Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

Άγρια δολοφονία στην Καρυδιά...



Ένα συγκλονιστικό γεγονός ήρθε να ταράξει το μεσημέρι της Δευτέρας την κοινωνία της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας γενικότερα. Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό, που αφήνει πολλά ερωτηματικά για τα αίτιά του. Συγκεκριμένα, νεκρός υπο αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε νεαρός άνδρας, στην αγροτική θέση «Ρίμες» του Δημοτικού Διαμερίσματος Μικρομάνης του Δήμου Θουρίας, λίγο πιο πάνω από την περιοχή της Καρυδιάς.


Ο Σωτήρης Ψυχόπαιδας έπεσε νεκρός από σφαίρα που τον βρήκε ακριβώς κάτω από την περιοχή του στήθους. Ο 29χρονος βρέθηκε νεκρός δίπλα από τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του από διερχόμενο κάτοικο της περιοχής, γύρω στις 8 χθες το πρωί, στην προαναφερθείσα ερημική περιοχή.


Αμέσως στον τόπο μετέβη κλιμάκιο αξιωματικών των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, οι οποίοι και διαπίστωσαν πώς ο θάνατος του άνδρα επήλθε κατόπιν εγκληματικής ενέργειας.


Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι του άτυχου άνδρα, οι οποίοι ξέσπασαν σε λυγμούς πληροφορούμενοι το συμβάν, αδυνατώντας να πιστέψουν το αποτρόπαιο του εγκλήματος.


Στο σημείο του συμβάντος έσπευσε και η αντιεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, καθώς και ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου, Χρήστος Κωτακίδης.
Το πτώμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας κι εν συνεχεία θα μεταφερθεί στο Ναύπλιο, ελλείψει ειδικού ιατροδικαστή, όπου και θα πραγματοποιηθεί νεκροψία - νεκροτομή. Προανάκριση για τα αίτια του στυγερού αυτού εγκλήματος ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Καλαμάτας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.
Ο Αστυνομικός διευθυντής, σε δηλώσεις του στον τόπο του εγκλήματος, δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες.
Ενημέρωσε πως οι διαδικασίες της προανάκρισης είναι μυστικές και πως θα υπάρχει σχετική ενημέρωση για τις όποιες εξελίξεις προκύψουν από το αποτέλεσμα της προανάκρισης.



Εφημερίδα ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ