Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Η καλύτερη δουλειά του κόσμου!!!!...


Αν η παγκόσμια οικονομική κρίση που καλά κρατεί σας έχει πάρει λίγο απο κάτω και ψάχνεται για τη διέξοδο προς την ευημερία, τότε έχουμε την λύση στα προβλήματά σας!


Εντάξει, όχι ακριβώς εμείς, αλλά οι αρχές του Queensland στην Αυστραλία που για να προωθήσουν τουριστικά την περιοχή τους αναζητούν υπάλληλο που θα “προσέχει” για 6 μήνες τα νησιά του Great Barriers Reef, το οποίο είναι το μεγαλύτερο κοραλλιογενές σύστημα υφάλων στον κόσμο αποτελούμενο απο περισσότερους απο 2,900 υφάλους και 500 νησιά.


Ο υπάλληλος που θα προσληφθεί θα πρέπει να… γυρνοβολάει στους υφάλους και τα νήσια αναζητώντας αυτά που έχει να προσφέρει το σύστημα και έπειτα να ρεπορτάρει τα ευρήματα του στις αρχές του Queensland φυσικά, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο μέσω των σχετικών blog, photo diary κ.α. τεχνολογιών που προσφέρονται.

Επίσης μπορεί να χρειαστεί να ταΐζει ψάρια, να καθαρίσει καμμιά πισίνα ή να μαζεύει το ταχυδρομείο!


Βέβαια θα αναρωτιέσται για πoιό λόγο να πάει κανείς εκεί να κάνει αυτή την τόσο απλή δουλειά και γιατί να είναι η καλύτερη δουλειά του κόσμου?


Η απάντηση είναι απλή και βρίσκεται στο πακέτο που προσφέρει ο εργοδότης στον υπάλληλο και αποτελείται απο τα ακόλουθα:
1. Μισθό AU$ 150,000 (περίπου € 76,500) για το εξάμηνο

2. Αεροπορικό ταξίδι με επίστροφη απο την χώρα διαμονής του υπαλλήλου

3. Διαμονή στο νησί Χάμιλτον σε σπίτι 3 υπνοδωματίων με πισίνα

4. Μεταφορά σε διάφορα νησιά του συστήματος για παρατήρηση και συλλογή πληροφοριών

5. Χρήση φωτ. μηχανών, βιντεοκάμερας, ίντερνετ κ.α. τεχνολογικών ανέσεων


Αν έχετε ήδη αρχίσει να ετοιμάζεται τις βαλίτσες σας, κάνε λίγο κράτει γιατί οι υποψήφιοι είναι ήδη μερικές χιλιάδες και αυξάνονται συνεχώς, αν όμως θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας επισκευθείτε την σχετική ιστοσελίδα και…καλή τύχη!


Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου και πιάνετε δουλειά την 1η Ιουλίου.



Πηγή: Gadling