Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2008

Η ατζέντα της ημέρας...




* Στις 10 π.μ. συνεδριάζει υπό τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή η κυβερνητική επιτροπή με θέματα του υπουργείου Δικαιοσύνης.
* Στις 11 π.μ. συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο.
* Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται σήμερα οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Στις 10 π.μ. ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου θα συναντηθεί με το προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, στις 12 το μεσημέρι με το προεδρείο του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου.

Στις 12 το μεσημέρι η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και στη 1:30 μ.μ. θα επισκεφθεί το εργοστάσιο της Siemens στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης θα επισκεφθούν το απόγευμα τους χώρους της ΔΕΘ
* Στις 12 το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων για το 37ο Φεστιβάλ Βιβλίου.
* Στις 12 το μεσημέρι ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης θα παρουσιάσει το κοινωνικό πρόγραμμα «Σχολεία Πάμε Αθήνα 2008-2009» για την προώθηση του πολιτισμού στις νεότερες ηλικίες με ένα σύνολο δράσεων στα σχολεία του δήμου.
* Στις 12:30 μ.μ. στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιλας θα δεχθεί τον υπουργό Αμυνας της Ρουμανίας, ενώ στη 1:30 μ.μ. θα δεχθεί εκπροσώπους των εργαζομέων στα Σώματα Ασφαλείας.
* Στις 2 μ.μ. στο υπουργείο Οικονομίας συνάντηση του Γιώργου Αλογοσκούφη με τον πρόεδρο, τον γραμματέα της κεντρικής επιτροπής και το εκτελεστικό γραφείο της ΟΝΝΕΔ
* Σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται ο υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος θα επιθεωρήσει εργοτάξια και θα εγκαινιάσει σχολεία.
* Σήμερα είναι Παγκόσμια Ημέρα κατά της Αυτοκτονίας.