Κυριακή 24 Αυγούστου 2008

Τελετή λήξης με Μπέκαμ!



Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα δώσει το παρών στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου στη «Φωλιά του Πουλιού», όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.
Ο 33χρονος αστέρας του ποδοσφαίρου θα βρίσκεται στο πλευρό του Δημάρχου του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον, όταν ο πρόεδρος της ΔΟΕ Ζακ Ρογκ θα του παραδώσει την Ολυμπιακή σημαία για την διοργάνωση των Αγώνων του 2012 που έχει αναλάβει η Βρετανία.
Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που έγιναν γνωστές, κατά την διάρκεια της 8λεπτης τελετής παρουσίασης των Ολυμπιακών του 2012 από τους Βρετανούς, πάνω σε διόρωφο κόκκινο λεωφορείο, ίδιο με αυτά που κυλοφορούν στους δρόμους της πόλης, θα βρίσκεται και ο Μπέκαμ, ο οποίος θα κλοτσήσει μία μπάλα ποδοσφαίρου προς τους θεατές.
Η εφημερίδα «Daily Telegraph» αναφέρει ότι ο κιθαριστας των Λεντ Ζέπελιν Τζίμι Πέιτζ και η ποπ σταρ Λεόνα Λιούις θα σχηματισουν ντουέτο για να τραγουδήσουν, καθώς θα περιστοιχίζονται από χορευτές μπαλέτου αλλά και μπρέικ-ντανς.
Να σημειωθεί ότι τόσο οι Κινέζοι διοργανωτές όσο και η ΔΟΕ εξέφρασαν την απογοήτευσή τους γιατί οι Βρετανοί δεν κατάφεραν να κρατήσουν μυστική την επίδειξη του προγράμματος που ετοιμάζουν...