Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008

Η MADONNA στην Αθήνα !!! - “STICKY & SWEET” αύριο στο Ο.Α.Κ.Α.!!!








Αύριο, η Ελλάδα υποδέχεται την μεγαλύτερη star του πλανήτη, το απόλυτο pop icon , σε μια και μοναδική συναυλία που είναι απλά εμπειρία ζωής..



Eίναι δεδομένο ότι το show θα είναι ότι καλύτερο έχουμε δει ποτέ στην Ελλάδα. Δεν είναι μόνο η θεά Madonna , τα mega hits , τα οπτικά εφέ, η νέα τεχνολογία, οι χορευτές και τα κουστούμια. Είναι η απόλυτη συναίσθηση ότι αυτό είναι το γεγονός από το οποίο δεν πρέπει να λείψει κανείς. Τη σκηνοθεσία της “STICKY & SWEET ΤOUR” υπογράφει ο καταπληκτικός Jamie King, ενώ υπεύθυνος της μουσικής ενορχήστρωσης θα είναι για μια ακόμη φορά ο Kevin Antunes, χάρη στον οποίο έχουμε απολαύσει απίστευτα live versions των αγαπημένων super mega hits της Μ.
Δύο χρόνια μετά την «Confessions Tour» –την πιο πετυχημένη εμπορικά τουρνέ από γυναίκα καλλιτέχνη–, η «βασίλισσα της ποπ» ξαναβγαίνει στο δρόμο με την “STICKY & SWEET ΤOUR” για την προώθηση του νέου της, ενδέκατου, άλμπουμ «Hard Candy». Με αφετηρία το Κάρντιφ στις 23 Αυγούστου και με ελάχιστες ημερομηνίες στην Ευρώπη η Madonna προσφέρει στο Αθηναικό κοινό Ηard Candy και η συμβουλή μας είναι ... Come And Get It !!!






Η Madonna, η πιο γλυκιά αγαπημένη του κόσμου, προσφέρει νέες απολαύσεις στις θρυλικές στρατιές των αφοσιωμένων fans της και περιλαμβάνει την Αθήνα στα πλαίσια της νέας της περιοδείας “Sticky & Sweet”. Με το “HARD CANDY” να έχει κατακτήσει παγκοσμίως το Νούμερο 1 σε 27 χώρες στις οποίες συμπεριλαμβάνονται οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιαπωνία , η Αυστραλία και η Ελλάδα, είναι πλέον γεγονός ότι η “STICKY & SWEET TOUR” της Madonna θα ξεκινήσει το ταξίδι της σε ολόκληρο τον κόσμο στις 23 Αυγούστου στο Cardiff, της Ουαλίας κάνοντας στάσεις στις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές πόλεις κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου. Η είδηση που αφορά όλους μας είναι ότι –επιτέλους στα σχέδια της περιοδείας περιλαμβάνεται και η Αθήνα όπου η Madonna θα εμφανισθεί αύριο στο Ο.Α.Κ.Α.!





Το “HARD CANDY,” το 11ο στούντιο άλμπουμ που κυκλοφόρησε η Madonna μέσω της Warner Bros. Records κατέκτησε μέχρι στιγμής το Νούμερο 1 σε 27 χώρες παγκοσμίως, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται οι ακόλουθες: ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΙΑΠΩΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΚΑΝΑΔΑΣ, ΙΤΑΛΙΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΔΑΝΙΑ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΧΙΛΗ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΜΕΞΙΚΟ, ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ, ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ, ΣΛΟΒΕΝΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΕΛΒΕΤΙΑ, ΙΣΡΑΗΛ, ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ. Το άλμπουμ πήρε Τέσσερα Αστέρια στα Rolling Stone, Blender και People Magazine ενώ το NY Daily News χαρακτήρισε το “HARD CANDY” ως το καλύτερο άλμπουμ που έχει κυκλοφορήσει η Madonna. Οι στίχοι και η παραγωγή του πρόσφατου smash single “4 Minutes” της Madonna είναι αποτέλεσμα κοινής συνεργασίας της με τους Timbaland και Justin Timberlake. Το "HARD CANDY” είναι πρώτο σε downloads στη λίστα των digital album στις Η.Π.Α. και σε πολλές ακόμη χώρες. Το προηγούμενο studio album της Madonna "CONFESSIONS ON A DANCE FLOOR” πούλησε περισσότερα από 8.5 εκατομμύρια αντίτυπα.
Η Madonna και η Live Nation υπέγραψαν μια θρυλική συμφωνία συνεργασίας το περασμένο φθινόπωρο και οι τελευταίες τρεις παγκόσμιες περιοδείες της αποτελούσαν παραγωγή της Live Nation.
Η πολυβραβευμένη με Grammy, Madonna, που πρόσφατα εντάχθηκε στο Rock and Roll Hall of Fame, χαρακτηρίζεται από τις συγκλονιστικές πολυδιάστατες περιοδείες της οι οποίες απλά είναι τίποτε λιγότερο από οπτικοακουστικά μεγαλουργήματα, με μουσική και χορογραφίες που κόβουν την ανάσα. Η προηγούμενη περιοδεία της Madonna, το Confessions Tour του 2006 επισκέφθηκε 25 σταθμούς στους οποίους συγκαταλέγονταν και η Μόσχα, και συγκέντρωσε περισσότερους από 1.3 εκατομμύρια fans, μετατρέποντάς την στην περιοδεία με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών για γυναίκα καλλιτέχνη.