Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

Η ατζέντα της ημέρας...



* Στις 10 π.μ. συνεργασία του πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή με την υπουργό Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη.
* Στις 11 π.μ. συνεδριάζει υπό τον πρωθυπουργό η Κυβερνητική Επιτροπή.
* Στις 11 π.μ. ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, θα υποδεχθεί τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Σλοβακίας, Ιβάν Γκασπάροβιτς, ο οποίος επισκέπτεται επίσημα την Ελλάδα.
* Στις 11 π.μ. η Ντόρα Μπακογιάννη θα συναντηθεί με τον Σαουδάραβα ομόλογό της, πρίγκιπα Σαούντ Αλ Φαϊζάλ. Θα ακολουθήσουν δηλώσεις στα ΜΜΕ και γεύμα εργασίας.
* Από τις 11 π.μ. προειδοποιητική τετράωρη στάση εργασίας σε όλες τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής, με συγκέντρωση στο υπουργείο Εσωτερικών και πορεία προς τη Βουλή.
* Στις 12 το μεσημέρι στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου παρουσίαση νέων λεωφορείων αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, παρουσία του υπουργού Μεταφορών, Κωστή Χατζηδάκη.
* Στις 12 το μεσημέρι στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων, συνέντευξη Τύπου για την έκθεση «Πανόραμα Ελληνικής Χαρακτικής».
* Στη 1:15 μ.μ. ο Κάρολος Παπούλιας δεχθεί τον πρόεδρο του Συνασπισμού Αλέξη Τσίπρα.
* Στη 1:30 μ.μ. στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας απονομή στον πρόεδρο της Σλοβακίας, Ιβάν Γκασπάροβιτς, του χρυσού μεταλλίου της πόλης των Αθηνών από τον δήμαρχο, Νικήτα Κακλαμάνη.
* Στις 2 μ.μ. η Ντόρα Μπακογιάννη θα μεταβεί στο Προέδρικό Μέγαρο με τον Σαουδάραβα ΥΠΕΞ.
* Στις 2 μ.μ. ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δεχθεί τον υπουργό Εξωτερικών του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας, Saud Al-Faisal.
* Στις 2 μ.μ. συνάντηση της γενικής γραμματέως του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα, με την προσωρινή διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων της Altec Telecom.
* Στις 2:30 μ.μ. ο Κώστας Καραμανλής θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας, πρίγκιπα, Saud bin Faisal bin Abdul Aziz.
* Στις 2:30 μ.μ. η Ελληνίδα υπουργός Εξωτερικών θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Σαουδάραβα υπουργό Εξωτερικών.
* Στις 4:30 μ.μ. στο κτίριο του Μεγάρου Καρατζά εκδήλωση για τη διεθνή χρηματοπιστωτική κρίση, από το Οικονομικό Business Tank και την Ελληνική Ενωση Τραπεζών. Κεντρικός ομιλητής ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης.
* Σήμερα (στις 3 μ.μ.) η κηδεία του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Γιώργου Κοίλιαρη, από το Κοιμητήριο του Ζωγράφου.