Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Λύση στο πρόβλημα των συμβασιούχων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου


Σε ενημέρωση προς τα ΜΜΕ Περιφέρειας Πελοποννήσου προχώρησε η Διοικούσα Επιτροπή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, μέσω του προέδρου της, καθηγητή Κωνσταντίνου Δημόπουλου, με ανακοίνωση που εξέδωσε.


Συγκεκριμένα ο κ. Δημόπουλος αναφέρει:


«Αφού σας ευχαριστήσω για μιαν ακόμη φορά για την προβολή του Πανεπιστημίου μας, θα ήθελα να σας γνωρίσω τα εξής σχετικά με το πρόβλημα των συμβασιούχων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου: Ολοκληρώνεται η διαδικασία για την πρόσληψη σαράντα υπαλλήλων με σύμβαση. Η γενική γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών υπέγραψε απόφαση για επιπλέον πενήντα περίπου θέσεις με σύμβαση για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Οι Υπηρεσίες μας θα επιταχύνουν τις διαδικασίες έτσι, ώστε εντός του Ιανουαρίου να πληρωθούν οι θέσεις αυτές. Δημοσιεύτηκαν οι διορισμοί των 16 μονίμων υπαλλήλων που προσλαμβάνονται μέσω ΑΣΕΠ (Προκήρυξη 5Κ/2007). Εντός του πρώτου διμήνου του 2009 θα ολοκληρωθεί και η πρόσληψη 24 μονίμων υπαλλήλων μέσω ΑΣΕΠ (Προκήρυξη 4Κ/2008).
Συμφώνως με τα παραπάνω το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου αποκτά ικανό αριθμό μονίμων υπαλλήλων και συμβασιούχων κι έτσι δίδεται λύση στο πρόβλημα των συμβασιούχων του Πανεπιστημίου μας. Ευχόμεθα σε όλους σας καλές γιορτές
».


Εφημερίδα ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ