Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

EARTH DANCE 2008






EARTH DANCE 2008



Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου

Global link for peace

350 πόλεις – 60 χώρες- 1 παγκόσμιο link

Αθήνα, Παραλία Παλαιού Φαλήρου (Μπάτης) (18:00-00.00) και “AΜΜΟS” (00.00-06:00) στάσεις τραμ: Μπάτης και Λουτρά Αλίμου αντίστοιχα- υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου

Θεσσαλονίκη, Θέατρο κήπου. (Δημήτρια- υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης)Σαντορίνη, The Beach bar, Παραλία Περίσσας

Κέρκυρα, Παλαιό κάστρο

Yπάτη, πάρκο τεχνών ΧΩΡΑ φεστιβάλ Οίτης

Για πληροφορίες σχετικά με τους χωρους διεξαγωγής και τους καλλιτέχνες παρακαλουμε επισκεφθείτε το: www.earthdance.gr

Το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008, πάνω απο 350 πόλεις σε 60 χώρες θα ενωθούν σε ενα χορευτικό κρεσέντο σε υποστήριξη της παγκόσμιας ειρήνης.

Στην Παραλία του Παλαιού Φαλήρου (Μπάτης) από νωρίς το απόγευμα και στο club “AMMOS” μέχρι την ανατολή, 3 stages θα φιλοξενήσουν παραπάνω απο 50 σχήματα, djʼs, εκθέσεις καιαφιερώματα στο σύγχρονο κινηματογράφο.

Η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σχετικά με το περιβάλλον και τον αστικό πολιτισμόθα είναι η κύρια αναφορά και το θέμα της ενημέρωσης των επισκεπτών απο τις Μ.Κ.Ο που θα συμμετάσχουν μεταξύ των οποίων: Η Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης (ΟΕΑ), MOnuMENTA, Ash In Art, Γέναθλον, CAID, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού και Helmepa.

H πεμπτουσία του EarthDance είναι ένα παγκόσμιο link στις 13 Σεπτεμβρίου (00.00 GMT) που ενώνει μέσω του internet 350 πόλεις σε 60 χώρες σε μια κοινή έκκληση για την ειρήνη.

Όσοι δεν μπορέσουν να επισκεφθούν κάποιο από τα φεστιβάλ, θα μπορούν να παρακολουθήσουν το link στο www.earthdance.gr αλλά και να ακούσουν live τόσο το πρόγραμμα του after party στο AMMOS στον Άλιμο μέσω της ιστοσελίδας www.danceradio.gr αλλά και του φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης από το www.waveradio.gr

Συντονιστείτε και ζήστε ένα υπέροχο φαινόμενο πολιτισμού.


Από την ίδρυση του το 1996, το EarthDance -Διεθνές Φεστιβάλ χορού για την Ειρήνη - έχει εξελιχθεί στο μεγαλύτερο συγχρονισμένο γεγονός χορού,παγκοσμίως. Με πάνω από 3.000.000 κλίκ το χρόνο παγκοσμίως και 500.000 καλεσμένους να παρίστανται στα φεστιβάλ η μουσική βιομηχανία το χαρακτηρίζει σαν «Dance Aid» για την νέα χιλιετία ενώ ο διεθνής τύπος διαπιστώνει πως «είναι το μεγαλύτερο χορευτικό γεγονός στη γη». Υπό τη αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και με την υποστήριξη της TRAM A.E, του BEST RADIO 92.6, www.goculture.gr και www.danceradio.gr Για πληροφορίες σχετικά με τα φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης, Σαντορίνης, Κέρκυρας και Υπάτης επισκεφθείτε το www.earthdance.gr ή ψάξτε για το περιοδικό του festival. Πάρτε μέρος!

info@earthdance.grwww.earthdance.gr
πληροφορίες συμμετοχές 210-9833794
Για το πρόγραμμα και τους καλλιτέχνες
κλίκ εδώ
Για συμμετοχές καλλιτεχνών κλίκ εδώ
Για πλήρες media kithttp://www.cultureparks.org/php/file/media_kit_earthdance.zip
Φωτογραφίες απο το EarthDance 2007 click εδώ