Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

ΣΕ ΛΙΓΟ, ΤΟΠΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ VPRC ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ BEST ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ...



Την πρώτη τοπική δημοσκόπηση μετά τις εκλογές στην αυτοδιοίκηση και τις περυσινές βουλευτικές, παρουσιάζει σήμερα και αύριο ο τηλεοπτικός σταθμός “Best”.
Πρόκειται για δημοσκόπηση της VPRC η οποία καταγράφει τις τάσεις του εκλογικού σώματος για κόμματα, βουλευτές, νομαρχιακούς και δημοτικούς παράγοντες.


Τα ευρήματα της δημοσκόπησης και τις δύο ημέρες θα παρουσιαστούν στις 8.45 το βράδυ, στο κεντρικό δελτίο του σταθμού.
Στην έρευνα για το γενικό πολιτικό κλίμα στη Μεσσηνία
δίδονται απαντήσεις στα ερωτήματα για την εκτίμηση των πολιτών σχετικά με την κατάσταση στη Μεσσηνία τα 2-3 τελευταία χρόνια, το βαθμό ικανοποίησης από τη νομαρχιακή πλειοψηφία και τη νομαρχιακή αντιπολίτευση, για το ποιόν θα ψήφιζαν οι πολίτες αν γίνονταν αύριο εκλογές στη νομαρχία, καθώς και για το βαθμό ικανοποίησης από το έργο των βουλευτών Μεσσηνίας.

Για το Δήμο Καλαμάτας οι πολίτες απαντούν στα ερωτήματα για το βαθμό ικανοποίησης από τη δημοτική αρχή και τη δημοτική αντιπολίτευση και για τον υποψήφιο που θα ψήφιζαν αν γίνονταν αύριο εκλογές.

Η δημοσκόπηση περιλαμβάνει και την πρόθεση ψήφου στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, το βαθμό συσπείρωσης των κομμάτων, και ακολουθεί το “ψητό” για το σταυρό προτίμησης στους βουλευτές της Μεσσηνίας στις επόμενες βουλευτικές εκλογές όπου παρουσιάζεται το ποσοστό των σταυρών προτίμησης που συγκεντρώνει ο καθένας και η ανάλυση της σταυροδοσίας.
***Το TRIFYLIANEWS θα σας ενημερώσει αναλυτικά για τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης σε επόμενες αναρτήσεις...
.
.