Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

Η ατζέντα της ημέρας...



* Στις 10:30 π.μ. στην Τράπεζα της Ελλάδος συνάντηση του προέδρου του Συνασπισμού Αλέξη Τσίπρα με τον διοικητή, Γιώργο Προβόπουλο.
* Στις 11 π.μ. στη Βουλή η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ υπό τον Γιώργο Παπανδρέου.
* Στις 12 το μεσημέρι στο δημαρχιακό μέγαρο ο δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης θα δώσει συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των εκδηλώσεων για τις νέες τεχνολογίες με τίτλο: «Athens Digital Week».
* Στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΚΕ
* Στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Τιτάνια συνέντευξη Τύπου της ΓΣΕΒΕΕ και της ΕΣΕΕ για τις κινητοποιήσεις τους.
* Στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ συνέντευξη Τύπου της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών.
* Στις 2 μ.μ. στα γραφεία στη Βουλή συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
* Στις 2:30 μ.μ. ομιλία του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, Αρη Σπηλιωτόπουλου σε επίσημο γεύμα κατά τη διάρκεια συνεδρίου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace στο Καβούρι.
* Στις 8 μ.μ. στα γραφεία της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας συνέντευξη Τύπου συνδικαλιστών της πανελλαδικής συντονιστικής επιτροπής αγώνα.
* Στις 9 μ.μ. στην Τεχνόπολη έναρξη της 8ης Εβδομάδας Μόδας Vodafone Athens Collections, παρουσία του δημάρχου Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη.
* Σήμερα και αύριο θα πραγματοποιηθεί κοινή ευρωπαϊκή άσκηση με τον ονομασία « Aeolus», που αφορά στην αντιμετώπιση οξέων συμβάντων δημόσιας υγείας στην Ευρωπαϊκή Ενωση.