Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

Η Αλβανίδα επιμένει ότι είναι μητέρα της...




Φως στο θρίλερ που εξελίσσεται από χθες με το κοριτσάκι που εξαφανίστηκε πριν από τέσσερα χρόνια στη Σικελία, αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA, που έγιναν στο 8χρονο παιδί, το οποίο εντοπίστηκε στην Κω και στην Αλβανίδα γυναίκα, που το συνόδευε. Βέβαια, η αλλοδαπή εμμένει στον ισχυρισμό ότι είναι μητέρα του.
Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα το απόγευμα, οπότε και θα διαπιστωθεί αν η αλλοδαπή γυναίκα είναι όντως η μητέρα του παιδιού. Σε διαφορετική περίπτωση, το δείγμα DNA του παιδιού θα αποσταλεί στην Ιταλία, για να ταυτοποιηθεί με τους συγγενείς του εξαφανισμένου κοριτσιού. Επίσης, σήμερα θα αποστείλουν στην Ιταλία και φωτογραφίες της 8χρονης που βρέθηκε στην Κω.
Ειδοποίησε αμέσως την ιταλική Αστυνομία, η οποία ανέφερε το περιστατικό στις ελληνικές Αρχές. Αμέσως, προέβησαν στη σύλληψη της αλλοδαπής, που σημειωτέον παραμένει παράνομα στη χώρα μας.
Οι ελληνικές Αρχές πήραν δείγμα DNA από το κορίτσι και σήμερα θα γίνει ταυτοποίηση με αυτό της Αλβανίδας, καθώς αυτή επιμένει ότι είναι παιδί της.
Αυτό που ενισχύει τις υποψίες της αστυνομίας είναι πως το κοριτσάκι μιλάει άπταιστα ιταλικά, ενώ η Αλβανίδα δε γνωρίζει καθόλου τη γλώσσα. Σε περίπτωση που το DNA ταυτοποιηθεί, θα κατηγορηθεί για αρπαγή ανηλίκου.

Πρώτη δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου 2008, 12.10




Βίντεο στο διαδίκτυο μέσω του οποίου αναζητούνταν η Ντενίς






http://www.zougla.gr/news.php?id=7977