Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

Έκανε έφεση η McLaren για την ποινή του Χάμιλτον!...

.




H McLaren έκανε έφεση για την ποινή του Χάμιλτον και το σίριαλ με τον νικητή του γκραν πρι στο Βέλγιο συνεχίζεται...


Δείτε το video






Η υπόθεση πλέον είναι στα χέρια της δικαιοσύνης, η οποία θα εξετάσει αν η έφεση της Βρετανικής ομάδας είναι νόμιμη ή όχι, με αποτέλεσμα ο νικητής του Βελγικού Grand Prix να είναι ακόμα άγνωστος τρεις μέρες μετά το τέλος του αγώνα και τρεις πριν ξεκινήσει το επόμενο GP στην Μόντσα.
Για την απόφαση των αγωνοδικών υπάρχουν πολλές απόψεις. Άλλες που συμφωνούν με την ποινή και άλλες όχι. Ο Τρούλι τάσσεται υπέρ της ορθότητας της ποινής καθώς όπως υποστηρίζει ο Χάμιλτον αποκόμισε όφελος αφού δεν ολοκλήρωσε το "σικέιν".
"Αν δεν είχε κόψει το σικέιν, δεν θα είχε την ταχύτητα να περάσει τη Ferrari του Raikkonen. Με τον ίδιο τρόπο, αν κάποιος κόψει το πρώτο σικέιν στη Μόντσα, θα έχει την ταχύτητα να προσπεράσει στην επόμενη στροφή, τη Roggia. Αν εκεί υπήρχε τοίχος; Αν αντί για άσφαλτο υπήρχε χαλίκι, δεν θα μπορούσε να επιτεθεί γιατί θα ελαστικά του θα ήταν βρώμικα".
Ο Ραλφ Σουμάχερ είναι στο... αντίπαλο στρατόπεδο και άφησε αιχμές για την αντιμετώπιση της Ferrari από τους υπεύθυνους. "Στη F1 η Ferrari είχε πάντα μια διαφορετική αντιμετώπιση, ιδιαίτερη. Ο Χάμιλτονδεν έκανε κάτι κακό, απλά του πήραν τη νίκη του δικαιούταν".




.