Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

Καταγγελία για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και τον Διοικητή του...



Στις 17 Σεπτεμβρίου λάβαμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα σχετικά με το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και τον Διοικητή του με τον τίτλο
"Διοικητής νοσοκομείου ή κομματάρχης?"...


Σας το μεταφέρουμε χωρίς κανένα απολύτως δικό μας σχόλιο.


ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ:


"Αφού σας δώσουμε συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα που δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους Κυπαρίσσιους να καταθέτουν τη γνώμη τους, εχουμε να κάνουμε ως νεοσύστατη οργάνωση μία καταγγελία που μας αναφέρθηκε.

Η θητεία του αγροτικού ιατρού στο Ψάρι Τριφυλίας έχει επίσημα λήξει και ο ιατρός βρίσκεται σε παράταση υπηρεσίας εως ότου αντικατασταθεί.

Ωστόσο ενώ ο διοικητής του νσοκομείου Κυπαρισσίας έδωσε όλες τις άλλες θέσεις(όπου είχαν λήξει οι συμβάσεις των αγροτικών) για προκήτυξη,την συγκεκριμένη θέση δεν την έδωσε.......!!!

Ρωτάμε λοιπόν..

1.γιατί συμβαίνει αυτό?

2.ποιος τράβηξε το αυτί στο διοικητή ώστε ο ιατρός στο Ψάρι να παραμείνει χωρίς λόγο και αιτία ενώ θα ερχόταν και κάποιος άλλος ιατρός στη θέση του?

οι ιατροί που περιμένουν για αγροτικό είναι τετραπλάσιοι απο τις θέσεις που προκηρυσσονται..άρα στερείται την θέση άσκοπα κάποιος άλλος ιατρός ενώ ο συγκεκριμένος περνά την αναμονή του για ειδικότητα συνέχεια στο Ψάρι με την ευλογία του διοικητή και προφανώς όχι μόνο αυτού........


ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ........


θα επανέλθουμε στο θέμα και όχι μόνο!! το νοσοκομείο .....μυρίζει μπαρούτι....!!"




.