίθηκε στο γκολ. Στα τελευταία λεπτά η ελληνική ομάδα είχε και αρκετή τύχη και πλέον είναι το φαβορί για να προκριθεί στην επόμενη φάση μαζί με την Iντερ που παρά την αποτυχία προκρίθηκε ήδη."

Kerkida.net – "Ο ΠΑΟ κρατάει την τύχη στα χέρια του μετά το επικό διπλό με 1-0 μέσα στο Μιλάνο. Δυστυχώς η Ανόρθωση δεν άντεξε."