Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008

ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟ! ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ο ΠΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ... ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ "KAΠ"...



Η «Κίνηση Ανεξάρτητου Ποδοσφαίρου» ή ΚΑΠ, του Πάρη Γεωργακόπουλου, με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το μεσημέρι, αποφάσισε να αποσυρθεί από τις εκλογές για την προεδρία της ΕΠΟ.

«Οι επενδυτές και χρηματοδότες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου αγνοώντας την καταδίκη Γκαγκάτση στη συνείδηση των Ελλήνων φιλάθλων των ερασιτεχνικών και επαγγελματικών σωματείων και κυρίως των εκλεκτόρων προέδρων των Ενώσεων, έδωσαν απλόχερα τη στήριξη τους πιστεύοντας ότι διασφαλίζουν τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα. Μετά από αυτή την εξέλιξη η ΚΑΠ δηλώνει ότι ΑΡΝΕΙΤΑΙ να συμμετέχει στο μονοδρομικό κατήφορο που οδηγείται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θεωρεί επιβεβλημένο να αποσυρθεί από την σημερινή εκλογική διαδικασία της ΕΠΟ», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση της ΚΑΠ.


Αναλυτικά, η ανακοίνωση:


«Με την ανακοίνωση που ακολούθησε για την κατάθεση υποψηφιοτήτων της ΚΑΠ εκφράσαμε τις θέσεις μας για την επαναφορά δικαιοσύνης ισονομίας και αξιοπιστίας και της ουσιαστικής λειτουργίας των θεσμών . Δεν πέρασε μια εβδομάδα και δυστυχώς δικαιωθήκαμε. Η απόφαση της πλειοψηφίας της Σούπερ Λίγκ στο προχθεσινό συμβούλιο, στην τελική απόφαση στήριξης του ψηφοδελτίου Γκαγκάτση, σηματοδότησε το προφανές. Οι επενδυτές και χρηματοδότες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου αγνοώντας την καταδίκη Γκαγκάτση στη συνείδηση των Ελλήνων φιλάθλων των ερασιτεχνικών και επαγγελματικών σωματείων και κυρίως των εκλεκτόρων προέδρων των Ενώσεων, έδωσαν απλόχερα τη στήριξη τους πιστεύοντας ότι διασφαλίζουν τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα. Μετά από αυτή την εξέλιξη η ΚΑΠ δηλώνει ότι ΑΡΝΕΙΤΑΙ να συμμετέχει στο μονοδρομικό κατήφορο που οδηγείται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θεωρεί επιβεβλημένο να αποσυρθεί από την σημερινή εκλογική διαδικασία της ΕΠΟ. Καλούμε τους εκλέκτορες αυτούς που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο και όλους αυτούς που αρνήθηκαν να συμμετέχουν στο αντίπαλο ψηφοδέλτιο να ψηφίσουν στη σημερινή διαδικασία όπως αυτοί νομίζουν και επιθυμούν. Αυτό επιτάσσει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ των πολλών και όχι η δικτατορία του ενός. Η ΚΑΠ πολύ σύντομα θα επανέλθει. Η διαμορφωμένη αντίληψη μέσω των δημοσιευμάτων του Τύπου είναι ότι η διοίκηση που θα προκύψει σήμερα είναι προσωρινή χωρίς ορίζοντα τετραετίας. Τέλος πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι: ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ «ΠΑΤΡΟΝΕΣ». Στόχος μας παραμένει η εξυγίανση του ποδοσφαίρου και γι΄αυτό τον λόγο συνεχίζουμε τον αγώνα μας.


Η ΚΑΠ».


Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Βασίλης Γκαγκάτσης και ο συνδυασμός του κατεβαίνουν μόνοι τους στις εκλογές που θα διεξαχθούν το πρωί και ήδη έχι επανεκλεγεί, χωρίς αντίπαλο!!!...