Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

H κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ



Στα γραφεία της UEFA στη Νιον, θα διεξαχθεί σήμερα το μεσημέρι στη 1 μ.μ. η κλήρωση του Γ' προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα βρεθεί σίγουρα ο Ολυμπιακός και κατά 99,9% και ο Παναθηναϊκός, μετά το 3-0 επί της Ντιναμό Τιφλίδας (η ρεβάνς στις 6 Αυγούστου στη Γεωργία).

Οι δύο ελληνικές ομάδες έχουν τοποθετηθεί στα γκρουπ των ισχυρών και αποφεύγουν αρκετούς δυνατούς αντιπάλους, στη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης.

Μία από τις ομάδες που δεν θέλουν με τίποτα Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι η πανίσχυρη Ατλέτικο Μαδρίτης, ακολουθεί η πρωταθλήτρια Τουρκίας, Γαλατάσαραι, η Ντιναμό Κιέβου, άκρως υπολογίσιμες θεωρούνται η ολλανδική Τβέντε, η κροατική Ντιναμό Ζάγκρεμπ και οι δύο ομάδες της Τσεχίας, Σλάβια και Σπάρτα Πράγας.

Οι πιο αδύνατες θεωρούνται οι Λέφσκι Βουλγαρίας, Βιτόρια Γκιμαράες (Πορτογαλία), η νικήτρια του ζευγαριού Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ - Βίσλα Κρακοβίας, η Παρτιζάν Βελιγραδίου (1-1 εκτός με τη Μπακού), η Σταντάρ Λιέγης, η Ανόρθωση μετά το 3-0 επί της Ραπίντ Βιέννης, η Αρτμέντια (3-1 εκτός της Τάμπερε), η Μπραν (1-0 τη Βέντσπιλς) και η Ααλμποργκ, μετά το 5-0 επί της Μόντριτσα.

Η κλήρωση θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση από το Eurosport.