Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Η ατζέντα της ημέρας...



* Στις 9:10 π.μ. η παρουσίαση της έκδοσης στα ελληνικά της έκθεσης του σερ Νίκολας Στερν για την κλιματική αλλαγή, από την υπουργό Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη.
* Στις 10:30 π.μ. ο υπουργός Πολιτισμού Μιχάλης Λιάπης θα εγκαινιάσει την έκθεση των συλλόγων του Αρχαιολογικού Μουσείου Ιωαννίνων.
* Στις 10:30 π.μ. στο υπουργείο Παιδείας παραστάσεις διαμαρτυρίας από τον σύλλογο εργαζομένων στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, των γονέων των μαθητών του κέντρου καθώς και γονέων παιδιών με ειδικές ανάγκες.
* Στις 10:45 π.μ. συνάντηση του προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Σιούφα με τον πρόεδρο της Κύπρου, Δημήτρη Χριστόφια.
* Στις 11:30 π.μ. συγκέντρωση διαμαρτυρίας αδιόριστων εκπαιδευτικών έξω από το υπουργείο Παιδείας.
* Στις 11:30 π.μ. ενημέρωση των διπλωματικών συντακτών από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών, Γιώργο Κουμουτσάκο.
* Στις 12 το μεσημέρι επίσκεψη του υπουργού Πολιτισμού Μιχάλη Λιάπη στον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης.
* Στις 12:30 μ.μ. συνάντηση του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια. Στη συνέχεια διευρυμένη συνάντηση με τη συμμετοχή των αντιπροσωπειών Ελλάδας-Κύπρου και δηλώσεις στα ΜΜΕ. Θα ακολουθήσει πρόγευμα εργασίας που θα παραθέσει ο Κώστας Καραμανλής στον Δημήτρη Χριστόφια.
* Στις 12:30 μ.μ συνομιλίες Ντόρας Μπακογιάννη με τον πρόεδρο της Κύπρου Δημήτρη Χριστόφια στο Μέγαρο Μαξίμου. Στη 1:15 μ.μ. δηλώσεις στα ΜΜΕ. Στη 1:30 μ.μ. η υπουργός Εξωτερικών θα συμμετάσχει στο πρόγευμα προς τιμήν του Κύπριου προέδρου που θα παραθέσει ο πρωθυπουργός.
* Στις 4:45 μ.μ. συνάντηση του προέδρου του
ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου με τον Κύπριο πρόεδρο Δημήτρη Χριστόφια.
* Στις 5 μ.μ. παρά τέταρτο το απόγευμα συνέντευξη Τύπου για την οικονομική κρίση στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.
* Στις 6 μ.μ. συνάντηση Ντόρας Μπακογιάννη με τον υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου, Μάρκο Κυπριανού.
* Στις 8 μ.μ. ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα μεταβεί στο ξενοδοχείο «Intercontinental» για την προς τιμήν του δεξίωση από τον Κύπριο πρόεδρο, Δημήτρη Χριστόφια.