Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

Εκδηλώσεις στη Μεσσηνία, απόψε...

Αρκετές είναι και σήμερα οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε πόλεις και χωριά της Μεσσηνίας...
Θέατρο
«Η Σταχτοπούτα και η… ιστορία της» στο αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας στις 9.00 μ.μ. από το θίασο «Θέατρο του παιδιού».

***

Η «Ελλαδογραφία» από το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας στη Γλυφάδα. Κείμενα Γ. Τσαγκάρης, σκηνοθεσία Κ. Κατσουλάκης, μουσική διεύθυνση Γ. Λεμπέσης.

***
«Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» του Αλέκου Σακελλάριου στις 9.00 μ.μ. στο Γυμνάσιο Γαργαλιάνων. Από το θεατρικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου.

Εργαστήρι
Καλλιτεχνικό εργαστήρι για παιδιά στο Πάρκο Βλαχέρνας στα Φιλιατρά, 6.00 - 9.00 μ.μ.

Θερινό σινεμά
«Ο Ιντιάνα Τζόουνς και το βασίλειο του κρυστάλλινου κρανίου» του Στίβεν Σπίλμπεργκ μέχρι και τη Δευτέρα, στο αίθριο του Δημοτικού Κινηματογράφου Φιλιατρών. Ώρα: 9.30 μ.μ.

***
Ο «Ιron Man» του Τζον Φαβρό έως και την Κυριακή στη «Όαση» Διαβολιτσίου. Με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ. Στις 9.30 μ.μ.

Ημερίδα
«Τουρισμός, Πολιτισμός και Αυτοδιοίκηση» έχει τίτλο η ημερίδα που ξεκινά στις 7.00 μ.μ. στο Δημαρχείο Καρδαμύλης. Στο πλαίσιο των τριήμερων εκδηλώσεων σε Καρδαμύλη - Στούπα για τον Νίκο Καζαντζάκη.

Παζάρι
Ξεκινά το 4ο Παζάρι Αντικών και Παλαιών Αντικειμένων στο Μεγάλο Καλντερίμι της Παλιάς Πόλης της Κυπαρισσίας. Μέχρι και Δευτέρα, από 10.00 το πρωί έως 10.00 το βράδυ.

Εκθέσεις
«Ο μεγάλος ύπνος» στη Δημοτική Πινακοθήκη Καλαμάτας (Παπάζογλου 5, Ιστορικό Κέντρο). Τρίτη, Πέμπτη 3.00 - 9.00, Τετάρτη, Παρασκευή 9.00 - 2.00, Σάββατο 9.00 - 3.00.

***
Έκθεση λαϊκής τέχνης, ζωγραφικής και αγροτικών προϊόντων στα Φιλιατρά, στο χώρο της Ένωσης Γυναικών. Έως 15 Αυγούστου. Ώρες: 10.00 - 1.00 και 7.00 - 9.00.

***

Έκθεση βιβλίου στο Κοπανάκι. Θα διαρκέσει έως τις 24 Αυγούστου.




***Με πληροφορίες από την Εφημερίδα "ΘΑΡΡΟΣ"