Τρίτη 29 Ιουλίου 2008

ΤΟ ¨ΧΡΥΣΟ¨ ΔΕΚΑΡΙ ΤΟΥ ΠΑΟ, Ο ΠΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Π.Ο...



Το ¨χρυσό¨Δεκάρι του Παναθηναικού, ο μεγάλος και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής με το πόδι - διαβήτη ή μοιρογνωμόνιο, όπως είχε δικαίως χαρακτηριστεί, ο Πάρης Γεωργακόπουλος από την Κυπαρισσία θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κόντρα στον Βασίλη Γκαγκάτση!

Μάλιστα την υποψηφιότητά του στηρίζει ένα πολύ δυνατό Μέτωπο!

Σημειώνουμε πως, Πρόεδροι 15 ποδοσφαιρικών ενώσεων, με τη συμπαράσταση παλαιμάχων ποδοσφαιριστών (Πάρις Γεωργακόπουλος, Τάσος Μητρόπουλος, Ντίνος Κούης, Πέτρος Καραβίτης, Κούλης Αποστολίδης) ενώθηκαν κατά της ΕΠΟ.

Μετά από συνάντηση που είχαν στην Αθήνα προχώρησαν στη σύσταση του Κινήματος Ανεξαρτησίας του Ποδοσφαίρου, όπως ονομάζεται η παράταξη.

Εχουν υπόψιν τους κι άλλες «μεταγραφές» παλαιμάχων ποδοσφαιριστών που θα προκαλέσουν μεγαλύτερη αίσθηση.

Υπεύθυνος της επιτροπής που συστάθηκε είναι ο κ. Δ. Κούκης, νυν μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ και πρόεδρος του Αιγάλεω.

Αποφασίστηκε, δε, να δοθεί Συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να παρουσιάσουν τις απόψεις τους.

Στο πρώτο Δελτίο Τύπου, που εξέδωσαν έκαναν αναφορά «στα αδιέξοδα που δημιούργησε η διοίκηση του Βασίλη Γκαγκάτση».

Καλούν σε συστράτευση της ενώσεις, «προκειμένου να αποφεχθεί ο στραγγαλισμός χιλιάδων σωματείων» σε όλη την Ελλάδα.

Τέλος, θα ενημερώσουν για τις απόψεις τους, τόσο το υφυπουργείο Αθλητισμού, όσο και άλλους φορείς του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κινήματος Ανεξαρτησίας του Ποδοσφαίρου (ΚΑΠ):

«Σε συνάντηση που είχαν στις 18 Ιουνίου 2007, στο ξενοδοχείο «Μετροπόλιταν», στην Αθήνα, οι πρόεδροι δεκαπέντε Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων, αποφάσισαν:

Τη σύσταση συντονιστικού οργάνου με έδρα την Αθήνα, με στόχο τη διαδικασία του πλήρους απεγκλωβισμού του Ελληνικού Ποδοσφαίρου από τα αδιέξοδα που δημιούργησε η διοίκηση του Βασίλη Γκαγκάτση.
Εκφράζοντας την έντονη ανησυχία τους για το μέλλον του ποδοσφαίρου, πληροφορούμενοι κατά την πρόσφατη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, ότι ορισμένα μέλη της διοίκησης είναι «Υπόδικοι», να καλέσουν σε συστράτευση όλες τις Ενώσεις, προκειμένου να αποφευχθεί η διάλυση και ο στραγγαλισμός χιλιάδων σωματείων σε όλη την Ελλάδα.
Τον καθορισμό των πλαισίων και των αρχών του Κινήματος Ανεξαρτησίας του ποδοσφαίρου, οι οποίες θα ανακοινωθούν προσεχώς σε συνέντευξη Τύπου.
Να ενημερώσουν άμεσα τόσο το Υπουργείο Αθλητισμού όσο και τους αρμόδιους φορείς αλλά και όλους όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο, με ευθύνη της αρμόδιας Συντονιστικής Επιτροπής.
Ας σημειωθεί, ότι όλοι οι Πρόεδροι, επεσήμαναν ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν δυο «δίδυμα» παιδιά, το επαγγελματικό και το ερασιτεχνικό και πως αν το «μικρό» πεθάνει οι παρενέργειες θα διαλύσουν και το «μεγάλο».
Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν ποδοσφαιριστές – σημαίες μεγάλων συλλόγων της χώρας, παράγοντες επαγγελματικών και ερασιτεχνικών σωματείων και εκπρόσωποι Ενώσεων που υποστηρίζουν το Κίνημα Ανεξαρτησίας του ποδοσφαίρου».


Από τότε μέχρι σήμερα οι επαφές με παράγοντες του ποδοσφαίρου έχουν πυκνώσει και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται τις επόμενες μέρες ανακοινώσεις για τις εκλογές...



***Αυτονόητο είναι ότι, το TRIFYLIANEWS στηρίζει την υποψηφιότητα του ¨δικού¨ μας Πάρη Γεωργακόπουλου και ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία, για να μπορέσει, επιτέλους το Ελληνικό ποδόσφαιρό να ξεφύγει από τα ¨κόκκινα¨ δεσμά και να πάρει τη θέση που του αρμόζει, χωρίς στημένες διαιτησίες και διαπλοκές πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων!!!